multipower ve gasparinin bcaa ve glutaminleri hakkında yorum yapacak yokmu ??
multipower ve gasparinin bcaa ve glutaminleri hakkında yorum yapacak yokmu ??
Seatclubturkey - Ibıza Loading...
arkadaşlar okudukca şaşırıyorum ne enteresan ürünlere yöneliyorsunuz paranıza yazık ediyorsunuzMultipower alman malı diye kaliteli olacak diye birşey yok ham whey kalitelidir ama vücudunuzda emilimi kaliteli olmayabilir.açın araştırın az okuyun.Hardline çok kötü bir markadır mesela ama bcaa ve glutamine i saftır.öküz gibi faydası olur.atomuna kadar yarar vücuda.he whey i cla sı beş para etmez boşuna alınmaz..nacizane alınacak ürünleri tecrübeyle sabit yazıyorum.
whey / optimum, ultimate, weider. / muscletech nitrotech(kişiden kişiye değişiyor taurin i fazla kimini coşturuyor kimisinde fıs)ilk üçünde fayda kaçınılmaz.
bcaa / gaspari bcaa 6000, olimp bcaaxplod, /scitec nutrition(buda göreceli kimine fazla fayda kimine fos)
glutamine / hardline alın korkmayın.saftır fayda verir.fazladan para bayılmayın.
amino / hepsi hemen hemen aynı. aminomax 8000 f/p iyidir.iyi ağırlık bastırır.
likit protein / twinlab iyidir. ama pahalıya gelir toza göre.
nisana doğru parçalama dönemi başlar.bu aralar diyet yapar kilo kaybeder ve kasta kaybedersiniz.hem dahada hatlanıp kaslarınızı korumak istiyorsanızda Ghmax kullanabilirsiniz.normalde diyet dönemine girenler küçülürler ama ghmax bunu engeller.
hepsini kullandım. ben optimum whey ve gaspari bcaa kullanıyorum.bcaa dediğimiz 3 aminoasidimiz kas ağrını alır yağların kasa çevrilmesinde yardımcı olur tam bir nimettir.bunların yanında fazladan glutamine almanız hayvani olmanıza neden olacak doğallıktan çıkacaksınız gerek yok.büyük ihtimalde bol bol sivilcelenirsiniz.zaten saydığım wheylerin içerisinde size yararlı olan çoğu aminoasit ve yeterli miktarda protein mevcut.
he son olarak illede ben carnitine kullanıcam diyenler.wheyfix shotlardan alın.boşuna fazladan para bırakmayın.15 dk önceden için.idman bitene kadar kütleden 600 700 gr ter atarsınız.şunuda unutmayın mide ve bel çalışanlar için.vücut idmandan 35 40 dakika sonra kadar yağ yakmaya tamamiyle başlar.mide ve bel çalışmalarınızı idmanın en sonuna bırakın.
Vorsprung Durch Technik
yani yağ yakımının uyarılmasına(enerjiye çeviriyoruz) ve yağsız kat kütlesinin artmasına yardımcı olur(idman sırasında kan basıncı ve ödemden dolayı kaslarımız şişer aslında hasar görürler onarılıp yenilenirken büyürler).kabaca yağları kasa çevirdik![]()
Vorsprung Durch Technik
idmandan sonra 30-45 dk civarı bi kardio yapsam bi zararı olurmu bana idmandan sonra hemen bişeyler yiyip içmek lazım ya o yüzden soruyorum
bide bahsettiğiniz ürün bumu
http://www.sanalpazar.com/Wheyfix-L-...i__isp21107847
evet ürün bu.gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.wheyfixin wheyide ilk kez whey kullanacaklar içinde para bağlamak istemeyenler içinde iyidir.nişasta tadı geliyor birazidmandan sonra kardiyo yaparsan ilk kısmı boşuna yapmış olursun.atıyorum body ye başladın. 1.5 2 ay sonra belli bi seviyeye geliceksin o zaman haftada 1 veya 2 gününü kardiyoya ayırman daha faydalı olur.zaten hakkıyla diyet yapar hakkıyla body idmanıda yaparsanız kilo veriyorsunuz
40 dk boyunca at gibi koşmanın 100 kilo olmadıktan sonra manası yok.benim hocam dünya 3.sü koray uçar.bunları dikkate alın faydasını görürsünüz
![]()
Vorsprung Durch Technik
sağol verdiğin bilgiler için burda dha öncede bikaç kez soru sordum hiç cevap alamamıştım18 inde 2 ay bitmiş olcak 2 kilo vermişim zaten 2 ayda o bile iyi yani benim için zaten 6-7 kilo daha versem yeter bana. 2 arkadaş gidiyoruz ocak sonu bırakıcak o bıraktıktan sonra dediğin gibi bigün kardio bigün body şeklinde program yaparım haziran temmuza kadarda fazla yağlardan kurtulurum heralde
bu ürünüde kardio zamanı alırım dha etkili olur
![]()
arkadaşım bulg olmadıktan sonra kardionun sana getirisi olmaz bu işler kolay değilyaptığnı eritir sporundan soğursun.atıyorum kolun idmansız hali 41 dir omuz 125 dir ortalama 175 180 arası 80 kilo bi insan için parçalama durumu geçerlidir fiziğin bu haldeyken diyete girer bisiklete koşuya başlarsın
carnitine i şuandada alabilirsin.şuan zaten bcaa ya gerek yok senin için.idmandan sonrada iç proteinini bitti.ayrıca idmandan hemen sonra yemek yenmez.en az 45 dk geçmesi gerekir çünkü whey içtin.aslında hiç yemek yenmez saat 8 den sonra yedin uykuda lazım uyîcaksın yediklerin yüzünden kilo veremiceksin.idmanı akşam yapıcaksın en az 1.5 saat önce son yemeği yemiş olucaksın idmandan sonra uyicaksın.
Vorsprung Durch Technik
kolay demedim zaten zor olduğu aşikar kardionun yararı yok derken bende göbek var her türlü yağ yakmam lazım benimkas yapsamda yapmasamda. ya bigün kardio bigün body şeklinde bi program yapıcam yada bi ay komple kardioya ayırıcam o zmnda dediğin gibi kasları eritme riski var dimi
11 de khavlatı yapıorm 1 de salona gidiyorum 2.30 gibi gelip tozu içiyorum 4 gibi yemek yiyorum uzanıyorum uykmvarsa uyuorm kiş geneld uyurum 7-8 gibi bidaha yiyorum yine uzanıyorum arada süt badem ceviz falan yiorum öyle tadımlık![]()
İyi protein tozunu anlamının basit yolu;
su ile çalkaladığınızda köpürmemesi lazım. köpük nişasta miktarının fazla olduğu anlamına gelir. Saf whey köpürmez. Ne kadar köpük o kadar düşük kalite.
ne kadar köpük o kadar düşük kalite evet.ama en pahalısı alınsada çalkaladıktan sonra köpük olur.kiminde 15 20 saniye sonra köpükler kaybolur kiminde 1 dakika sonra 5 10 saniye köpük oldu diye aa bu dandik yada aa bu sahte demeyin yani![]()
Vorsprung Durch Technik
fark ettiniz mi eski tayfadan kimse yazmıyor konuya ? her şeyi çok bilen milletimiz vg yide en iyi bildiği için bıraktık buraya yazmayı. milyonlarca kez sorulmuş whey, cla, carnitine, gainer, beslenme programları, bulk nedir, define nedir soruları sayesinde bıraktık yazmayı. her zaman söylediğim gibi okumadan, öğrenmeden ne kullanırsanız kullanın gene sonuç olarak başlangıca döneceksiniz. birazcık tembelliği bırakın, sadece soru sormak yerine okumayı tercih edin allah aşkına. bu spor okumak ve tecrübe etmek üzerine kuruludur. burada yazılan programlar, supplement önerileri vs hepsi kullanan şahsın vücudunda alınmış sonuçlara göre verilir. ya sizin bedeniniz o önerilere farklı bi tepki gösterirse ? o yüzden okuyun ve tecrübe edin.
utku sağolsun yazmış fakat bcaa + glutamine kullanımında hayvani olursunuz demiş. ghmax önermiş. ben eski bir supplement satıcısı olarak ghmax ın verimine inanmıyorum. tamamen growth kullanmaya özenen ama totosu yemeyen insanları hedef alarak üretilen bir ürün benm gözümde. ayrıca dendiği gibi glutamine kullanımı sayesinde hayvan olan adam görmedimhiçbir supplement asla ve asla hayvan etmez sizi. yararını eh işte görmeniz kafidir. 1 tane güzel whey alın. geri kalanı ise sizin idman sertliğiniz ve sıklığınıza göre belirlensin. ağır ve sık idman yapıyorsanız o zaman gidin creatine,amino, bcaa, glutamine alın. hacimlencekseniz ve kaliteli karbo almaktan bıktıysanız gidin temiz bir gainer alın. yağsız olmaksa amacınız gidin şeker oranı düşük whey alın.
son olarak şu konuya yazmayan insanların yazmamalarındaki tek sebep aynı soruların binlerce kere sorulması. herkesin herşeyi çok biliyor olması. çünkü emin olun onlar sadece okuyarak ve tecrübe ederek öğrendiler. sizlerde aynısını yapın bence. baktınız okudunuz olmadı o zaman sorun. ondan sonra elbet cevap alırsınız.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Onat abi bu konuyu güncell tutanların kaçı hala bu spora devam ediyor veya yaşam standartı yaptı ? Bende eski vg cilerdedim 5 yıllık geçmişim var hiç yoktansa az çok bilgim var bodyforum.tr dede modum fakat inanın bir çoğu sporu bıraktı eski kulağı kesiklerde ilgilenmek istemiyor ama sunu unutmayalım ki bu topic ve bundan önceki binküsür sayfalık vg topiğinde binlerce kez protein tozu, bulk def. ,Pre work.ler konuşuldu.
bizim konuya yazanların hepsi devam ediyor kardeşim vg yebi ben geriden geliyorum o kadar. askerden geldim toparlanma evresi falan anca yani. hilmi boğaza düştü azıcık. meto abi nossuz hayvani hale geldi çok iyi seviyede. göki abi genetik harikası baklava king. nossuz devam ediyor çok iyi hala. ahmet desen sürekli sporda. yearone serkan abi takır takır kurudu damarlı bir şekilde tahmini 46-47 cm min kol ölçüsüyle ömrüne devam ediyor. stlegal cem abi çok çok iyi olmuş instada gördüm. daha n olcak kardeşim hepimiz devam ediyoruz
![]()
eski kulağı kesikler federasyonun kontrolü sayesinde yarışmalardan falan çekildi biliyorsun. şuan arka planda beklemedeler bence. bazılarıda cebinin derdinde, ekmeğinde![]()
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
abi sen şimdi bana geçirdinmi onu anlamadım
ghmax'i ben diyet dönemi için önerdim.whey + bcaa kullanırken glutamine gerek yok dedim.bol pilav fındık fıstık iş görüyor zaten büyümek için.bu kadar ürüne bağlanmaya gerek yok.leusin isolasin ve valin(bilmeyenler için bcaa dediğmiz aminoasitler ailesi)sentezlenmeyi ilk başlatan aminoasitlerdir vücudumuz her aminoasitten biraz üretebilir ama bu 3 arkadaşı üretemez.Bu yüzden whey'in yanında bunuda kullanın dedim.yoksa sadece whey'de yetiyor hakkıyla idman yapana kim ne derse desin.mayıs ayları gibi protein harici içeri bişey sokmadığımızı sende bilirsin.kış döneminde girdiğin ağırlığa yazın rahat rahat girebiliyormusun? insanın başı dönüyor ***** bilirsin.yağ yakımıyla beraber kas erimeside yaşıyoruz.küçülüyoruz.ben bu yüzden gxmax i önerdim.glutamine ghmax'in yaptığını yapamaz.şunuda söyleyelim bilmeyenler için glutamine dediğimiz kardeşimiz aidsli hastaların dahi kullandığı birşeydir arkadaşlar.bağışıklık sistemini güçlendirir.mesela aids hastalarının ağzı dokuları yara olur glutamine bunuda engeller.kaslarıda haliyle düşünün nasıl onarır.ama yine söylüyorum sürekli kullanılmadığında bir ghmax değildir.sürekli kullanmaya whey de yeterli miktarda olduğu için gerek yoktur.2 aylık diyet dönemindede ghmax in yaptığını yapamaz. saygılar sevgiler![]()
Vorsprung Durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)