alp sen yarışmaya mı gircen
İnşallah Onat düşünüyorum şuan, bu hafta itibari ile sabah idmanlarınada başladım ekstra![]()
hangi kategoride giriceksin ? atletik fizik mi ?
bu doping olayı kalktı ne güzel oldu. nature olanların da önü açıldı. gerçi bi ton dopingli giricek, nasıl olucak bilmiyorum.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
dopingli dopingsiz ikiye ayrılsın katagoriler degişsinmillet rahat etsin
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Aynen Onat fizikte giricem zaten başka kategori için daha çok küçügüm. Şuan bile o kategori için çerez gibi duruyorum![]()
Doping olayı yüzünden bir çok kişi geçen seferkine girmemişti şimdide bir çok kişi girmeyi düşünmüyormuş. Bana kalsa tabiki dopingsiz olsun ama bu sporla az çok uğraşanlar bazı seviyelerin natural yakalanmıycak olması. Ki doping kullanan herkesde belli seviyeye gelicek diye bişiy yok![]()
Ben kendi kategorim için karşıyım ama hahahha![]()
Selam arkadaşlar geçen şubattan beri spor yapıyorum ilk başladım kilo 122.5 tu daha sonra haziraan sonuna kadar 99 kiloları gördüm ama eylül başında üyeliğim bitti falaan 2 ay spora gidemedim 99 dan 105 kiloya geri çıktım tekrar spora devam ettim ve hala şuan 105 104 kilo arası kilom değişiyor veremiyoruorm ve çok sıkıntı yaptım kendime
altta ölçümlerimi verdim
yeme programım şöyle
sabah : 3 haşlanmış tam yumurta yanına lor peynıiri veya yağsız peynir 3 4 dilim etiform etimek
öğlen: ızgara tavuk veya haşlama tavuk üstüne bol kırmızı biber yanına yoğurt
akşam : evde olan corba( ne varsa ) tavuk salata yanına 2 3 yemek kaşığı makarna yada pilav azda olsa yiyorum
ve antremana giriyorum programa ek olarak en son spining dersine giriyorum cardio için
Öncelikle cok bişey bilmiyorum sporla ilgili sadece çalışıyorum öyle
sizce bu kilo ve yağ oranıyla ağırlık calışmam artmalımı yoksa daha da kilo vermelisin yoksa kaslar belli olmaz mı?
kilom var buna bağlı olarak hiç bir suplement destek ürün almadım almalımıyım protein tozu cla bca vs vs ? alırsam hangileri olmalı pek bişey bilmiyorum cevaplayanlar için şimdiden teşekkürler
![]()
bana kızma sıkı çalış kardeşim
tr de imkansız başarı. bknz.ers10weys91...
ankara girersen bir nebze imkanın varki ankarada eğer girerlerse 2-3 tane çok sağlam adam var. onlar girerse gene başarı imkansız. bence ciddi bi tempo yakala ve pro seviyede çalış. sonucu aldığında da içiin rahat olsun çok iyi çalıştığın için. doping yapıp çıkmayanda var. erken keser ilacı çıkmaz doping. senle aynı klasmanda olur. o zaman hardcore![]()
schumi
dr.46
iron tyson
vucüt geliştirmede malesef düzene oturtamıyorum keyifle yapmadığımdan dolayı.Yüzme her zaman 1 tık daha eğlenceli geliyor.Fakat bb-yüzme kıyasla nasıl bir vucüt yapılabilir ? Elimde protein tozu var whey pro.65 kiloyum boy 1.75 .. Çok kararsızım bb başlasam doğru düzgün yapmıyorum yüzme yapsam ne derece verim alırım.Bilgisi tavsiyesi olan olurmu ?
Niye kızıyım Onat gerçekleri bende görüyorum.şu son 1yılımı bi ben bilriim bi mutfakdaki terazi
Ben hobi amaçlı bi yola girdim ama kendimi bişi ile ödüllendirmek istiyorum hayırlısı olsun. Benim meslegim başka olsada bu spordan ekmek azda olsa yiyorum zevkte alıyorum çok şükür.
Ben şahsen Ersan abiyi rakibim olarak görmem zaten o kazansa ben daha mutlu olurum. Çok sevdigim bi abimdir.
Hardcore durumu başka tabi, öyle bişiy ile karşılaşıcagım kesin zaten.Ama fizik kategorisi için ben yeterli olucagını düşünüyorum natural disiplinli birisinin.
işte önemli olan a.fizikte nature girilmesi. nature girerlerse sende emin ol tatmin olursun kendinden ama tr de naturel kaç tane atletik fizikçi varki.. zaten ilk deneyimin olucak. podyum eminim çok farklıdır. o heyecan falan. ben senin adına sevindim cidden. umarımda derece alırsın.
schumi
dr.46
iron tyson
Alp hatayda olacağı yazıyor nette eminmisin samsunda olacağına ?
Sagol Onat teşekkür ederim, bu sene gençler kategorisinde benim samimi oldugum 3 kişi var natural giren mesela birisi zaten geçen sene 4. oldu. Ama 3üde bomba gibi maşallah
Kesinlikle podyum çok farklı bi heycan, o adrenalin bile yeter bunca hazırlık aşamasına.
Uğur, ben federasyon toplantısında bulunan 1. agızdan duydum. Tarih degişmiycek ama %90 ihtimalle Samsun diye.
bb yi sevmiyor değilim aslında 2 ay gidip verim alamayınca istemesemde uzaklaşıyorum.2 ayda birşey olmayacağını bende biliyorum.Ama yüzmeye asıl olarak keyif amaçlı gittiğim için daha bi kordine oluyorum.
Asıl soru şurada bb ye kıyasla yüzmede ne kadarlık bir sonuç alınır.Amaç şişmek değil düzgün fizik
Bu arada aynı bb programında olduğu gibi yüzerkende protein kulanmamın sakıncası olurmu elimin altında zaten var ?
Ters köşe, yarışma Zonguldakda.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)