Aslında bir çok sorunun cevabını bu 20 dk lık videoda veriyor gerçekten keyifle izlenilecek öğretici bilgiler içeren bir video olmuş
supplement kullanımı, idmanlar ve beslenmeyle alakalı..
https://www.youtube.com/watch?v=ksIYoDn-b8o
Aslında bir çok sorunun cevabını bu 20 dk lık videoda veriyor gerçekten keyifle izlenilecek öğretici bilgiler içeren bir video olmuş
supplement kullanımı, idmanlar ve beslenmeyle alakalı..
https://www.youtube.com/watch?v=ksIYoDn-b8o
dostlar proteın tozum azalıyor ve spor oncesı ek bı takvıye supplement almak ıstıyorum onerebılecegınız urunler nelerdır ?
Musclepharm Assault 736 Gr | Supplementler.com
bu urun nasıl ?
beyler parça parça yazıyosunuz kafam karışık ben bu suplement işinden pek anlamıyorum fiyatı iyi kendiside iyi olan ürünler için bi yardımcı olurmusunuz salona gelenler fiyatları iyi ama tiko para şöyle karta alışveriş yapabileceğimiz bir site falan ?
lazım olanlar protein amino performans arttırıcı (noxtan çok söz ediyolar?) hard tabir ettiğimiz seviyede antraman ve hedef için ufaktan takviyede başlıyacagım ona göre tavsiyelerinizi alabilirmiyim
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
önceden kullanmış olduğum tavsiye edeceğim 2 adet prework out ürün var mp assault ve 1mr
recovery için mp recon
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
akşam antremanda gidiyodum
300 kiloyla son sette bacak çalışırken kafamı ve sırtımı biraz öne doğru çektim..peşinden sırtımdan enseme ordanda başıma kan sıçradı çok fena oldum gittim soğuk suyla yıkadım bi 10 dk oturup salonda yürüdüm öyle kendime geldim..
ağırlığı basamadığınzda bırakın..300 ü rahat rahat 12 tekrarla basarken kendimi öne doğru bir çekmem beni bitiriyordu..
2000 A3 8L
Yerinde olsam Combatın proteinini , Aminomax8000 aminomu , Supradayn Multivitaminimi , Lazımsa enerjin kalmıyosa 50 Calibremi alırım mis gibi sporumu yaparım..
Tekrar hatırlatıyım arkadaşlar Supplementler tek başına işe yaramazlar bunların yanında beslenme düzeyiniz hat safalarda olması gerek .
suan için sadece yürüyüş ve kısa koşular yapıyorum. yağ yakıcı kullanmamım bir yararı olurmu doğru düzgün hiç terlemiyor vucudum genetik olarak bu şekilde le carnitine alsam faydası olurmu ? forumda baktım biraz bulamadım benzer birşey?
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
ARkadaşlar bu üründen kullanan var mı fiyat ı çok uygun geldi ?
L-Carnitine Yağ Yakıcı Kapsül!
sporda 4 ay bitti. son 2.5 aydır izole olmayan bir protein tozu + l-karnitine (daha sonra 1 kutu hydroxycut elite) kullandım. beslenmeme de dikkat etmeme rağmen yağ oranımda bi azalma olmadı. kas kütlesi olarak da ahım şahım bir gelişme yok. şimdi diyetimi daha da sertleştirmek ve biraz daha hardcore supplementler kullanmak istiyorum.
haftada 4 gün idman yapıyorum, 3 idmanda uzun kardiyo var (bacak günü yok). dolayısıyla idmanlarda enerjim de düşüyor. o nedenle bi pre-work out, bi de post work-out ürün kullanayım diyorum. pre-work out olarak mp assault rasperry, post-work out olarak musclemeds carnivor izole protein tozu nasıl bi ikili olur? kullananlar bu iki ürünün içimi (tatları) konusunda da yorum yapabilirse memnun olurum..
Benim şuanki kombinem bsn true mass- weider mega forte- celltech- animal pak yakın zamanda nox bitirmemiş olsam bide grenade 50 eklerdim yanına
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)