Herkese selamlar 22 yasindayim boyum 1.81 gecen subat baslasladim spora 122.5 kiloyla temmuz sonunda 99 kilolara kadar dustum ve aksilikler oldu uyelik yenilenmedi falan derken 105 kiloyla eylul ayinda basladim ve aldigim o 6 kiloyu hala veremiyorumum 4 ay oldu yarim saat agirlik (gobek ve gogus yagli benim o kisimlara calisiyorum) bir saat kardio yada spining dersine girerek halletmeye calisiyorum fakat aldigim o kilo geri gitmiyo sabirla devam ediyorum 104 105 arasi kilom oynuyo ne yapmam gerekiyo sizce destek urun almaliymiyim lcarnatine gibi???
Beslenme seklim
Sabah 3 tam yumurta yagsiz peynir iki dilim etimek
Oglen izgara tavuk yogurt icine pul biber
Aksam salata kepekli yagsiz makarna
![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Call for prayer
Instagram hesabımız
Yag orann 8-10 arası ıse mayısta basla. Ama yag oranına guvenıp agırlıktan smra yurume yapmamazlık etme. Body ypanların aklında ıdmandan snra yurumem kosmam kas kaybederım trıbı war buyuzden gobek oluyor. Sen ıdman snradı 20-30dk yuruyus yap. Mayıs ta cuttıng yaparsın 1 ayda sılersın. Benım hedefım %12 olup mayıs bası cuttıng yapmak. Hedefım 8-10 arası ınsallah. Fazlasına bnce gerek yok.
Call for prayer
Instagram hesabımız
gecen gun bır yerde duydum sızlerede sormak ıstedım c vıtamını vucut calısanlar ıcın faydalımıdır adamın tekı konusurken duydun spordan sonra c vıtamını alıyormus kas koruması ve yıpranmasını engellemek ıcın ne kadar dogrulugu var yada dahada fazla faydası varmı cunku sadece kulak mısafırı oldum ?
Ben idmandan önce veya sonra cardio yapmaya karşıyım.
Definisyon istiyorsanız;
Sabah 07:00 en az 20 DK tempolu yürüyüş.
Gece 00:00 en az 20 DK tempolu yürüyüş.
Bu ikisini adam gibi yapın her gün. Varsa termal eşofman giyiniz.
Antremandan önce yada sonra cardio bence olmaz. Gidin sadece adam gibi ağırlık çalışın cardio yu sabah ve gece yatmadan yapin.
Dwayne Johnson'u Instagram dan takip edin her şeyi detaylı yazıyor adam.
Her sabah 05:00 alarm kurup kalkıp 45 dk cardio yapip tekrar yatıyor.
Her gece 23:30 da tekrardan cardio yapiyor.
Kan şekerinizin en düşük olduğu zamanlar bu zamanlar. Kan şekeri düşükken cardio yaparsanız harcadığınız tüm enerji yağlardan gidecektir. Attığınız her ter damlasıda derinin altında biriken sudan gidecektir.
Saygılar.
Ellerime saglik. Güzel bir pancake malzemeler :
6 yumurta 300 gr yulaf 1 tüp tatlandirici 1tam muz 1olcek protein tozu
5 eşit parçaya böldüm.
kahvaltı için birebir
![]()
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
6 ay aradan sonra tekrar spora başladım bugün ve vücut alıştıktan yani 15 gün sonra L - Carnitine almayı planlıyorum.
Sizler; Zero Shot 3000mg mı önerirsiniz (ilk kez duydum şüphelerim var)
Yoksa; MultiPower 1800mg mı önerirsiniz ?
İlgilenen olursa çok makbule geçicek..
.
1 yil aradan sonra tekrardan spor salonuna basladim. 1 sene oncesinde de cok hakkini vererek malesef yapamadim. Bu sene tekrardan bu basligin etkisi ve kendi istek azmimle tekrardan salona yazildim. 1.86 boy 84 kg'yum olcumlerim bugun yapildi.. Spor salonundaki makinaya gore 84 kg'nun 22.9 kg'si yag.. Velhasil kelam salondaki hocam soyle bir program yazdi , goruslerinizi belirtirseniz program hakkinda cok memnun olurum.
Hoca 4 gun boyunca bu hafta sadece 40 dakika kardio yapmami (30 dakika tempolu yuruyus nabiz 115-135 ve 10 dakika bisiklet) soyledi..
Sonraki 6 hafta icinde su adaptasyon programini yazdi ama sormak istedigim bu adaptasyon programi 6 hafta icin cok uzun degil mi ? Ek olarakta , program baslangic programi ama cok zayif degil mi icerik olarak ?
Gogus : Chest press 3*10 - Pec Dec 2*12
Sirt : Lat Pull Down 3*10 - Trx x Row 3*8
Shoulder : Ball seated dumbell press 2*12 - Standing dumbell side raise 2*10
Arm : Arm extension 3*10 - Arm curl 2*12
Leg : Leg extension 2*12 - Leg curl 2*12
ABS : Matt Crunch 3*10 - Matt Knee Raisa 3*10 ve Chair Back Extension 2*12
Hoca iyi niyetli birine benziyor ama mesela olcum yaparken demedi bir tshirtu cikar bakalim ne haldesin diyeProgrami yazdi 6 hafta bunu yap sonrasinda bir program daha yazarim dedi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)