Bugün antrenmandan önce assault sonra da proteın shake ve amino içtim göğsümde kızarıklıklar oldu.. Sanırım biri bayatlamış 1.5 aydır duruyordu..
Hangisi bayatlamış olabilir?
Genelde bozulduklarında küf gibi kokar. İç bakalım yine aynı şey olursa kesersin.
Bir de 3 ürünü de arka arkaya içtiysen de ara sıra böyle kızarıklıklar yapar.
セルカン+レーラ=愛
3 öğün, sıkı yiyip kilo alamayanlardanım. 1.78- 65 kiloyum ancak 10 kilo almam daha gerektiğini düşünüyorum. Kilo almak için önereceğiniz bir diyet var mı? Yemek ayırmam, düzenli uyurum.
aynen +1
bunları yapıp ta kilo almamak gibi bir durum söz konusu olamaz. hormonel bir sorun vs yoksa.
abi yalnız gece yatarken süt içmeyin falan denmişti diğer konuda ?
laktozun ve casein in gh ı baskılayacağından dolayı.
5-6 aydır gibi bir süredir spor yapmıyordum. 2 hafta oldu tekrar başlıyorum. Hayatımda aklımın ucundan geçmeyecek kiloya ulaştım pilav patates haşlaması makarna vs ile 68 kg yim şuan. Yağlanma oldu takibi. O eski six pekimsi şeylerden eser yok şimdi.![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
arkadaslar bana ne onerirsiniz.
yaş 28... 1.73 boy var..90 kg var...
75 kg benim icin ideal oluyor...4-5 senedir bu derece sismanım...
koşu ve cok yorucu antremanlar yapamıyorum..hele 100 metre kossam tıkanıp kalıyorum..akcigerler saglam degil.. o yuzden baska nasıl bir sekilde kilo verebilirim....
Akciğer konusunda sağlık sıkıntınız yoksa, koşmayarak tıkanma olayını halledemezsiniz ki. KArdiyo kilo olayında çok önemli. Düzgün nefes alma egzersizlerini eğer sağlık sorununuz varsa doktorunuz da önerecektir.
8 ay önce kardio yaparken ilk başlarda 20 dakikada bitecek gibi oluyordum, düzenli nefes alma ve sürekli aynı antremanı yapmanın etkisiyle en son 1 saat ve bunun 30 dakikası 9 ve üstü hızlarda koşmaya başlamıştım. 1 ayda yemekten ve alkolden kısmayarak 3 kilo vermiştim.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)