Zero Shot 3000mg L-Carnitine ürünü nasıldır acaba (Kalite ve güvenilirlik) ? Bilgisi olanlar aktarabilir mi ? (Başka ürün önermeksizin)
Zero Shot 3000mg L-Carnitine ürünü nasıldır acaba (Kalite ve güvenilirlik) ? Bilgisi olanlar aktarabilir mi ? (Başka ürün önermeksizin)
.
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Yeniden merhaba arkadaşlar ,
Bugün çekindiğim birkaç fotoyu paylaşayım konuda yeniden aktif oluruz. Sürekli yeni katılan arkadaşlarımız var aramıza bu çok güzel bir durum umarım herkes aynı azimle devam eder yoluna. Tanıyamayanlar için güncel boy kilomu söyliyim 1.90 83.5 kiloyum şu anda.
Diyetten önceki son fotolarım var bunlar. Bu kışı istediğim gibi geçiremedim sol kolumdaki sakatlıktan dolayı maalesef. Nasip olursa 1 martta diyete başlıyorum. Hafif bulk dönemim bitiyor.
Fotoğraflar ;
Bu foto poz vermeye çalışırken çekilmiş koymamdaki amaç orta sırt ve kanatlardaki kuruluğu görmek
Cardio öncesi
Not : Onat biraderime selamlar![]()
Eylul ayindan beri is yogunlugum ve surekli sehir degistirmem yuzunden bu sene idmanlarim cok duzensiz oldu malesef.Bazi donemler haftada4-5 idman yaparken bazi donemler haftada 1-2 ye dustu malesef..Haliyle beslenme duzenide bozuldu biraz ama durum cokda fena degil..Hacim surecimin ortalama son 1 ayina girdik diyebilirim..ondan sonra yaza kadar siki bir definasyon donemine girmek istiyorum bu konudada tecrubeli arkadaslarin fikirlerini alabilirim..bolgesel olarak yag mevcut vucutta cardio pek sevmem ip atlama haric..Ama bu surecte gerek yemek duzeni gerek idmanlarda cok daha siki olmam lazim..İdman ve beslenme konusunda fikirleriniz ne olur bu donem icin..Metabolizmasi orta hizda bir insanim sigaram ve az alkolum var beslenmeme dikkat ederim..onden cekilmis foto çok yeni değil maalesef.
Boy:184
Kilo:79
![]()
Benim çalıştığım salonda var kullanan çok oluyor bende 3-4 kere portakallısından içtim.
Gece enerji patlaması yaşarsın uyutmaz vs şeyler söylenmişti fakat hiç öyle bi etkisini görmedim güç artışı varmıdır yokmudur onuda bilmiyorm psikolojik sanırım gözle görülür tek etkisi gerçekten fazla terletiyo![]()
Real men use three pedals !
Supercharged e36coupe
hmm anladım.
definasyon döneminde super set / drop set /tri set uygulayabilirsin. katojenik diet yap diicemde onuda yapmak zorama mümkün olduğunca karbo yu kısıp protein miktarını ve aldığın yağ miktarını artır.
kendimden örnek vereyim defi döneminde drop set uyguladım. (haftada 3 gün ağırlık 2 günde cardio) defi döneminde bol bcaa tüket.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
Öncelikle bilgilendirme için teşekkürler. Benim çalıştığım spor salonunda da sadece bu ürün satılıyor ve bende ilk kez duydum. Acaba bu ürünü satmak için mi bu kadar önerdiler bana (en iyisi bu en verimlisi bu diye). Öyle olduğunu düşündüğüm için bi sorayım dedim, yoksa bende multipower likit 1800mg almayı düşünüyordum. Tabi hâla kararsızım
Edit: + olarak CLA eşliğinde kullanıcam ama öncelikle şu L-Carnitine sorununu çözmeliyim![]()
.
pm atıyorum ertuğ
Rs Racing Garage
GNC mega men, enginar, brokoli ve asparagus![]()
karbo yu tamamen kesip yada günde 300gr alıyorsan 50 gr a düşürüp protein ve yağ miktarını yükseltmek zaten. bir nevi katojenik diet. zor bir diet ama uygulandığında muhteşem sonuçlar veriyor. tabi bu dieti uygularken bol bcaa ve multivitamin kullanmak lazım. ***** bu tarz dietlerde vücut direnci düşüyor.
burada öğün öğün yazmanın pek bir anlamı yok. çünkü kilo boy , yaşam tarzı vs vs kişiden kişeye değişeceği için.
supradyn all a day
optimen
mp armor v
tavsiye edebileceklerim bunlar.
Rs Racing Garage
Bol su tüketmekte yarar var ve suyun miktarını hep belli oranda tutmak gerekir.
Peki bu surecte diyet vs ile birlikte istedigimiz kuruluga ulasabilecekmiyiz yoksa ekstra urunler kullanilmasi gerekirmi?
ben clen kullandım ama ister kullanırsın ister kullanmazsın.. önemli olan diet zaten. 1 ay cardio dan önce kafein al daha iyi olur. ister nescafe ister kafein hapı..
Rs Racing Garage
Toplumsal mesaj içerir
Clen, efe, winstrol tablet, t3-t4 gibi tablet olan bu ürünleri tükettim bicok sefer ama şunu net söyleyebilirim ki kalıcı el titremesi, sebepsiz göz kamasmasi ve baş ağrısı gibi kalıcı hasarlar bıraktı.tabiki bunların olacağını biliyordum göz kararinca durduramıyorsun. Bu yüzden sizlerde kilo vericem diye yukarda ki tabletleri kullanmak gibi bi hataya duserseniz bunları yaşama ihtimaliniz var. Size tavsiyem sakin ha sakin kullanmayın.
Ugur kardeşim her zamanki gibi ateş ediyorsun. Helal olsun. İnşallah podyumda devam edicek bu basarin.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)