bicepste neredeyse hiç gelişme yakalayamıyorum, sporcu tabiriyle plato dönemindeyim sanırım. veya haftada iki defa yapmamla beraber programım kaslara monoton gelmeye başladı, 21 tekniği ile ilgili bilgisi olan var mı?
bicepste neredeyse hiç gelişme yakalayamıyorum, sporcu tabiriyle plato dönemindeyim sanırım. veya haftada iki defa yapmamla beraber programım kaslara monoton gelmeye başladı, 21 tekniği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Beslenme düzenin önemli gelişmek için çalışmak daha sonra.
Kardeşimin desiği gibi mide çalısmıyorumhaftada 1 gün oda başlamamla bitmesi bir oluyor, mide nasılsa 2 ay yüklensem düzeli lazarov hak getire amk
definasyonla yapıcam düzenli.. Haraket diyosanda temel karın haraketlerini ağırlıkla calısıyorum farklı bişey yapmadım bugune kadar..
Onat salı akşamından axahxjadvajx 3 lü servismiş
Axahxavdkavdba - YouTube
Erkekli erkekli birbirinizin çıplak resimlerine bakıyorsunuz. Edep, edep
3-5 kas yapayım ben de koyucam buraya![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Suplementsiz Büyük Başarı 106 KGden 78 kgye... | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
üye olmayan fotoları görebiliyor mu bilmiyorum ama çocuğa helal olsun iyi azim etmiş karşılığını almış.
Piyasanin durumu nedir dayi goki arabada mevzusunu acti arkadas sporcu asonsor dugmesi misali icine kacmis hani bisiklet kiraliksa bi binsin
arkadaşalar 2 ay oldu spora başlayalı spordan sonra en az 15 20 midye atıyorm. zararı varmıdır sizce ?
masalla masalla
yaklaşık 1.5 senedir salona gidiyorum.benim gözlemlediğim beslenme ve programı aksatmamak , doğal beslenmek, düzenli uyku.gerisi hikaye
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)