valla helal olsun abi .![]()
Gelişim çok iyi tebrik ederim devamınıda bekleriz. İşten güçten salonlara gidip bir türlü bakamadım daha yazık bana...
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim, vakit buldukça yazmaya çalışacağım
5500 nicki arkadaşımız da belirtimiş, Beslenmeye çok önem veriyorum diye .bu işin formülü zaten beslenme
eğer eski evinin deposuna gidersem bir ara eski fotoları bulurum.
ilk başlangıç, 6 ay 8 ay 15 ay gibi fotolarım vardı. aklımda kg olarak kalanlar,
68kg başlangıç, 5-6.ay =76 kg, 8.ay 80 kg 12.ay 84kg 15-16.ay 86kg (daha düşük yağ oranı) gibi, tabi sadece kilo artışına bakmamak lazım çünkü metabolizma hızınıza göre (ki en büyük etken genetik ve yaştır) kişiden kişiye hacim ve kas yapma hızı farklı olabilir.
ayrıca boyunuzun uzunluğu da çok etkili bir kriterdir. deli gibi beslenirsiniz boyunuz uzundur ama istediğiniz hacim bir türlü gelmez vs![]()
Beyler jack3d satılan yer biliyor musunuz (boff falan dışında adam akıllı fiyatta), original ve ya advanced formula arıyorum. Varsa çok makbule geçecek, şehir fark etmez![]()
Arkadaşlar iki urun arasında kaldım daha önce kullanıp fıkır verecek olan var mı protein tozu alacağım
1- optimum gold whey
2- scivation whey protein ikisinin de fiyatları ayni ortalama ölçek servis basına da aynı sizce hangisi ?
http://www.hepsiburada.com/hardline-...-p-SPORHRD73-C
bu ürünü kullanan var mı fiyatı uygun ama ?
Ben 3 aydır gidiyorum.İstedigim gibi olmasa da biraz gelişme var.Zaten öyle göbek falan yok.1.82 boy ve 84 kiloyum.
Şimdi sormak istedigim şeyler şunlar:
Çalıştıgım salonda bir eleman günde yaklaşık 15 yumurta beyazı yedigini söylüyor.Kesinlikle protein tozu vs kullanmıyor.Ve çok da iyi vucut var.Tabi ilave olarak tavuk vs yiyor ve düzenli kahvaltı yapıyor.
Fakat nette başka forumlarda yumurta beyazının bazı insanda alerji yaptıgını vs okudum.O nedenle ben şimdilik günde 4 tane beyazı yiyorum.Bu sayıyı artırdıgımda alerji yaparsa ne yapacagız?
http://www.bodyforumtr.com/threads/h...-etkisi.30312/
Bir diger husus şeker,çikolata,baklava ,tatlı vs benım hayatta vazgeçemeyecegım şeyler arasında en üst sırada yer alıyor.Bunlardan kurtulmanın yolu ,sırrı nedir?Çayı bile 3 şekerli içiyorum.Yani fit bi vucut için şekerden mutlaka uzak mı durmalıyız?
Sondan başlarsak EVET. Büyük yazdım çünkü spor ile yemek düzenin değişir. Daha fazla güçlenmek için daha fazla yemek yersin. İşin içine şeker, tatlı, çörek börek girerse 84 kiloyu ancak rüyanda görürsün
15 yumurtayı uluslararası sporcular bile yemiyor. 8 beyaz 2 beyaz+sarısı nı yiyeni duymuştum da 15 yumurta beyazı öhh dedirtti. Alerjin varsa 2 tane yesen de kabarmalar olur. Çok kasmamak gerek. Birde 4 sade beyaz yerine 1 tane sarı da alman iyi olabilir. Spora devam et yiyeceklerden alacağın protein miktarlarına karbo miktarlarına dikkat et, hamur şeker vs hayatından çıkarmaya çalış sorun yaşamazsın. Ben yumurta hiç yemiyorum şuana kadar eksikliğini de hissetmedim ancak yiyebiliyor olsaydım kesinlikle yerdim. Gelişim dediğin sadece beslenme ile olacak iş değil. Düzenli spor ve genetik önemli rol oynar. Başkalarını boşver kendi vücudunu tanımaya çalış
instagram.com/omersaglm
Ben küçük bir kaç deneyimimi paylaşıyım sakıncası yoksa. Vücudum gayet fittir ama biraz daha iyi olsun diye body e gittim. Protein tozu kullandım destek için ama sonrasında sporu bir süre bıraktım, altı ay civarı.Göğüslerim iğrenç oldu, sarkmış gibi oldu desem yeridir. Hem kendimi rahatsız hissettim hemde iş ev-ev iş olayından sıkılıp tekrardan hem sağlık hem hobi şeklinde olsun diye, boksa başladım. Şunu söyleyebilirim, vücudum hem daha güzel kaslandı, hemde daha fit oldum. Sağladığı kondüsyonu söylemiyorum bile. Fakat şöyle birşeyle karşılaştım, mesala salonda bazı arkadaşlar 2 yumruk atsam karşımda kine tatmin olurum kafasındalar biraz tuhafD, kimisi de benim gibi kültür fizik için, hem kondüsyon hem de kendinizi savunmaya yönelik geliştiriyorsunuz. Şuan 3. ayımı bitirdim bu sporda belki ciddi bir yol katedemedim ama etkili olduğunu dile getirmek istedim. Saygılarımla.
Artist ne arar la bazarda.
Hasan, maşallah sakın bırakma, ben ettim sen etmeHarbi iyisin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)