bicepste neredeyse hiç gelişme yakalayamıyorum, sporcu tabiriyle plato dönemindeyim sanırım. veya haftada iki defa yapmamla beraber programım kaslara monoton gelmeye başladı, 21 tekniği ile ilgili bilgisi olan var mı?
bicepste neredeyse hiç gelişme yakalayamıyorum, sporcu tabiriyle plato dönemindeyim sanırım. veya haftada iki defa yapmamla beraber programım kaslara monoton gelmeye başladı, 21 tekniği ile ilgili bilgisi olan var mı?
Beslenme düzenin önemli gelişmek için çalışmak daha sonra.
Kardeşimin desiği gibi mide çalısmıyorum :D haftada 1 gün oda başlamamla bitmesi bir oluyor, mide nasılsa 2 ay yüklensem düzeli lazarov hak getire amk :D definasyonla yapıcam düzenli.. Haraket diyosanda temel karın haraketlerini ağırlıkla calısıyorum farklı bişey yapmadım bugune kadar..
Onat salı akşamından axahxjadvajx 3 lü servismiş :D
Axahxavdkavdba - YouTube
besu sayesinde :D axafxjaaxag eyvallah kankacım saolasın.. Ben sadece iyi çalısıp besleniyom, yoksa ben halen protein tozunun bile ne işe yaradıgını bilmem :D siz iyi diyosunuz içiyom basıyom axahxjadcab
Mekan sahibi amca da öyle dedi :D
Erkekli erkekli birbirinizin çıplak resimlerine bakıyorsunuz. Edep, edep
3-5 kas yapayım ben de koyucam buraya :D
Suplementsiz Büyük Başarı 106 KGden 78 kgye... | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
üye olmayan fotoları görebiliyor mu bilmiyorum ama çocuğa helal olsun iyi azim etmiş karşılığını almış.
Piyasanin durumu nedir dayi goki arabada mevzusunu acti arkadas sporcu asonsor dugmesi misali icine kacmis hani bisiklet kiraliksa bi binsin
arkadaşalar 2 ay oldu spora başlayalı spordan sonra en az 15 20 midye atıyorm. zararı varmıdır sizce ?
yaklaşık 1.5 senedir salona gidiyorum.benim gözlemlediğim beslenme ve programı aksatmamak , doğal beslenmek, düzenli uyku.gerisi hikaye