Abi doktora göründüm hayatın boyunca yemeyeceksin dedi![]()
Yumurtayı kek börek üzerinde yiyebiliyorum. Saf olarak tüketemiyorum.
Uygun dozda alınırsa zararı var mıdır ?
Artık deneme yanılma yoluyla sorunumu çözmeye çalışıcam![]()
Ağırlık çalışırken tam yük bindiğinde resmen kollarım titriyor. Çabuk yoruluyorum bu benim kas yapım ile mi alakalıdır ?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Beslenmem şuan ciddi anlamda kötü. Günde 3 öğün yemek yiyorum. Kahvaltı çay 1 küçük hamburger ekmeği
Öğlen Çin yemeği. İçinde herşey var![]()
Akşamda tavuk ekmek gibi pek sağlıklı olmayan şeyler
e beslenmiyorsan bu işi yapmayacaksın zaten![]()
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
yumurtanın sarısına mı beyazına mı alerjın var ?
her ıkısıne de varsa EGG PROTEIN tozu alabılırsın. ama bunun da ganaratısı yok. hastaneye gıdıp denemen lazım![]()
olmazsa peynıraltı amıno acıd ve proteın tozu ıle bu acıgı kapatabılırsın. kahvaltını yogurt - peynır - hındı fume ıle tamamlarsın.
yumurta vucut ıcın cok onemlı bır besın. 16 kalorı ıle en kalıtelı amıno acıd lerı barındırmakta. ve 1 yumurta da 6gr proteın mevcut. en ucuz en besleyıcı gıda dıyebılırız.
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Merhabalar, benim bir sorum var, araştırdım ama bulamadm nasıl yapacağımı..
MusclePharm Creatine, 300 gr
Bu kreatini aldım.. Normalde yükleme yapmak gerekiyor, sonra dengeleme zamanı var.. sonra 1 ay kadar ara veriliyor..
Ama bunun açıklamasında günde 3 ölçek için, yükleme gerektirmiyor deniliyor.. Ben hiç ara vermeden her gün kullanacak mıyım bunu?
@BurakYozgat bence cardio suren cok az minimum 1 saat 15dk yapman gerekiyor. Kilon benden az ama yag oranin boydan dolayi benden fazla cikiyor ben 1 bucu saat cardio yapiyorum. 1 gun cardio + agirlik diger gun sadece cardio yapiyorum ve iki gun gidip 1 gun dinleniyorum.
.
Bugun tekrar basladim spora amino acid tarzi seyler kullanmak istemiyorum.
Asagi yukari spordan 2 saat sonra yarim kilo tavuk yogurt yiyorum ve ogrndigim kadariyls spordan sonraki ilk 2 saat onarim aktiviteleri acisndan cok onemli gunde 3 defada toz aliyorum.sizce yeterlimi? Spor yapilan gunler icin kg basina ve day off lar icin kac gram protein almaliyim ?
@berkaykamaci
1 buçuk saat cardio çalışma ayrıntın nasıl tempon vs?
Yanlış bılgı. Agırlık ıdmanının pesıne yapılan 20dk HIT cardıo gunluk yapıcagın 1.5 saatlık cardıo dan daha verımlı. Arastırmalar bunu ortaya koyuyor. Kaldı kı 1-1.30 saat cardıo yapılan gunler de agırlık ıdmanı olmaz.
15 dk ısınma
Agırlık ıdmanı
20dk hıt cardıo
10dk hafıf tempo yuruyus
En ıyı yag yakım programıdır. Gırtlagını tutmazsan ıstersen 24 saat kos genede yag yakamazsın bu da dıpnot olsun.
AHMET
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
bende nasıl kilo verdiğimi anlatayım;
117 kg sınırına yaklaşmıştımki artık kilo vermem gerektiğini anladım spora başladım spor salonunda gurup seanslarında step v.s yapmaya başladım 112 kg kadar düşmüştümki ayağım burkuldu lif zedelendi sporu bırakmak zorunda kaldım![]()
düzelince kickbox yapmaya karar verdim başladım 106 kg a kadar düştüm hiç yemekten kısmadan. sonra orada kaldım hiç kilo gitmedi anladımki diyetisyene gitmek şartdiyetisyen eşliğinde sporla şuan 96 kg a kadar düştüm hedef 90 kg bakalım az kaldı 7 aydan beri kickbox yapıyorum 2 aydır da diyetisyene gidiyorum 90 kg a düştüğümde vücüt geliştirme yapacağim kısmetse
On3R
R-Turbo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)