User Tag List

Sayfa 162/326 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262 ... SonSon
6190 sonuçtan 3.060 ile 3.078 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

schizophrenic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese merhaba , bundan 2. sene kadar önce 79 - 80 kg civarıydım , sigarayı bırakıp askere gidip geldikten sonra aşırı kilo aldım , şu an 101 kiloyum ve aşırı çirkin bi göbeğim fiziğim oldu .

Bu kiloyu hem eritmek hemde yanında birazda olsa vucüt geliştirebilmek için bi salona yazıldım , önüme günlük olarak yapmam gereken şöyle bi liste geldi , açıklama olarak da ilk 1 ay biraz yağ yakman lazım sonraki ay için farklı bi egzersiz yazacağını söyledi

şu an ki halimde böyle

Yağlarımı eritip kas yapmak istiyorum , Tamamen yabancı olduğum bi spor , Bilgim 0 bu konularda , Nasıl beslenmeliyim , Nelere dikkat etmeliyim , Ne tür ek takviyeler almalıyım ?

Verilen egzersiz sizce doğrumudur , Kullandığım aletlerde ağırlığı kaç kilo olarak ayarlamalıyım ?

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Isim geregi gec saatlere kadar calisiyorum ( 1 - 2 ) . Isyerimdeki spor salonunu bu saatlerden sonra kullanabilirim az biraz vucut calismak icin . Gec saatler oldugundan spor oncesi ve sonrasi beslenme programimi nasil ayarlamaliyim ? Yani antremandan sonra yenilen yada icilen proteinden sonra yataga gitmek ne kadar sagliklidir yada gelisime ne derece yardimci olur ? Yapmam yada yapmamam gerekenler nelerdir?

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı schizophrenic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba , bundan 2. sene kadar önce 79 - 80 kg civarıydım , sigarayı bırakıp askere gidip geldikten sonra aşırı kilo aldım , şu an 101 kiloyum ve aşırı çirkin bi göbeğim fiziğim oldu .

Bu kiloyu hem eritmek hemde yanında birazda olsa vucüt geliştirebilmek için bi salona yazıldım , önüme günlük olarak yapmam gereken şöyle bi liste geldi , açıklama olarak da ilk 1 ay biraz yağ yakman lazım sonraki ay için farklı bi egzersiz yazacağını söyledi

şu an ki halimde böyle

Yağlarımı eritip kas yapmak istiyorum , Tamamen yabancı olduğum bi spor , Bilgim 0 bu konularda , Nasıl beslenmeliyim , Nelere dikkat etmeliyim , Ne tür ek takviyeler almalıyım ?

Verilen egzersiz sizce doğrumudur , Kullandığım aletlerde ağırlığı kaç kilo olarak ayarlamalıyım ?
    öncelikle şunu bilmen lazım
    bu vücudunu geliştirmek çokta basit bir şey değil... şayet kolay bir şey olmuş olsa her erkek body ci yada fitness çı olurdu
    öncelikle olayı kafada bitirdin mi ?yani zayıflamak ve altındaki kaslarını geliştirmek istiyormusun ? her erkek 1 ayda olsa body ye gitmiştir ve o salonun havasını teneffüs etmiştir. olay orada aletlerle inatlaşmanda bitiyor. sabır , hırs , vücuduna göre doğru program , beslenme ve uyku... öncelikle yediklerine dikkat edeceksin, hayatında alkol varsa 6 aylığına vedalaşacaksın. ilk başta ağırlık kaldırmayı vücuduna alıştıracaksın. yavaş yavaş ... ondan sonra ağırlığın altına gireceksin. sana bu sporda akıl veren çok olur ... biri bir şey der yaparsın , diğeri sanki bir *** biliyormuş gibi sana yanlış çalıştığını söyler. kafan karışır ve canın sıkılır. istikrarlı ol, bir yol belirle, kulağını kapa ve başla. her vücudu öküz gibi olan, doğru bilgiye sahip olduğu anlamına gelmez. o adamın belki genetiği bu spora yatkın, belki çakıyor belki de çok ama çok iyi besleniyor.ilk başta zayıfla ondan sonra kaslarını geliştirirsin. bir tek şeye konsantre ol. iki şey yaparsan daha doğrusu yapmaya çalışırsan . psikolojik olarak belki biteceksin. bu sebeple önce zayıflamak olmalı hedefin

typermelih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Isim geregi gec saatlere kadar calisiyorum ( 1 - 2 ) . Isyerimdeki spor salonunu bu saatlerden sonra kullanabilirim az biraz vucut calismak icin . Gec saatler oldugundan spor oncesi ve sonrasi beslenme programimi nasil ayarlamaliyim ? Yani antremandan sonra yenilen yada icilen proteinden sonra yataga gitmek ne kadar sagliklidir yada gelisime ne derece yardimci olur ? Yapmam yada yapmamam gerekenler nelerdir?
    protein i doğru zamanda almalısınız. proteini antrenman öncesi 25 dk önce
    antrenman bitiminden hemen sonra almalısın. hemen uyuyorum diyorsanız. sorun olmaz . hatta daha iyi vücut uyurken gelişir en çok...

Onur Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bende bi kaç soru sorucam
    20 yaşındayım boyum 1.80 kilom 78kg
    son zamanlarda kilo aldığımı ve yağlanmaya başladığımı farkettim daha 5-6 ay öncesine kadar koşu yüzme vs hep aktif şekilde spor yapıyordum böyle bir sorunum yoktu. Salona yazıldım bende hoca anlacağım dilden bişeyler karaladı hareketleri gösterdi 10-15 gün takıl dedi.
    Bende yağı tuzu şekeri vs kestim sabah 2-3 yumurta beyazı lor peynir ve 100 gr yulaf yiyorum ardından süt muz vs akşamada 250 gr yağsız tavuk göğsü tüketiyorum son 1 haftadır. diyetim bu şekilde devam edicek.
    göbek kısmında yağlanma mevcut omuzlarım 117 cm göbeğim 89 cm.
    benim yapmam gereken nedir şimdi bu durumda bu göbeği eritmek için ne yapabilirim daha doğrusu bu sporu devamlı yapmayı düşünüyorum suplement vs ne zaman kullanmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim ayrıca program nasıldır ne değildir pek bilgim yok az biraz yorumlarsanız sevinirim

cgnozdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onur Fatih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi bende bi kaç soru sorucam
    20 yaşındayım boyum 1.80 kilom 78kg
    son zamanlarda kilo aldığımı ve yağlanmaya başladığımı farkettim daha 5-6 ay öncesine kadar koşu yüzme vs hep aktif şekilde spor yapıyordum böyle bir sorunum yoktu. Salona yazıldım bende hoca anlacağım dilden bişeyler karaladı hareketleri gösterdi 10-15 gün takıl dedi.
    Bende yağı tuzu şekeri vs kestim sabah 2-3 yumurta beyazı lor peynir ve 100 gr yulaf yiyorum ardından süt muz vs akşamada 250 gr yağsız tavuk göğsü tüketiyorum son 1 haftadır. diyetim bu şekilde devam edicek.
    göbek kısmında yağlanma mevcut omuzlarım 117 cm göbeğim 89 cm.
    benim yapmam gereken nedir şimdi bu durumda bu göbeği eritmek için ne yapabilirim daha doğrusu bu sporu devamlı yapmayı düşünüyorum suplement vs ne zaman kullanmam lazım bi yardım ederseniz sevinirim ayrıca program nasıldır ne değildir pek bilgim yok az biraz yorumlarsanız sevinirim

sana makinelerle başlangıç için ufak bi program yazmış.Doğru duruşları açıları makinelerle öğrenmen daha sonra dumbellla çalışırken alışkın olman için ve vücudunü biraz ağırlığa alıştırmak maksadıyla.Diyetin gayet güzel günlük aldığın protein miktarını arttırmaya özen göster.Bir de öğlen yemeği yemiyor musun yazmamışsın? Bu işin %70 i mutfakta bitiyor.Öğün atlamayıp her zaman kaliteli beslenmelisin.Supplement konusunda benden daha bilgili çok fazla abim kardeşim var burda muhakkak sana yardımcı olacaktır ben yanlış yönlendirmek istemem.Göbek kısmına gelince de bol bol cardio yapacaksın dostum.Sıkılmadan koşacaksın koşu yapıyormuşsun daha önceden madem öyle bir alışkanlığın var tekrar başla dışarıda koşmaya koşu bandında koşuyla dışarda koşu arasında dağlar kadar fark var.Kolay gelsin
    What Goes Around,Goes Around

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle şunu bilmen lazım
    bu vücudunu geliştirmek çokta basit bir şey değil... şayet kolay bir şey olmuş olsa her erkek body ci yada fitness çı olurdu
    öncelikle olayı kafada bitirdin mi ?yani zayıflamak ve altındaki kaslarını geliştirmek istiyormusun ? her erkek 1 ayda olsa body ye gitmiştir ve o salonun havasını teneffüs etmiştir. olay orada aletlerle inatlaşmanda bitiyor. sabır , hırs , vücuduna göre doğru program , beslenme ve uyku... öncelikle yediklerine dikkat edeceksin, hayatında alkol varsa 6 aylığına vedalaşacaksın. ilk başta ağırlık kaldırmayı vücuduna alıştıracaksın. yavaş yavaş ... ondan sonra ağırlığın altına gireceksin. sana bu sporda akıl veren çok olur ... biri bir şey der yaparsın , diğeri sanki bir *** biliyormuş gibi sana yanlış çalıştığını söyler. kafan karışır ve canın sıkılır. istikrarlı ol, bir yol belirle, kulağını kapa ve başla. her vücudu öküz gibi olan, doğru bilgiye sahip olduğu anlamına gelmez. o adamın belki genetiği bu spora yatkın, belki çakıyor belki de çok ama çok iyi besleniyor.ilk başta zayıfla ondan sonra kaslarını geliştirirsin. bir tek şeye konsantre ol. iki şey yaparsan daha doğrusu yapmaya çalışırsan . psikolojik olarak belki biteceksin. bu sebeple önce zayıflamak olmalı hedefin
    Aynen abi teşekkür ederim , alkol kullanmıyorum dediğin gibi ilk önceliğim zayıflamak ondan sonra kas yapımı ztn bu ikisini bir arada yapmak mümkün değilmiş , ztn asıl başlama amacım kilolarımdan kurtulmak bununda kısa bi sürede olmayacağını biliyorum o yüzden sabır edip istikrarlı olacam dediğin gibi

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izmirde bana güzel bir salon tavsiye edebilecek varmı cable cross vs olsun alıştım burda salonum çok güzel çünkü
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dün akşam idmandan sonra çektiğim bir foto, yaklaşık 1,5 aydır sabah 6 da yüzme akşam da cardio-ağırlık şeklinde çalışıyorum, vücuttaki yağ oranını %8 e kadar indirmişim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirde bana güzel bir salon tavsiye edebilecek varmı cable cross vs olsun alıştım burda salonum çok güzel çünkü
    Adas abi hangi mevkide ve fiyat araligin nedir?
    Alıntı Berk007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin gibi adamda kimbilir ne oynatıcılar vardır, bunu da indiriver

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgnozdmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana makinelerle başlangıç için ufak bi program yazmış.Doğru duruşları açıları makinelerle öğrenmen daha sonra dumbellla çalışırken alışkın olman için ve vücudunü biraz ağırlığa alıştırmak maksadıyla.Diyetin gayet güzel günlük aldığın protein miktarını arttırmaya özen göster.Bir de öğlen yemeği yemiyor musun yazmamışsın? Bu işin %70 i mutfakta bitiyor.Öğün atlamayıp her zaman kaliteli beslenmelisin.Supplement konusunda benden daha bilgili çok fazla abim kardeşim var burda muhakkak sana yardımcı olacaktır ben yanlış yönlendirmek istemem.Göbek kısmına gelince de bol bol cardio yapacaksın dostum.Sıkılmadan koşacaksın koşu yapıyormuşsun daha önceden madem öyle bir alışkanlığın var tekrar başla dışarıda koşmaya koşu bandında koşuyla dışarda koşu arasında dağlar kadar fark var.Kolay gelsin
    Tesekkurler
    gec uyaniyorum 12 gibi kahvalti 4 yumurta beyazi 100 gr lor ve 100 gr yulafi omlet gibi yapiyorum, 2 gbi muz ve yagsiz sut, 4e dogru ton balikli salata yiyorum aksam 7 gibi tavuk gogsu yiyorum
    bunlari yemekten sikildim artik ama pes etmek yok dun salondaydim bugun kosayim vari gunes batinca

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adas abi hangi mevkide ve fiyat araligin nedir?
    fıyatım yok 2 ay gıdıcem yaz tatılınde salonda aletler duzgun olsun yeter
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zayıflama sürecimde şöyle bi liste hazırlandı , buna günlük uyuyorum hatta daha az yiyorum diyebilirim .

Yumurtaları haşlamak yerine omlet şeklinde yesem sıkıntı olurmu ( beyazını )

Yulafın acı tadını hissetmeden yeme yöntemi nedir ?

Son olarak tuz , şeker , yağ hiç birini kullanmadığımdan yediğimden içtiğimden bişey anlamıyorum haftada 1 de olsa kendimizi ödüllendirsek abartmadan bi zararı olurmu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yulaf ezmesini ve sütü kaseye koyup , mikrodalgada orta sıcaklıkta 2 dk ısıtıp yiyorum , tavsiye ederim. İlk başta soğuk sütle deneyince yiyemedim. Şimdi rahat rahat yiyorum. İnternette bir sürü tarif var , blenderda shake şeklinde yapılabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yulafli omlet yapin. Ben yulaf lor ve yumurta beyazini karistirip omlet yapiyorum fena olmuyor

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Boyum 1.87 definasyona başlamam gereken ideal kilo kaçtır şuan 78 kg yim şimdiden teşekkürler
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Boyum 1.87 definasyona başlamam gereken ideal kilo kaçtır şuan 78 kg yim şimdiden teşekkürler
    definasyona baslama kilosu diye bişey yoktur foto vs. koyarsan iyi olur

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Gko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    definasyona baslama kilosu diye bişey yoktur foto vs. koyarsan iyi olur
    fotoğraf koyma taraftarı değilim pek boy ve kilo orantım kaçtır bilmiyorum biraz onun için birde burda benden çok daha bilgili kişiler olduğu için atıyorum 10 kg daha alırsan daha sağlıklı olur gibi sinden sordum
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fotoğraf koyma taraftarı değilim pek boy ve kilo orantım kaçtır bilmiyorum biraz onun için birde burda benden çok daha bilgili kişiler olduğu için atıyorum 10 kg daha alırsan daha sağlıklı olur gibi sinden sordum
    yani boyun benimle hemen hemen aynı. ben 86 kiloyum şuan. parçalamaya geçicem yakın zamanda bu benim tercihim yani benim nacizane önerim biraz daha hacimlen bi 85-87 civarına gel o zaman düşün şuan kilon az

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)