nette bulduğum tüm MP combat'ların son kullanma tarihi yaklaşmış. yeni parti mal mı getirecekler bilginiz var mı? muscletech sonrası farklı bir protein tozu arıyorum. MP dışında memnun kaldığınız neler var ?
77.5 kg85 e kadar durmak yok pompaya devam
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
ben bu kadar detaylı düşünmüyorum. daha önce optimum hydrowhey kullandım gayet memnundum. piyasada bulunmuyor şu anda.
muscletech'e gelince 1 sene içinde aldığımız 3 kutu birbirinden farklı çıktı. yan yana koy karıştır. karışma hızı tadı vs. farklı. hepsi de farmetek ithalatı ama neden oluyor bu fark bilmiyorum. bu yüzden bir daha almak istemedim.
izoleye, et proteinine o kadar para vermek bence gereksiz. zaten pre-post amino alıyorum.
MP combattan herkes iyi bahsediyor ama piyasada ya stokta yok görünüyor ya da SKT'si yaklaşmış ürünler var.
memnun olmaya gelince kastettiğim şey; suya hızlı karışan, midede gaz ve hazımsızlık yapmayan bir üründü.
hmm anladım. combat power iyi snytha 6 da alabilir myfusion da alabilirsin blend alacaksan
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
benim idmanim bitisi saat 22;00 lari buluyor 1 saat sonra proteinli ve karbonhidratli yiyecekler aliyorum ama kisa bi sure sonra yatiyorum sizce o saat sonrasi karbonhidrat almamam mi lazim.ne yapcam cok arada kaldim :-\
İdman sonrası nişasta alma gibi sıkıntın yoksa çabuk kana karışıcak karbo al geç yiyosan eger patates gibi.
idmandan hemen sonra 1 olcek whey bir saat sonrada tavuk et yanindada beyaz pirinc komple kesmemeliyim o zaman az da olsa yemeliyim galiba:-\
Arkadaslar diyet donemlerinde karbo ve yag aliminin kisitlandigi donemlerde ara ara bas donmesi goz kararmasi gibi yan etkiler yasanmasi normalmidir? Bikac kez tekrarladi son zamanlarda devam ederse bi kan degerlerime baktirmayi dusunuyorum.
Şekerin düşmesi ile normal tabiki.
Monster Pump kullanan oldumu hiç tadı nasıl biliyo musunuz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)