yanlış mesaj
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
hydroxycut kullanimi kutunun arkasinda yaziyor yalniz bir sey sormak istedim. Spor olmadigi gunler kullanimi nasil olmali,yada kullanilmamalimi ?
Birde suan cla ve l-carnatine kullaniyorum bunlari kesmem gerekirmi ?
34 HH 9458
MK6 JETTA
spor olmadıgı günler sakın kullanma hydrox ben de kullandım efedrin var hızlandırıcı var icinderitimlerini bozar spor öncesi kullanip exercise kardio ya yükleneceksin , hepsini aynı anda kullanma bitir digerini ara var bir süre 10 - 15 gün felan cigerin vucudun dinlensin hem sorna tekrardan kullanıma başlarsin dostum
![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
Konserve ürünler doğal olanlardan ne kadar farklı? Konservelerin meyve, baklagil vs. besin değeri olarak işlenmemiş ürünlere karşı dezavantajı nedir?
Edit: bir de bu creatin denen nane bir tek bende mi üstüne suyu döker dökmez beton oluyor donup kalıyor, çözünmeden şeykırın içinde dönüp duruyor?
Satıcıya ayar oldum zaten 2 tane şeykır sattı ikiside kaçırıyor nalet!![]()
2 sene aradan sonra bende yarın spora başlıyorum. Çok motive durumdayım fakat fazlasıyla yağlandım inşallah biran evvel kurtulurum. Boy : 175 kilo: 87 bakalım yaza kadar neler değişecek.
arkadaşlar herkese keyfli forumlar ;
Bundan 1.5 ay öncesine kadar bir bisiklet sevdası başladı güzel arkadaşlıklar kurdum ve kendimi bir bisiklet sevdalısı gurubun içinde buldum hafatada 4 gün yaklaşık 30 ila 50 km lik turlara çıkmaya başladım (ortalama hızlarımız 25km civarında idi) turlara başladığımda 105 kilo civarı idim ve şuanki kilom 97.5-98 arasında seyrediyorum ve havalar soğuduğu için bisiklet aktivitesini eskisi kadar yerine getiremez oldum.
Bu yüzden eşim ve ben spor salonuna yazıldık + olarakta işime yürüyerek sabah 5.5 km akşamda 5.5 km yürüyerek toplamda 11-12 km mesafe gidip gelmeye karar verdim ki sıkılmadan ortlama 50 dk süreyle tempolu yürüyüş yapıyorum sabah akşam olmak üzere. Spor salonun hocası spora 5 dk lık bisiklet ile ısınma daha sonra kol çalışması kanat çalışmaları ön ve arka bacak çalışma programı verip daha sonrada 45 dk lık bir cardio ( yürüme , bisiklet ve bi hareket daha var ismini bilmiyorum eller ve ayaklar aynı anda tempo tutuyor ) porgramı verdi daha önce spor salonu tecrübelerim olmuştu ki bu onlara nazaran tam tersi geldi acaba bi yerde yanlışımız var mı ?
Birde konunun başında l-carnetine sayesinde vücuttaki yağın enerjiye dönüşmesine destek olduğunu okudum acaba bunu almam gerekiyor mu ? ki birde yan etkisi var mı yok mu ? bilgilendirme yaparsanız çok severim ... kan tahlillerim olabiliceği kadar düzgün hayatımda ekmek ve şeker yok ....
yasaklanmasının bir kaç sebebi var spor haricinde kullananlarda oldugu için yasaklandi
Evet kardeşim mevcut içinde. hızlandırıcı özelliği var ve bünyesi zayıf insanlarda yag kilo oranı yüksek olduğu zamanda ritim bozuklugunada yol açiyorve şuan bu ilacı piyasadan kaldirdilar hiçbirşekilde yok Hydrox STİX toz halinde olanından bahsediyorum, yaklaşık 2 ay oldu yada geçti sildiler piyasadan ilaci gelmiyor artik
![]()
Tolga Say.
Project01 Garage
bunla ilgili ürünün arkasında efedra vardır diye yazıyor mu ? yoksa her zamnki gibi muscletech özel karışımı gibi birşey mi yazmışlar. ben arkasında efedra vardır yazdığını hiç düşünmüyorum. şuan hali hazırda elite mevcut birçok yerde. stix olanı elite'ten önce çıkan ve dediğin gibi kısa süre kalandı. stix haricindekilerde yoktu. ben olduğuna inanmıyorum çünkü ben efedrin maddesini iyi bilirim. hiç efedeki hisler yoktu . stixi de kullanmadım dediğin gibi belki onda vardır.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Bende kullandım kapsül değil toz olan stix den bahsediyoru iyi bir diet kardio ile güzel başaralı kilo verebildim karaciğeri yoruyor ve gerçekten te extacy atmış gibi çok hızlı kan dolaşımı ve dinç oluyorsun ritim bozukluguda çıkabiliyor kişide ama dedigim gibi kimi insanin bünyesi kaldirir kimisi kaldiramamistir çok şükür bende STİX kullanımını bitirdikten sonra hastaneye gittim karaciger ve kalp ritim kontrolüm temiz çıktı
ve bunu ex kullanan kişiler kendilerini bu stix ilaci ilede hızlandırmak amaclı icecek olarakda kullananlarda çıktığı duymuştum. türkiyede yasaklandı bu ilaç. ama hızlandırıcı bir ilaçtir
, yan sanayisi ile şöyle bir durum var gerçek orjinal bir stix 8 saat uyutmuyor ve hızlı kalabiliyorsun. ama sahte üretimleri ile aynı shoplarda olabiliyor spor sonrası uyutuyor faydası yok asla orjinal musletech hydro stix ürünü en kötü spor sonrası 5 saat içinde uyuyamazsın. hayır kardeşim ben bayadir araştirdim ilacdan alabilmek adına
malesef yok. şu son ölen gencten sonra saglık bakanı herkes bu tür ilaclara karşı kötümser bakmaya başladi![]()
Efedrin var içinde mevcut daha yeni arkadaşımı aradım vucut olimpiatlarına hazırlanıyor oda oda doğrulayip teyitledi . piyasada yok hiçbir şekilde bulunmuyor. eve piyasada olanıda çakmadir yani
Tolga Say.
Project01 Garage
Ya arkadaslar kusura bakmayinda bisey dicem hydroxcuttam kime bisey olmus vucudunuzda hormonel bi bozukluk yoksa yok extacy gibi kan akisini arttirioy filan bunlar biraz bos bence hayatinizda ilk defa yag yakici kullanip termojenik yag yakici kullanirsan vucut tabi afallar eger bi spor gecmisin varsa bu dedikleriniz biraz psikolojik sonucta ilac degil supplement kullaniyosun icinde efedrin varmi yokmu o bile belli degil ki bi sticksin icinde ne kadar efedrin olabilir 1 ampul efedrin icince soyledigin seyler olur kalp hizlanir adrenalin yukselir yoksa hydroxcut oyle mukkemel bisey degil yani
Vücut Geliştirme :: Başlığı Görüntüle - Muscletech Hydroxycut Hardcore ...
bak yukardaki2 link ürün içeriğini gösteren, ürünün arkasında yazan liste. 3.link ise okursan edip toçsoy da yazmış. aynı dediklerimi. eski serilerinde vardı. ilk çıkan hardcore pro seriesde. ama sıkı takipçisiysen supplementleri, muscletech bir ara gelmedi. sokmadılar. özellikle hydroxycut gelmedi. sonra dedilerki yeni serisi gelicek. işte o yeni seri stix. ama içeriklerinde düşündüğün gibi efe yok. yani bana bilimsel bir belge göstermelisinyukarda paylaştığım ilk 2 link ürünün içeriklerini gösteriyor. yüksek miktarda, yaklaşık 3 sek kahve miktarında caffein var içinde. senin hislerin kafeinden bence. çünkü efe uykusuzluk falan yapmaz. iştah keser, idmanı manyak çıkarmanı sağlar. yüksek kalp ritmi sağlar. tamamen katabolictir. aldığında ama harbi efeyse saç diplerine kadar karıncalanır kafan
bunları yaşayan kimse duymadm ben hydroxycutta..
belirtmek istiyorum sana muhalefet olmak için demiyorum. bilgilerde hangimizde yanlışlık varsa ortaya çıksın ki bilmeyenler faydalansın.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Bi durumda su var Turkiyedeki cogu supplementin besin degerleri yurt disindakinden farkli bkn optimum whey protein yani piyasadaki urunler neye gore cakma oluyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)