User Tag List

Sayfa 111/326 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
6190 sonuçtan 2.091 ile 2.109 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alp sen yarışmaya mı gircen
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnşallah Onat düşünüyorum şuan, bu hafta itibari ile sabah idmanlarınada başladım ekstra
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi kategoride giriceksin ? atletik fizik mi ?

bu doping olayı kalktı ne güzel oldu. nature olanların da önü açıldı. gerçi bi ton dopingli giricek, nasıl olucak bilmiyorum.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dopingli dopingsiz ikiye ayrılsın katagoriler degişsin millet rahat etsin
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Onat fizikte giricem zaten başka kategori için daha çok küçügüm. Şuan bile o kategori için çerez gibi duruyorum

Doping olayı yüzünden bir çok kişi geçen seferkine girmemişti şimdide bir çok kişi girmeyi düşünmüyormuş. Bana kalsa tabiki dopingsiz olsun ama bu sporla az çok uğraşanlar bazı seviyelerin natural yakalanmıycak olması. Ki doping kullanan herkesde belli seviyeye gelicek diye bişiy yok

Ben kendi kategorim için karşıyım ama hahahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selam arkadaşlar geçen şubattan beri spor yapıyorum ilk başladım kilo 122.5 tu daha sonra haziraan sonuna kadar 99 kiloları gördüm ama eylül başında üyeliğim bitti falaan 2 ay spora gidemedim 99 dan 105 kiloya geri çıktım tekrar spora devam ettim ve hala şuan 105 104 kilo arası kilom değişiyor veremiyoruorm ve çok sıkıntı yaptım kendime
    altta ölçümlerimi verdim
    yeme programım şöyle

sabah : 3 haşlanmış tam yumurta yanına lor peynıiri veya yağsız peynir 3 4 dilim etiform etimek
    öğlen: ızgara tavuk veya haşlama tavuk üstüne bol kırmızı biber yanına yoğurt
    akşam : evde olan corba( ne varsa ) tavuk salata yanına 2 3 yemek kaşığı makarna yada pilav azda olsa yiyorum

ve antremana giriyorum programa ek olarak en son spining dersine giriyorum cardio için

Öncelikle cok bişey bilmiyorum sporla ilgili sadece çalışıyorum öyle
    sizce bu kilo ve yağ oranıyla ağırlık calışmam artmalımı yoksa daha da kilo vermelisin yoksa kaslar belli olmaz mı?
    kilom var buna bağlı olarak hiç bir suplement destek ürün almadım almalımıyım protein tozu cla bca vs vs ? alırsam hangileri olmalı pek bişey bilmiyorum cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Onat fizikte giricem zaten başka kategori için daha çok küçügüm. Şuan bile o kategori için çerez gibi duruyorum

Doping olayı yüzünden bir çok kişi geçen seferkine girmemişti şimdide bir çok kişi girmeyi düşünmüyormuş. Bana kalsa tabiki dopingsiz olsun ama bu sporla az çok uğraşanlar bazı seviyelerin natural yakalanmıycak olması. Ki doping kullanan herkesde belli seviyeye gelicek diye bişiy yok

Ben kendi kategorim için karşıyım ama hahahha
    bana kızma sıkı çalış kardeşim

tr de imkansız başarı. bknz.ers10weys91...

ankara girersen bir nebze imkanın varki ankarada eğer girerlerse 2-3 tane çok sağlam adam var. onlar girerse gene başarı imkansız. bence ciddi bi tempo yakala ve pro seviyede çalış. sonucu aldığında da içiin rahat olsun çok iyi çalıştığın için. doping yapıp çıkmayanda var. erken keser ilacı çıkmaz doping. senle aynı klasmanda olur. o zaman hardcore
    schumi
    dr.46
    iron tyson

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vucüt geliştirmede malesef düzene oturtamıyorum keyifle yapmadığımdan dolayı.Yüzme her zaman 1 tık daha eğlenceli geliyor.Fakat bb-yüzme kıyasla nasıl bir vucüt yapılabilir ? Elimde protein tozu var whey pro.65 kiloyum boy 1.75 .. Çok kararsızım bb başlasam doğru düzgün yapmıyorum yüzme yapsam ne derece verim alırım.Bilgisi tavsiyesi olan olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vucüt geliştirmede malesef düzene oturtamıyorum keyifle yapmadığımdan dolayı.Yüzme her zaman 1 tık daha eğlenceli geliyor.Fakat bb-yüzme kıyasla nasıl bir vucüt yapılabilir ? Elimde protein tozu var whey pro.65 kiloyum boy 1.75 .. Çok kararsızım bb başlasam doğru düzgün yapmıyorum yüzme yapsam ne derece verim alırım.Bilgisi tavsiyesi olan olurmu ?
    bb sevmiyorsan ömrü hayatın boyunca da sevemezsin. o yüzden yüzmeye devam.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye kızıyım Onat gerçekleri bende görüyorum. şu son 1yılımı bi ben bilriim bi mutfakdaki terazi Ben hobi amaçlı bi yola girdim ama kendimi bişi ile ödüllendirmek istiyorum hayırlısı olsun. Benim meslegim başka olsada bu spordan ekmek azda olsa yiyorum zevkte alıyorum çok şükür.

Ben şahsen Ersan abiyi rakibim olarak görmem zaten o kazansa ben daha mutlu olurum. Çok sevdigim bi abimdir.

Hardcore durumu başka tabi, öyle bişiy ile karşılaşıcagım kesin zaten. Ama fizik kategorisi için ben yeterli olucagını düşünüyorum natural disiplinli birisinin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VolkanErler Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ....
    yağ oranını 15 e çekene kadar ağırlığa fazla kasma bence. haftada 2-3 gün tüm kas grubunu çalıştır ama haftada en az 4 gün cardio yap. akşam karbo alma. pilav vs. salata yiyorsun işte ondan alıyorsun karbo.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye kızıyım Onat gerçekleri bende görüyorum. şu son 1yılımı bi ben bilriim bi mutfakdaki terazi Ben hobi amaçlı bi yola girdim ama kendimi bişi ile ödüllendirmek istiyorum hayırlısı olsun. Benim meslegim başka olsada bu spordan ekmek azda olsa yiyorum zevkte alıyorum çok şükür.

Ben şahsen Ersan abiyi rakibim olarak görmem zaten o kazansa ben daha mutlu olurum. Çok sevdigim bi abimdir.

Hardcore durumu başka tabi, öyle bişiy ile karşılaşıcagım kesin zaten. Ama fizik kategorisi için ben yeterli olucagını düşünüyorum natural disiplinli birisinin.
    işte önemli olan a.fizikte nature girilmesi. nature girerlerse sende emin ol tatmin olursun kendinden ama tr de naturel kaç tane atletik fizikçi varki.. zaten ilk deneyimin olucak. podyum eminim çok farklıdır. o heyecan falan. ben senin adına sevindim cidden. umarımda derece alırsın.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alp hatayda olacağı yazıyor nette eminmisin samsunda olacağına ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sagol Onat teşekkür ederim, bu sene gençler kategorisinde benim samimi oldugum 3 kişi var natural giren mesela birisi zaten geçen sene 4. oldu. Ama 3üde bomba gibi maşallah

Kesinlikle podyum çok farklı bi heycan, o adrenalin bile yeter bunca hazırlık aşamasına.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uğur, ben federasyon toplantısında bulunan 1. agızdan duydum. Tarih degişmiycek ama %90 ihtimalle Samsun diye.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bb sevmiyorsan ömrü hayatın boyunca da sevemezsin. o yüzden yüzmeye devam.

bb yi sevmiyor değilim aslında 2 ay gidip verim alamayınca istemesemde uzaklaşıyorum.2 ayda birşey olmayacağını bende biliyorum.Ama yüzmeye asıl olarak keyif amaçlı gittiğim için daha bi kordine oluyorum.
    Asıl soru şurada bb ye kıyasla yüzmede ne kadarlık bir sonuç alınır.Amaç şişmek değil düzgün fizik
    Bu arada aynı bb programında olduğu gibi yüzerkende protein kulanmamın sakıncası olurmu elimin altında zaten var ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bb yi sevmiyor değilim aslında 2 ay gidip verim alamayınca istemesemde uzaklaşıyorum.2 ayda birşey olmayacağını bende biliyorum.Ama yüzmeye asıl olarak keyif amaçlı gittiğim için daha bi kordine oluyorum.
    Asıl soru şurada bb ye kıyasla yüzmede ne kadarlık bir sonuç alınır.Amaç şişmek değil düzgün fizik
    Bu arada aynı bb programında olduğu gibi yüzerkende protein kulanmamın sakıncası olurmu elimin altında zaten var ?
    2 ayda seninde dediğin gibi hiçbirşey olmaz bb'de. düzgün fizik için yüzme ideal spordur. 3 sene lisansli yüzmüş biri olarak bunu net söyleyebilirim. protein tozu kullanmanda bi engel yok ama kullanarak yüzen kimsede görmedim
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 ayda seninde dediğin gibi hiçbirşey olmaz bb'de. düzgün fizik için yüzme ideal spordur. 3 sene lisansli yüzmüş biri olarak bunu net söyleyebilirim. protein tozu kullanmanda bi engel yok ama kullanarak yüzen kimsede görmedim

Umarım düzgün birşeyler yakalayabilirim.İnsan severek yapmadığı işten verim alamaz düşüncesiyle yüzmeden daha fazla verim alırım diye düşünüyorum.cevabınız için teşekkürler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ters köşe, yarışma Zonguldakda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)