Ya arkadaşlar benim parmak ile avuç içi kısmında zedelenme oldu deadlift yaparken bilek bandı kullanmadım 2ay sıkıntı cıktı şişti falan, o yüzden arıyorum.
Ya arkadaşlar benim parmak ile avuç içi kısmında zedelenme oldu deadlift yaparken bilek bandı kullanmadım 2ay sıkıntı cıktı şişti falan, o yüzden arıyorum.
Bugün gidip bakıyorum Ahmet abi sağolasın.
Göktuğ'a ulaşıyım ben şimdi, ayırsın direk bana![]()
L carnitine harici yağ yakıcı varmı peki profesyonel ürün olarak
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Bugun sonunda siparişlerimi verdim
Dymatize iso 100 whey protein
Musclepharm mp creatin
Weider bcaa re-stor
Ürünlerle ilgili yorum yapabilecek varmı acaba? Ben uzun araştırmalar sonucu bunlarda karar kıldım
Hahahhahaparmak şürçmesi olmuş orda.
Konuyu biraz okudum ve üzüldüm açıkçası genel duruma. Gördüğüm kadarıyla çok fazla supplement kullanımı var ve kötü yanı bunlardan bir fayda bekleyerek bi umutla bunlara para harcayan arkadaşlarımız,kardeşlerimiz var.
Arkadaşlar lütfen yapmayın etmeyin.. Hiçbirinizin glutamine,amino acid,creatine,bcaa,l-carnitine zart zurt gibi genel adıyla Supplementlere ihtiyacınız yok. Sadece Protein tozunu gıda destek ürünü olarak kullanabilirsiniz uygundur ara öğünleriniz için. Protein tozundan çeşitli yiyecekler yapabilirsiniz proteinli kek vb. gibi. Ancak diğer yan ürünlere gerçekten boşa para harcıyorsunuz. Bu sporu 5 senedir yapan ve kız arkadaşı diyetisyen olan birisi olarak benim size verebileceğim en samimi tavsiye bu yönde. Lütfen ve lütfen yumurta alın,kırmızı et alın,balık alın.Paralarınızı supplemente değil kaliteli beslenmeye harcayın. Kaliteli karbonhidratlar tüketin. Şekerden,işlenmiş gıdalardan ve kalitesiz karb. kaynaklarından uzak durun. Protein ağırlıklı öğünlerinizin yanına muhakkak sindirimi kolaylaştırmak adına lif içeriği yüksek sebzeler ekleyin. Brokoli,yeşil fasulye vb. gibi.
Naçizane tavsiyelerim.. Bugüne kadar aklınıza gelebilecek hemen her supplementi kullandım ve yaptığım hatanın farkına sonradan vardım. Boşa para harcamışım bunlara diye.. Unutmayın Amerikan kapitalist ideolojisinin dünyadaki tüketiciler üzerinde şuanki en büyük 2 sektörü Moda ve Vücut geliştirme (Supplementler) dir. Vücut geliştirme dergilerinde gördüğünüz Devasa mutant bodybuilder ler ; ellerinde kutu kutu supplementler ile ciddi reklamlar yapıyorlar. Fakat o çöplerin hiçbirini kendileri dahi kullanmıyor. Lütfen gözümüzü açalım supplementler konusunda daha duyarlı ve bilinçli olalım. Gerçek gıdanın yerini hiç bir şey tutamaz.
Saygılarımla herkese kolay gelsin..
2008 Volvo S60 2.0T 220HP - Swede Tiger (click)
İnstagram ; alperarslan007
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)