User Tag List

Sayfa 32/326 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
6190 sonuçtan 590 ile 608 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetgurlek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2.5 aydır most'ta çalışıyorum. volkan hoca çok kafa biri. tanışmamız da bomba oldu. hanım ve 2 çocukla beraber üye olmak için gittik, tabi çocuklar falan durmuyor. hanım en sonunda "bize uğraştırmadan en sağlam kimse onu getirin onla pazarlık yapalım, bir an önce bitirelim işi" dedi. bu laf üzerine volkan hocayı getirdiler, bu yeterince sağlam mı diye. volkan hocayı görünce biz de 10 yıllık üye olmak zorunda kaldık

onat most a geliyor musun hiç? tanışmak isterim, çok yardımın oldu paylaştığın bilgilerle...
    Malesef gelmiyorum. Bende çok isterdim tanışmak ama gelmiyorum most a. Volkan hocada cidden hem bilgi olarak hemde insan olarak kraldır. Antrenörlük eğitimlerinde federasyon tarafından görevlidir. Hacettepede ders verir.

Birgün yanına gittim. Beni müsabık yap dedim. Ya oğlum dedi ( 2 sene önce yanına gitmiştim gene) sen 2 sene öncede geldin senle konuştuk dedi. Yapma oğlum senin kafan kırık mı dedi. Bi spor mu dedi. Bırak oğlum bu hedefini dedi. Tabi ben bırakamadım ama ogün ne dediyse eminim yaşayarak tecrübe edicem.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 ay sonra cardio başlar

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koşmanıza gerek yok günde minimum 10.000 adım atın. Yürürken tempolu yürüyün ve diete sadık kalın rahatlıkla kilo verirsiniz. Ben sadece un, tuz ve şekeri keserek günde 10.000 adım atarak Mayıs 20'de 97 kilo olarak başladım ve bugün itibari ile 80 kiloyum
    P90X ile 22 günde 7 kg vermiştim gecen sene. Bu sene de bi başlayıp bırakıyorum. 10.000 adım ortalama kaç km ediyor

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah yerli Lazar

Bad-Fast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar spora başlayacağım , levent tarafında gidebilceğim düzgün salonlara bakim dedim dolarlar havalarda uçuşuyor , çevremde önerebilceğiniz yer var mı , misal metrocity essporto çok kötü yorumlar var , kanyon mac 1800 dolar diye gördüm bi yerde falan
    Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu isler tanidiklar olmaz diye dusunuyorum.sonucta bir iyi vardir torpil bu sporda olmaz kanimca...bacak olayinda gaklisin bak turkiye buna dikkat etmiyor

Trde hersey gibi maleaef artik buda boyle mesela tartida 85 kiloluk adam podyuma bir cikariyolar 90 larin yaninda niye cunku adam iyi ve cunku 85 te kendi adamlari var. Suan milli takim gitti yurtdisindalar burda iki olan adamlar orda 1i geciyo gecen antalyadaki yarismada ali emrenin kupasi hazirdi yarismadan once he evet gene birdi klasikte ama ayiptir yani daha neler neler marmarisli cem abi vardi kisa boylu serdar aktolganin yaninda devgibiydi 2003teydi galiba movenpikte oldu maslakta yarisma hemde cok parcaliydi ama serdar aktolgaya verdiler overildada 90 kilo hamdullah serdar aktolgayi gecti. Birde su var avrupa yaptiysan bi sekilde birdahaki yarismalarda ztn hakemlerin gozunde 1 puan ondesin. Eger hocanda surekli aktif degilse federasyonda hic sansin yok....

Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

yanındaki kişi volkan hoca. most'ta hoca ve fıratın da hocası. bilgi ve tecrübede kral bir adamdır. fıratında başarısı sanırım ordan geliiyor.
    Evet bu eleman baya dolu gorunuyo maasallah
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

tLq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abiler merhaba bir dönem salona gittim ama işlerimden dolayı aksatıp sonrada bırakmak zorunda kaldım yaşım 21 boy 1.80 kilo 90-92 öncelikli amacım kilo vermek ve göbek basen bölgesini inceltmek bana salona gitmeden önereceğiniz program nedir? Neyle beslenmeliyim nasıl çalışmalıyım?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bir vücudu yapmak ne kadar zamanınızı aldı acaba? Bide eğer bu spor bırakılırsa vücut çöker mi teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merabalar 2 haftadır düzenli spora başladım hoca eşiliğinde çalışıyorum dietede başladım şu an kardiyo+ağırlık çalışıyorum sizce bu ürünü kullanmalımıyım bi yan etkisi vs varmıdır hocada tavsiye etti ne diyosunuz?
    Power System L-Carnitine 3000 mg (3000 mg x 20 ampul) - Spor / Fitness - Hepsiburada.com

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğur kardesim kendim yapmışım gibi seviniyorum valla. Inşallah podyumda da görmek nasip olur seni.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vucutçular moralimi bozuyo , sadece zayıflama konusu olsun , kel yada kellik adayı , kıllı , göbekli abilerin normal insan olma yolunda ilerleyiş öykülerini izleyelim

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tLq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abiler merhaba bir dönem salona gittim ama işlerimden dolayı aksatıp sonrada bırakmak zorunda kaldım yaşım 21 boy 1.80 kilo 90-92 öncelikli amacım kilo vermek ve göbek basen bölgesini inceltmek bana salona gitmeden önereceğiniz program nedir? Neyle beslenmeliyim nasıl çalışmalıyım?
    birkere mide egzerSizi yapma çünkü mide çalışarak göbeğini eritemezSin,tıbben böyle birşey yok
    yapacağın ilk şey uzun Süreli koşu yürüyüş ip atlama merdiven çıkma
    yani antremanın Sürekli olduğu minimum 45 dk olan egzerSizler...
    antremanın bittikten Sonra Sakın yemeğe Saldırma
    çünkü vücudun içeriSinde bir motor var düşün o motor antreman eSnaSında hızlı çalışır
    antreman SonraSındada hızlı çalışmaya devam eder ve biryerden enerjiyi almak zorundadır oda nereden alır vücuttaki yağı enerjine dönüştürerek.bu Sebeple en az 45 dk yemek yeme,bol bol Su iç,Su vucudundakı metabolızmayı hızlanSdırır,az az yeki içerindeki motor Sürekli çalışSın...

miSal Sen 1,5 Saat bady yapıyorSundur ama onun netine inSen 50 dk falan kalır neden 50 dk diyorum aralardaki dinlenmeleri çıkarıyorum.
    yine vücut yağ yakmaya başlar nereden alır bu yağları ? tabiki yağ oranı nerede fazla iSe oradan alır,yani şunu anlayacakSınız ,Siz omuzda kolda göğüSte çalışırken vücut göbekteki yğı yada kalça yada baçaktağı yağı kullanır.
    diyette olmayıp aylarca mide egzerSizi çalışıp bel çevreSi 85 iken aylar Sonra 89 a çıkan kişi biliyorum. neden ? çünkü kişi alttaki mide kaSlarını büyütüyor,üStteki yağda olduğu gibi kalıyor ve ölçü böylelikle artıyor...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    İyi günler dün çok çalıştım salonda bu gün kaslarım ağrıyo çok fazla değil spora gidimi yoksa dinlenimi hangisi gelişmem için faydalı olur
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uğur kardesim kendim yapmışım gibi seviniyorum valla. Inşallah podyumda da görmek nasip olur seni.
    Saol kardeşim benim bende istiyorum çıkmak ama son durumlardaki belirsizlik yüzünden bisey diyemiyorum... Varmı aldığın duyumlar ?

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugur kardes bana gore bu site ilk 3 icindesin masallah vucuduna zeval gelmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alın bakalım

20131114 163417 - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arka plandaki müzik bitirdi
    hiç sorma dostum ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Uploaded with ImageShack.us

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Melih göğüslerine çikolata sürüp yalasınlar emi. Tamam yeter moral bozuyosun ahsudahsduasd nasıl yetişcez la sana.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)