User Tag List

Sayfa 253/326 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303 ... SonSon
6190 sonuçtan 4.789 ile 4.807 arası

Konu: Vucut Geliştirme / Fitness / Sağlıklı yaşam / Kilo verme / Kilo alma

770
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit: set sayısını unutmuşum 3 set.

omerce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı i-vtec07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerim en verimli kol programı için ne yapmalıyım . o kadar bilgi karmaşası var ki . mesela kol için en verimli set sayısı 5*6 diyende var , yüksek kilo az tekrar diyende . 5*6 yani 30 hareket demek yani fazla tekrar. hacim için hangisi geçerli ?

haftada bi gün trıceps bi gün bıceps çalışıcam ikisi aynı gün olmicak onu biliyorum .

birde dambıllarla hangi hareketler en verimlisi ? hareket için tavsiye edeceğiniz video varsa çok iyi olur . iyi forumlar
    Dostum açıkçası ben haftada 2 kez biceps ve triceps çalışırım, aynı günde çalışırım ve bu şekilde daha iyi gelişim gözlüyorum. Bu birazda vücudunun vereceği tepkiye bağlı.
    Kol yapacağım günlerde programı sürekli değiştirmem genelde aşağıdaki hareketleri yapar bırakırım.

Biceps için dumbell curl ve machine curl
    Triceps için triceps extension ve push down

2 hareket yaparım 3 veya 4 set olur. her sette yaklaşık 8 tekrar yaparım.
    Bazen karıştırırım bi biceps bi triceps hareketi yaparım bazen super set fln denerim.

Bende haftada bir kez kol yaparak kollarım pek büyümedi ben önermem. Birde ayrı günlerde yapınca da istediğim pump oluşmadı ben ikisini aynı günde yapmaya başladım. Tercih senin
    instagram.com/omersaglm

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eminim bir çok defa yazılmıştır fakat 253 sayfa içerisinden bulmam çok güç o yüzden bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum. Geçmişte spor alt yapım var fakat son senelerde boğazıma düşkün ve hareketsiz olduğum için baya kilo aldım.
    Boyum 1.75, kilom 90. Kimse 90 kilo olduğuma inanmıyor, daha zayıf gösteriyorsun diyorlar ama kendimi artık topaç gibi hissediyorum. 10 gündür spora başladım. 1 saat civarı yürüme ve koşma karışık kardiyo yapıyorum.

Göğüs, göbek ve kalçamda bütün kilolar. Özellikle göğüs ve göbekte. Yağ yakımı için doğal olarak önerebileceğiniz neler var? Yeşil çay vs. gibi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi insan 2 ayda 12 kg alırmı ya, nefret ettim kendimden
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eminim bir çok defa yazılmıştır fakat 253 sayfa içerisinden bulmam çok güç o yüzden bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum. Geçmişte spor alt yapım var fakat son senelerde boğazıma düşkün ve hareketsiz olduğum için baya kilo aldım.
    Boyum 1.75, kilom 90. Kimse 90 kilo olduğuma inanmıyor, daha zayıf gösteriyorsun diyorlar ama kendimi artık topaç gibi hissediyorum. 10 gündür spora başladım. 1 saat civarı yürüme ve koşma karışık kardiyo yapıyorum.

Göğüs, göbek ve kalçamda bütün kilolar. Özellikle göğüs ve göbekte. Yağ yakımı için doğal olarak önerebileceğiniz neler var? Yeşil çay vs. gibi.
    Yeşil çay ve limon ile bir karışım hazırla ve spor boyunca iç. Sabah kaldığında ilk işin su içmek olsun sonrasında ise kahvaltını hemen yapmak yerine biraz sallan mesela sabah 7 değilde 9 gibi. Mutlaka ağırlık çalış. Kardiyo için ayırdığın özel günlerde performansa ve güce yönelik çalışmalar yap. Sadece kuru kuru bisiklet çevirip dönme. Haftada en azından 3-4 gün spor yapmaya çalış. Yağ yakımı bir yana spor öncesi aldığın yiyeceklere çok dikkat et. Akşam 7 den sonra ağır besinler (şekerli, yağlı, hamur işi) kesinlikle tüketme. Gün içerisinde öğünlerine mutlaka bir miktar yoğurt ekle ve öğünlerini daha tatsız tuzsuz şekilde güncelle. Örneğin patates kızartması yerine haşlanmış patates yemek gibi

Eğer ağır diyet yapacaksan multivitamin ve omega 3 takviyesi almayı unutma.

İlk etapta söyleyebileceklerim bunlar. Kısa zamanda toparlaman dileğiyle
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim rekorum 3 ayda 13 kiloydu. Tebrik etmek lazım (Tabi sadece yağ değil yanlış anlaşılmasın )
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    azmedersem 1 ayda alırım.

babamın vefatından sonra 3 hafta sıfır spor maksimum sağlıksız beslenme ile 7 kilo aldım var sen hesap et...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar kilo vermek için herbalife kullanan var mı tavsiye edermisiniz.

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler,beylikdüzü beykent ve civarında tavsiye edeceğiniz spor salonu varmıdır ?
    tabi ya ...

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeşil çay ve limon ile bir karışım hazırla ve spor boyunca iç. Sabah kaldığında ilk işin su içmek olsun sonrasında ise kahvaltını hemen yapmak yerine biraz sallan mesela sabah 7 değilde 9 gibi. Mutlaka ağırlık çalış. Kardiyo için ayırdığın özel günlerde performansa ve güce yönelik çalışmalar yap. Sadece kuru kuru bisiklet çevirip dönme. Haftada en azından 3-4 gün spor yapmaya çalış. Yağ yakımı bir yana spor öncesi aldığın yiyeceklere çok dikkat et. Akşam 7 den sonra ağır besinler (şekerli, yağlı, hamur işi) kesinlikle tüketme. Gün içerisinde öğünlerine mutlaka bir miktar yoğurt ekle ve öğünlerini daha tatsız tuzsuz şekilde güncelle. Örneğin patates kızartması yerine haşlanmış patates yemek gibi

Eğer ağır diyet yapacaksan multivitamin ve omega 3 takviyesi almayı unutma.

İlk etapta söyleyebileceklerim bunlar. Kısa zamanda toparlaman dileğiyle
    Teşekkür ederim dostum. Yeşil çay ı bir iki kişiden daha duymuştum. Mutlaka deneyeceğim

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, 1.79 boy, kilo 77, yağ oranım % 17.5. Yeni başladım, her antrenman da ısınma ve 150 kalorilik bir cardio yapıyorum, ama bazı sporcular görüyorum, uzun cardiolar yapıyorlar, antrenmanın içine, hafta da bir 400-500 kalorilik bir cardio koymalı mıyım ?
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, 1.79 boy, kilo 77, yağ oranım % 17.5. Yeni başladım, her antrenman da ısınma ve 150 kalorilik bir cardio yapıyorum, ama bazı sporcular görüyorum, uzun cardiolar yapıyorlar, antrenmanın içine, hafta da bir 400-500 kalorilik bir cardio koymalı mıyım ?
    gerek yok idmandan sonra 30 dk cardio yeter

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler,beylikdüzü beykent ve civarında tavsiye edeceğiniz spor salonu varmıdır ?
    güncel ....
    tabi ya ...

doncarlo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı picasso Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar kilo vermek için herbalife kullanan var mı tavsiye edermisiniz.
    Hangi ürünüdür herbalifenın ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer vücut geliştirme yapıyorsan kardiyo pek önerilmez. Onun yerine 2-3 günde bir yarım saat hafif tempo kardiyo iyidir. Gerçi söylüyorum ama ben onu bile yapamıyorum

Ancak öncelikle fit bir vücudum olsun ve yağ yakımı sonrasında kas geliştirme yapayım diye düşünüyorsan haftada en az 1 gün yoğun kardiyo önerilebilir. Gerçi kardiyo tek başına bir halta yaramaz. Bunu kaliteli bir beslenme programı ile birleştirmen gerekli. Önceliğin beslenme programı olsun yarım saat az yarım saat çok koşman vücudunda anormal etkiler yaratmaz
    instagram.com/omersaglm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen haftaki türkiye şampiyonasını takip eden oldu mu? eskiden paylaşılırdı burda. benden ufak bir bilgi. aynı salonda çalıştığım fırat ürün kardeşim kendi kategorisinde 1. oldu. 2 ay sonra valencia'da dünya şampiyonasına katılacak inşallah. tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1-1.5 aydır spora başladım hem kilo hemde kas kazanmak için protein felan kullanmayı istemiyorum nasıl kilo alabilirim yemek listesi gibi ne olabilir

bana dedikleri makarna yagsız lapa pilav tavuk ızgara felan ama bu sankı yeterli gelmiyor neler yapabiliriz daha başka

ve protoin tozu zararlımıdır
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-1.5 aydır spora başladım hem kilo hemde kas kazanmak için protein felan kullanmayı istemiyorum nasıl kilo alabilirim yemek listesi gibi ne olabilir

bana dedikleri makarna yagsız lapa pilav tavuk ızgara felan ama bu sankı yeterli gelmiyor neler yapabiliriz daha başka

ve protoin tozu zararlımıdır
    Daha önceden bir arkadaş için yazmıştım. Yine yazayım. Protein kullanma zaten. Yemek düzeni olmayan, eksiklik ve vücut ihtiyaçlarını hissetmeyen biri için protein tozu, amino asit takviyeleri, creatine vs tamamen gereksizdir.

Alıntı omerce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bak güzel kardeşim. Senin sorunların bende de bir dönem vardı ve maalesef tamamen psikolojik. Eğer işin içinden çıkamıyorsan en güzeli psikolojik destek alman (Sigara ve kola bağımlılığı için).
    Beslenme konusuna gelince. 5 kg alınamayacak bir kilo değil. Neden kilo alamıyorsun çünkü yeteri kadar düzenli beslenmiyorsun. her oturduğunda 1 kg baklava yiyerek bile kilo verebilirsin. Burada önemli olan düzenli beslenmedir.

1. Sabah kahvaltısı çok önemli bir öğündür. Asla ama asla kaçırmamaya çalış. Diğer öğünlerde saat önemli değil. istersen tek seferde istersen 4 saatte bir yiyebilirsin.
    Bundan sonra ki öğünlerine esmer pirinç, esmer makarna, bulgur gibi karbonhidrat kaynakları ekle. En azında 300gr kadar yemen gerekir.
    2. Öğle yemeklerinde mümkün olduğu kadar 200-300gr civarı et tüketmeye çalış. bu et kırmızı-beyaz-balık olabilir. Değiştire değiştire tüketebilirsin. Öğle yemeklerine yeşillik sebze vs eklemen daha sağlıklı olur. brokolidir maruldur domatestir ne varsa artık götürcen.
    3. Öğle sonrası bir öğün daha ekle kendine. Bu öğünde de aynı öğle yemeği gibi oturup ciddi ciddi yemek yemelisin. Kuru bakliyat olabilir sebze yemekleri olabilir. tercih senin
    4. Akşam yemeğin yine aynı şekilde et ve bakliyat olabilir.
    5. Yatmadan önce sigara kola yerine ballı-süt dene. Harika bir tadı vardır ve gerçekten iyi kilo aldırır

Bunların haricinde iştahın kesilmemesi için kesinlikle ara öğün yeme. Hele hele koladır vs içme. Öğün aralarında sigara içmek yerine yemekten hemen sonra içmeye gayret et. İlk zamanlar biraz uyum sorunu yaşayabilirsin ancak dediğim şekilde yaparsan çok hızlı kilo alabilirsin. ben de çok zayıftım bir dönem sonra düzene sokmaya başlayınca 11 kilo aldım spor vs derken toparladım

Tabi bunlardan bahsederken spordan bahsetmemek olmaz. Diyetine mutlaka spor ekle. Spor yaptığında metabolizman hızlanacak vücut daha çok kaynak isteyecek. Bulamazsa bulduklarını depolayacak.

Son olarak iyi beslenemediğin zamanlarda multi vitamin ve omega 3 takviyesi kullan. Bunlar için de uzman bir kişiden program al. Kendi kafana alırsan boşuna vücudu zorlarsın

Bütün bunları yaptın gene mi olmadı? O zaman bir öğün daha ekle kendine. örneğin sabah:8 kahvaltı, 12:30 öğle yemeği, 15:30 öğle yemeği 2, 18:00 akşam yemeği, 21:00 yatsı yemeği gb...

Umarım hedefine ulaşırsın. Bu arada arkadaşların dediği gibi bu süre zarfında şeker yok, tuz çok çok az, beyaz ekmek yok un tabi ki yok
    instagram.com/omersaglm

mannerboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çarşamba başladım 3 gündür kol göğüs vs deli gibi acıyor ağırlıkta basmadık vücüt çok ham sanırım :/ bi dahaki seansa gidesim gelmiyor