Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Tesekkurlerevet ozellikle agir hareketlerdr stabil durabilmek cok onemli..Tabi uzun kosular yada box jump tarzi hareketlerde bu ayakkabi pek rahat degil..Ben liste fiyatina aldim 175usd +kargo..Malesef trde crossfit ile ilgili hicbir urun bulamadim o yuzden butun malzeme tedarigini amerikadan sagliyoruz..reebok crossfit online shop in,rogue yada ebay
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
en kolay squat yontemi bu mudur?
How to Perform Barbell Hack Squats - Big Quads Exercise - YouTube
Experience is what you get when you don't get what you want.
1 ay süreçten beri animal cut kullandım şu an 1 haftalık boş geçme dönemindeyim ikinci kutuya başlıcam, yaklaşık 5 kg verdim. ikinci kutu animal cut ile birlikte cla da alsam ekstra faydası olur mu yoksa ikinci animal cut ı bitiirdikten sonra cla yı ayrı mı alayım ?
CAN CEYLAN
bence boştan yere cla ya para verme. cut gayet iyi bir ürünmüş. ona devam diyetle birlikte.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
85 Kiloydum
WEIDER L-Carnitine 1000 limonlu tadı efsane
1.5 ayda haftada 4 kez gittim
sauna buhar seansları yaptım
her gittiğimde 30 45 dakika arası koşu ardından 15-20 dakika bisiklet tabi bunlar interval olarak.
sonrasında 3 makina bacak bölgesi ve kalça sonra mekik
sonuç tam 78 kiloyum yeni programa geçtim.
tecrübe olduğu için hocalarla fazla muhatap olmadım. araştırıp yapmak en doğrusu
Beslenme olarak : sabahları 4 yumurta beyazlı sarılı çünkü 2sindede protein var yağ kısmına çok takılmıyorum önceden yediğim yağlı yemeklerin yanında hiç birşey...
kepek ekmeği 2 dilim
lor peyniri kesinlikle tavsiyemdir içindeki proteine bakın her öğününüzde bulunsun kıssadan hisse.
şekerli içecek abur cubur yoktu.
öğlen tavuk ızgara, ton balığı, makarna,salata kepek ekmeği lor peyniri ayran
çay yok sadece kahve içiyodum yağ yakımına katkısı oluyo
maltodekstrin karbonhidrat kullanan var mı? spordan önce ya da sonra, nasıl kullanılmasını tavsiye edersiniz?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
baktım yine b.ku çıkıyor bende biraz geri çektim kendimi
122 kiloyla başlayıp 97 kiloya inmişken tekrar 106 lara çıktım. 1 Haftadır her akşam 5-6 km ye tekabül eden yüksek tempo yürüyüş ve bazı şeyleri kısarak 102 ye düştüm bu sefer hedef 90 a yaklaşmak.
2,5 aydır düzenli çalışıyorum haftasonları çalışmalarımda fazla ağırlaştırıyorum.Antreman düzenim her iki günde bir şeklinde çalışıyorum.Bu çalışma sürecimde 4 kilo aldım ve kendimi oldukça iyi hissetmeye başladım.(Boy 181 kilo 74)
Lakin haftasonu çalışmalarımda kastığımdan kas ağrılarım fazlalaşıyor.Bu ağrılara ne iyi gelir.
(Herhangibir takviye gıda yada ilaç vb kullanmıyorum pekte düşünmüyorum ama doğal besinleri çokça kullanıyorum)
Tavsiyesi olan varmı?
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02