bizim salondaki hocalar da genelde göğüs-triceps yaptırıyorlar, özellikle yağ oranı yüksek kilolu olan kişilere. mantığı da triceps i iyice ezerek o bölgedeki yağ oranını azaltmakmış. 2-3 ay ben de bu şekilde çalıştım, ama hakikaten göğüs idmanından sonra triceps idmanı çok zor çıkıyor. çıksa da verim düşük oluyor. şimdi haftada 5-6 gün idman yaptığım için triceps i ayrı günde çalışıyorum çok daha verimli ve faydalı oluyor.
Hardline sıvı l-carnitine 1000mg nasıldır, tavsiye ediyor musunuz ? H.burada da bayağı olumu yorumlar almış...
.
Benim amacım 10 kilo fazlamdan kurtulmak. Ve bu ürünü düzenli bir şekilde kardiyo programı + sürekli devam ettiğim diyetime ek destek olarak kullanmayı düşünüyorum. Hiç mi etkisi olmaz minimum 1.5 saatlik kardiyo süresince... Önümde herhangi bir zaman kısıtlaması da yok, sadece tekrar 80 Kg olmaya gayret ediyorum![]()
.
kardiyo günleri kullanabilirsin. hiç etkisi olmaz demiyorum ama öyle mucize falan bekleme. eğer beslenmen temiz ise kilo verirsin zaten. ben bu karnitin i kullanırken hiç kilo veremedim çünkü yeterince temiz beslenmiyordum. şimdi beslenmemi oturttum hiç karnitin kullanmadan 10 kilodan fazla yağ verdim. olayın aslı beslenme yani, karnitin falan ben pek inanmıyorum artık...
karnitini çok kullandım hiç bir faydası yok diyet yapmıyosan zaten diyet yapıyosan verirsin mucize hızlı zayfılama istiyosan clenbuterol dnp gibi vücuda zararlı hapları kullanmak lazım onun haricinde tek çözüm diyet, diyet yapmayıp fazla kardiyo yapsanda gene olmaz bu iş diyetten geçer, yulaf ezmesi, yumurta, yoğurt, tarçın iştah kapatıcı şeyler yiyebilirsin kendine uygun bir diyet yapman lazım
Beyler peki günlük Protein alımı nasıl olmalı bi hocanın dediği mesela 80 Kilo isek 160 gr Protein mi almalıyız
arkadaşlar kullanmadığım koşu bandı var satıyorum..satılık bölümünde konusu var ama görmeyen olur burdada ekleyeyim dedim...evde amatör kullanıcılar için idealdir..
her soru için mesaj atabilirsiniz cevap veririrm.
http://www.techturkey.com/forum/show...32#post7639732
2000 A3 8L
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)