133 ten 105 e ordan geri 120 ye ciktiksimdi yeniden ciddi bi kararlilikla basladim bu ise. 105 kiloki halimle suanki halim arasinda 15 kilo var ama hissiyat olarak rezil bi durumdayim kendimi bitik hissediyorum. Guzel bi diyet ve calisma programi aldim isi bilen birinden onu uygulayacam kismetse. En buyuk sansim evin altinda spor salonu ve havuz var tam kapasite calisicam bakalim neler olucak
kürlekler bahsetmek yasakmı _? (bi ara yasaktı diye hatırlıyorum)
Bunlara çikolata istediğinde fare zehri vermeyen bakkalın amk.....
beyler yeme ıcme olayını cok abarttm yıllarca kılo almaya calısmıstım sımdı gobek nasıl gıder bakıyrm1 haftadır gunde nerdeyse 1 ogun yememe ragmen karnım sureklı sıs sabah kalkıyrm normakl ufakda bırsy yesem anında sısıyor ekmek falan kestım ama fayfa yok nasıl ındırcez bu göbısı
![]()
Yorumun icin tesekkur ederim abi ayrıca sizide tebrik etmek isterim
Kilo vermek isteyen kisilere ise ben soyle bir tavsiyede bulunayım bir kere 3 beyaz dan kurtulmaya bakmalısınızEkmegi 1 veya 2 dilim esmer olmasi şartıyla tüketilirsiniz . Sabahları bol yumurta yeyin sarisiz haslama yumurta yiyebildiginiz kadar sınır yok tek şart sarisiz olmasi kolesterolü firlatmayalim
Ve forumda birisi önermişti amacim reklam degil ama eti lifalif gercekten tercih edilebilecek guzel kompleks karbonhidratlar arasında buda size uzun süre enerji sağlayacağı icin tokluk saglamasi soz konusu olacaktır . Tüm bunlar spor ile desteklenirse cok guzel sonuclara kısa sürede ulaşmanız hiçde zor degil sadece azim ve kararlılık hepsi bundan ibaret telefondan bu kadar yazabildim imla hataları olduysa affola
Herkese kolay gelsin
![]()
ramazanda beslenme programım
iftarda pilav, sebze yemeği(varsa), 300 gr tavuk göğsü ve yogurt.
sonra antremana gidiyorum. çıkınca 1 kase süt ve 70-80 gr lifalif.(iftarda nasıl yiyorsam sahura kadar tok kalıyorum)
sahurda da 3-4 yumurta(sadece beyazı) beyaz peynir & lor peynir. salatalık domates vs. 1 kase yoğurt. yarım saat sonra 1 adet muz.
Şekerden tuzdan tatlılardan vs uzak durmaya çalışıyorum hatta hiç yemiyorum. daha bu sporda yeniyim. Karbonhidratı biraz abartıyor muyum diyorum haftanın 4-5 günü salondayım.
yanlışlarım varsa bi el atın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)