eheheheh bacak günü yengeç gibi gidiyorum
Estağfurullah kardeşim hocalık yaptığımız yok bilgi tecrübelerimiz paylaşıyorum
bacak günü
ısınma step mill 20 dakika
esneme hareketleri bölgeye yönelik
leg extension lying curl legpress bölgesel ısıtma
squat 4 *15 1 set ısınma 30 tekrar son set hafif kilo tükenişe kadar tekrar
leg press 4*15 1 set ısınma son set hafif kilo tükenişe kadar tekrar
leg extension 4*15 1 set ısınma son set tükenişe kadar tekrar
lying leg curl 4*15 1 set ısınma son set hafif kilo tükenişe kadar tekrar
romanian dead lift 4*15 1 set ısınma son set hafif kilo tükenişe kadar tekrar
lunge 4*20 son
harektelerin hiç birinde eklemleri kitlemiyoruz adele her zaman bu şekilde aktif çalışır durumda ve eklemlere yük bindirmiyoruz hareket sayıları tamamen bazdır hissetmezsem adeleyi tekrar sayısını açıları değişir bunu kimse anlatamaz zamanla kendin keşfedersin aklıma gelen bunlar..
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Yağsız sütle içilirse bence bi zararı olmaz. Antrenman sonrasında su ile içmek daha mantıklı kana daha hızlı karışması için.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
Her daim yemek yiyemiyorum dukkanda, 1 3 5 gibi saatlerde yiyorum yemegimi. Atiyorum 5 te yemek istemiyorum protein tozu iciyorum. Suyla icmesekte sutle icsek felan diyorum
Öyle durumlarda sütle içmek mantıklı. Daha uzun sürede sindirilir hem de sütten protein almış olunur.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
gaz yapması tozun içinde aspartam olması ve sütteki laktoz yüzünden.
aspartam olmayan toz ile süt karıştırıp için gaz yapmıyor genelde. bende yapmadı şuana kadar..
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
2 hafta önce bacak pressde belimi sakatladım bi kaç gün sonra geçti fakat şimdi ön arka bacak hareketleri dışında presslerde hep belime vuruyo yapamıyorum napacam hiç baçak giremicekmiyim ben :/ bel destekli kemeride kullanıyorum ama yine ağrıyo
@stlegal Cem abi bende bise sorayim musadenle.
sabah : 1 dilim kepek ekmegi peynir ve yumurta yedim
oglen bos gectim ve 90dk 1100 kalorilik cardio yaptim sadece
ara ogun : yarim litre yagsiz sut
aksam : 400gr haslanmis tavuk yicem
vucut asiri alistigi icin 10 gun min. 1000 calorilik cardio giricem sence nasildir bu yeme icmeyle bu cardio ile soklayabilirmiyim vucudu hedefim 91den 89a dusmek 10 gunde.
abi 41 kg verdim artik veremiyorum. vucudumu arasira boyle sokluyorum 10 gun sure icinde daha onceki soklamalarimda vermistim 2.5 - 3 kg arasi. suan hedefim 90 altina dusmek 10 gun icinde mumkunmudur onu merak ediyorum. diyetisyeni biraktim cunku. Daha onceki soklamalarimda sikinti olmamisti vucudumda tek sikinti asiri sinirli oluyorum gun icerisinde.
moruk o kiloya inmek için bu kadar kasmana gerek yok öğünlerini minumum 3 yap ara öğünlerinde salata tarzı şeyler ye mideni boş bırakman metobolizmayı yavaşlatır istediğin sonuca çok sağlıksız kavulşursun belki kavuşamazsın kavuşsan bile bir süre sonra tekrar alırsın vucut bizden daha akıllı bu konuda savaşmadan sakin sakin almak lazım yemeklerine ara verme 3 öğün minumum antremanı yap o 400 gram eti öğünlere böl
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Crossfit i seviyoruz iyi beslenip saglikli yasiyoruz gunceli![]()
Boy:1.84
Kilo:75
![]()
(2008 GP T-Jet sport-2005 Golf V GTI-2012 Leon TSI-2009 GP T-jet sport)-Abarth 595c competizione- ????
8 Ekim 2013 te spora ve diyete basladim. Diyet derken kendimi fazla kasmadan fast food, seker, hamur isi, ekmek, tuzu kestim. Spora basladigimin ucuncu ayinda bir kutu lcarnitin kullandim sadece. Baya bir degisim oldu. Ancak vucudumda sarkmalar oldu fazlaca ve gogus bolgesinde genetik jinokomasti gibi bir sikintim var. Asagida degerleri paylasicam bundan sonra yag oranini dahada dusurmek icin ne gibi bir programa uymaliyim, nasil beslenmeliyim ve herhangi bir destek urun almalimiyim yardimlarinizi bekliyorum
Boy : 1.94
8 Ekim 2013
Kilo : 123.2
Yağ Orani : %29.2
10 Mayis 2014
Kilo : 98.8
Yag Orani : %17.4
.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)