körler sağırlar
İkisinide şuan kullanıyorum. Bundan önce optimum whey kullanıyodum isoya geçtim sanki psikolojikmen daha iyi oldugu kanatine vardım iso kullanmamnın. GH max 4. kutum 1 sene içinde genellikle idman günlerinde geçe yatmadan glutamin ve 3 tablet gm max içiyorum. off günlerimde 3ana ögün öncesi 2tablet kullanıyorum.
gh max baya iyi idi özellikle damarlanmada..
gh max kullandığım dönem yataktan kalkarken sanki üzerime öküz oturmuş gibiydi.
kasları sertleştiriyordu kas katı. güzel bir ürün. tavsiye ederim. ama şu var bende gösterdiği etkiyi sende gösterirmi bilmiyorum (öküz oturma olayı)
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
altın değerinde öneriler geldi. her bir kelime benim için çok önemli öncelikle yazan herkese teşekkür ederim, zira hakkaten psikolojimi bozma noktasına geldim. şimdi bazı kafama takılanları sorayım. bir kere günlük 1500 kalori alsam da en az 5 öğüne bölüyorum bunu.
hafta içi her sabah 7.30 da, 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim kızarmış kepekli ekmek ve 50-60 gr keçi peyniri yiyorum. burada sıkıntı var mı?
saat 10.00'da 5 tane kuru kayısı yiyorum. sıkıntı olduğunu zannetmiyorum.
saat 12.30 da öğlen yemeği var. örneğin bugün işkembe çorba, sebze güveci, mantı, çiğköfte, yeşillik ve kazandibi vardı. ben sadece sebze güveci ile çiğköfte aldım. tatlı, ekmek ve diğer şeyleri almadım. diğer günlerde de benzer seçimler yapmaya çalışıyorum. tatlı ve ekmeği kesin almıyorum, makarna pilav ve benzeri karbonhidratı da almıyorum. zeytin yağlı ve salata tarafından da ağzıma uyanı alıyorum. burada sıkıntı var mı?
saat 15.00 gibi 1 tane eti form yiyorum.
salı perşembe idman günüm. o nedenle saat 17.00-17.30 gibi meyveli müsli tarzında bir şeyler yiyorum, korkumdan onu da sütsüz yiyorum. idmana gidiyorum, idmandan sonra protein tozu içiyorum ve genelde başka bir şey yemeden yatıyorum. idman yoksa eve 19.00-19.30 arası gidip bazen cornflakes, bazen müsli bazen de kuru yemişle falan geçiştirip yatıyorum. heralde sorun bu kısımda diil mi? akşam napayım? yumurta falan mı yiyip yatayım?
bir de ben de eşim de sabah çok erken çıkıyoruz, eşim kahvaltı bile etmeden 7.20'de çıkıyor. o nedenle evde falan bi şeyler hazırlayıp işyerine götüreyim, işte haşlanmış balık yanına, kepekli makarna ekliyim falan böyle bi dünyamız yok bizim. onu da geçtim, günde 4-5 saat süren toplantılarım oluyor, durun ben bi enginarlı ara öğün yapıyım deme şansım da yok. yukarıda yazdığım beslenme en rutin günde yapabildiğim beslenme. bazen toplantılar uzadığında tuvalete çıkma bahanesiyle eti form yediğim falan oluyor ara öğün olarak o denli yani.
mesela onat hydrocycut ı sormuş. elite kullandım ve oldukça düzgün kullanmaya çalıştım. sadece 1-2 kez öğlen yemeğine çıkamamaktan yemek öncesi alamadım. onda da taa akşam 6-7 gibi aldım. sonra 9.30'da uykudan kazınıyordum, gözlerimi açamıyordum. sözüm ona uykusuzluk yapıyormuş.
bir de şu sauna olayına ne diyorsunuz? 1-2 idmandır, idman sonrası giriyorum müthiş geldi bana. ama bu sefer de idman sonrası içtiğim protein tozu çöp oluyordur diye düşündüm. o yüzden şöyle yapıyorum. ağırlık sonrası protein tozunu içiyorum. 30 dakika cross training yapıyorum, sonra saunaya giriyorum. heralde kana karışıyordur o sürede, di mi?
son olarak idman öncesi assault un yeni çıkan ürününü alıcam galiba, rasberry miydi neydi. tadı nasıldır, içimi kolay mı zor mu? deneyenler fikrini paylaşırsa sevinirim.
Sabahki haşlanmış yumurtaların umarım sarısını yemiyorsunuzdur..Ayrıca hydroxycut'ı antrenmandan yarım saat önce 2 tane alırsanız bence daha çok faydasını görürsünüz..
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
bağırsak hastalığım var,doktor boyuna göre zayıfsın(58),seni 70e tamamlıcaz dedi.zaten kilo alamama şikayetim vardı dedim süper de nasıl..
Nestle modulen IBD verdi,rapor çıkartıp ücretsiz alıyorum. mama şeklinde suyla karıştırıp içiyorum.
ne tür bi faydası olur vücut çalışanlar hiç kullandımı acaba![]()
bir defa akşam veya sabah müsliydi, cornflakes di falan kesinlikle yemeyin. şekerli onlar ve karbonhidrat. ne kadar az karbo,şeker o kadar fazla kilo verme.
kuru kayısı da bence almayın. onun yerine kavrulmamış kuru yemiş. tatlı çok canınız isterse 2-3 adet kuru kayısı.
işte iş yoğunluğu olan kişiler bu yzden hiçbir zaman istedikleri seviyelere gelemiyorlar. ben hiçbir zaman 4-5 saat toplantıya giren ve mesleği spor olmayan bir kişinin muazzam form tuttuğunu, diyetine uyduğunu ve çok çok iyi bir vücuda sahip olduğunu görmedim. malesef ki bizim ülkemizde bu işler bu şekilde zor oluyor. bunu sadece sizin için değil kendi ailemde ve birçok tanıdğımda görüyorum. umarım sizde beslenmenizi en iyi şekilde oturtur ve en iyi yere gelirsiniz.
bu arada 2 yumurtayı tam yeseniz hiç sorun olmaz. ayırmanıza gerek yok.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Yumurta sarısının içinde yağ var o yüzden yenmiyor yağ almamak babında başkada bir olayı yok sadece kolestrol. Dileyen yer dileyen yemez.
Ama illa yemeyeceksin diye bir olay yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)