valla herhangi bir sıkıntı yokzımba gibi oluyor insan
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
tüketebileceğimiz kaliteli karbonhidratlar hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
benim bildiklerim haşlanmış kepekli makarna , lapa pilav , bulgur vs.. ama yer fıstığı ezmesi ve meyve çeşitlerinden bazıları hakkında da kaliteli karbonhidrat olduğunu söyleniyor bunlar hakkında bilgi almak istedim , haşlanmış patates de iyi fakat nişasta olduğundan korkutuyor biraz
OĞUZHAN KIZILTOPRAK
Bulkdayım bende.
Sabah
10 haşlama yumurta
Shake için; 150 GR Yulaf, 1.5 ölçek protein tozu, 1 adet muz, light süt
30 gram yulaf çok iyimser yaklaşmışsınız.
Ayrıca gün içerisinde Minimum 1 KG et ve 300 gram (yulaf hariç) karbonhidrat alıyorum.
Güncel KG: 92
Hedef KG: 105
Ben spora başladım güzel ilgili salonların fiyatları çok yüksek ve evime uzak. Yakın olan salona gidiyorum aşırı ilgisizler 3. günüm henüz program yazmadılar bile herkes ayrı telden çalıyor. Bende 45 dk tempolu yürüyüş 35 dk bisiklet yapıp çıkıyorum.
Bana kilo vermeye yönelik bir program önerisinde bulunacak biri var mı? Boy 1.73 kilo 125 yaş 22
Hızlı kilo vermeden kaynaklı bel cevresindeki sarkmalarda ,en verimli toparlama antremanı nasıl olmalı ?
34 HH 9458
MK6 JETTA
kepekli pirinç lapası
kepekli makarna haşlama
Haşlama yada fırında patates
muz
aldığım karbonhidratlar bunlar.
Sebze olarak günde 100 200 gr arası yiyorum oda sadece karaciğer için. mantar yiyorum özellikle yada enginar.
Yemezsem karaciğeri koruyucu nitelikle supplement alıyorum.
Hahahahah
Çok sağlam bulk yapiyorum ama. İnanılmaz yiyorum anlatamam ama bir o kadarda anabolik giriyor. (Deca + Enhantat)
Acayip çeviriyor vucut.
İnanılmazda güçlendim ya![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)