User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
45 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: CASPER Rezillği...

sweap07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici mahkemesine veriyorsun direk bu konularla ilgili antalya barosunu ara avukat yonlendirecektir elindeki maddi manevi tazminat davasi ac elindeki laptop u 0 larlar haklısın teknik detaylı kontrol e girdirt mahkemede avukat yönlendirme yapacaktır Bazi şeyler artik cok degişti şırınga ile geziyorum resmen biri yanlış yapsada hakkımı yerse kan cekeyim diye
    emir abi tüketici haklarına verıcez artık avukat var zaten tadınık ıns bı r sonuca varırız saolasın yorumun ıcın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şirket bilgisayarlarımız dell ... Şuana kadar bir sorun yaşamadık tek sorun geçen sene kar yağdığında ufak bir kaza geçirdim kapak kısmındaki ön ekran çerçevesi çatladı değişim istedik... ekran kasasını komple verdiklerini ve 250 tl olduğunu söylemişlerdi yaptırmadık. Bence dell bir tek servisi pahalı...
    Yıllar önce yani yaklaşık 6 seene kadar önce packard bell laptop almıştım zerre sorun yaşamadım.
    lenevo netbook var zerre sıkıntı yok...
    CASPER MASA üstü almıştık aldığımızdan beri 6 kere servise gitti en sonunda kavga gürültü değiştirtmiştik.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilker_yusuf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şirket bilgisayarlarımız dell ... Şuana kadar bir sorun yaşamadık tek sorun geçen sene kar yağdığında ufak bir kaza geçirdim kapak kısmındaki ön ekran çerçevesi çatladı değişim istedik... ekran kasasını komple verdiklerini ve 250 tl olduğunu söylemişlerdi yaptırmadık. Bence dell bir tek servisi pahalı...
    Yıllar önce yani yaklaşık 6 seene kadar önce packard bell laptop almıştım zerre sorun yaşamadım.
    lenevo netbook var zerre sıkıntı yok...
    CASPER MASA üstü almıştık aldığımızdan beri 6 kere servise gitti en sonunda kavga gürültü değiştirtmiştik.
    dell saglam pc oldgunu bılıyorum oncekı mesajda dedgım gıbı babam gıtmıs almıs bunu sımdı ugrasıp duruyoz 5 aydır ıns degısımı yaparda su pc den kurtulurum
    caspern en ıyı basargı sey arıza cıkarmak ve musterıyı magdur etmektır

safaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu casper kadar dengesiz bi servis görmedim. 4 sefer kasanın menteşe ile birleşen yerinin kırılmasından dolayı servise gitti. Her seferinde farklı işlemler yaptılar. Biz kasa değişsin diyoruz. Anakart değişiyor. Hardisk değişiyor(daha düşüğü ile).Kasa değişiyor(Çıkma) Mahkemeye vericektik ki yiğen faturayı kaybetti. Böyle salak bi servis görmedim. Bundan sonra ne casper alırım. Ne aldırrım.

VTec_king - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 de casperdan bilgisayar aldım geçen sene malesef elektriklerin gidip gelmesinden dolayı anakart yandı onun haricinde 1 kere içerdeki tozları temizlemek için açmışımdır maşallah başka hiç bir sorun çıkmadı
    Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı safaks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu casper kadar dengesiz bi servis görmedim. 4 sefer kasanın menteşe ile birleşen yerinin kırılmasından dolayı servise gitti. Her seferinde farklı işlemler yaptılar. Biz kasa değişsin diyoruz. Anakart değişiyor. Hardisk değişiyor(daha düşüğü ile).Kasa değişiyor(Çıkma) Mahkemeye vericektik ki yiğen faturayı kaybetti. Böyle salak bi servis görmedim. Bundan sonra ne casper alırım. Ne aldırrım.
    aynen abıcım laptoba cıkma anakart takmak ne demektır ya usb gırıslerı toz pislık kaplamıs ıcı gozukmuyor resmen

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şuan casper kullanıyorum ilk aldığımda anacart değişti bi kaç aysonra 1.5 hafta kadar sonra geldi sonra bi sıkıntı çıkmadı ama memnunmusun dersen kesinlikle memnun değilim casper alacağına seçenek çok geçmiş olsun inşallh sorunun çözülür...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende şuan casper kullanıyorum ilk aldığımda anacart değişti bi kaç aysonra 1.5 hafta kadar sonra geldi sonra bi sıkıntı çıkmadı ama memnunmusun dersen kesinlikle memnun değilim casper alacağına seçenek çok geçmiş olsun inşallh sorunun çözülür...
    teşekkür ederim abi ins

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Casper-Dell-Exper den herzaman uzak dururum. Nedense çok basit saçma markalar gibi geliyor bana laptopta belli başlı sevdiğim markalar, Asus - Lenovo - Msi - Monster bence gerisi yalan

Hondacı baykuş, bilgisayar konusunda apple markasını hiçe sayan bi sen varsındır sanırım dünya üzerinde.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüketici hakları der ki,

Ürün garanti süresi içerisinde iken 3. aynı arızada(arıza sebebide aynı olmalı. Yani aynı parça değiştirilmeli) veya 5. farklı arızada üretici/yüklenici firma ürünü yenisi ile değiştirmek zorundadır. Ürünün yenisi üretimden/satıştan kalkmış ise, muadili, muadili yoksa daha üstün özellikli ürün ile ücret farkı talep etmeksizin değiştirmelidir.

Eğer ürün fatura tarihi itibari ile ilk 30 gün içerisinde arıza yaparsa, tüketici tercihine göre ürünü değiştirmek veya ürünün faturası üzerindeki ücretini iade etmek zorundadır. (Bu madde için üretici firmanın yetkilendirdiği satıcıdan almak şartı vardır)

Özetle: Elinde 5 servis fişi varsa açık açık değişim iste. Yok derse ver tüketici mahkemesine her türlü alırsın yenisini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüketici hakları der ki,

Ürün garanti süresi içerisinde iken 3. aynı arızada(arıza sebebide aynı olmalı. Yani aynı parça değiştirilmeli) veya 5. farklı arızada üretici/yüklenici firma ürünü yenisi ile değiştirmek zorundadır. Ürünün yenisi üretimden/satıştan kalkmış ise, muadili, muadili yoksa daha üstün özellikli ürün ile ücret farkı talep etmeksizin değiştirmelidir.

Eğer ürün fatura tarihi itibari ile ilk 30 gün içerisinde arıza yaparsa, tüketici tercihine göre ürünü değiştirmek veya ürünün faturası üzerindeki ücretini iade etmek zorundadır. (Bu madde için üretici firmanın yetkilendirdiği satıcıdan almak şartı vardır)

Özetle: Elinde 5 servis fişi varsa açık açık değişim iste. Yok derse ver tüketici mahkemesine her türlü alırsın yenisini.
    abi sen sımdı bana mahkemeye ver kesın alırmısın yensını dıyosun ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sweap07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sen sımdı bana mahkemeye ver kesın alırmısın yensını dıyosun ?
    Elinde 5 servis fişi var ve her fişte bir işlem gördü ise cihaz. "Evet" diyorum.

3 kez aynı parça değişir veya 5 kez farklı. O zaman cihazın yenisi senin kanuni hakkın. Sen sözlü isteyerek alamazsan Tüketici mahkemesi almasını bilir

TR'nin en bilindik firmalarından birinde çalıştım yıllarca. Dayanıklı tüketim üzerine. Sıradan değişim olayları. Mesela o pc ekranı kır 7 sene sonra ücreti karşılığında 30 iş günü içerisinde yapmak zorundalar. Yapamazlarsa en az o özelliklerde yoksa daha iyi özelliklerde cihazı tamir ücreti karşılığında vermek zorunda.

8 yıllık plasma tv değişimine şahit oldum. Power board'u yok diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinde 5 servis fişi var ve her fişte bir işlem gördü ise cihaz. "Evet" diyorum.

3 kez aynı parça değişir veya 5 kez farklı. O zaman cihazın yenisi senin kanuni hakkın. Sen sözlü isteyerek alamazsan Tüketici mahkemesi almasını bilir

TR'nin en bilindik firmalarından birinde çalıştım yıllarca. Dayanıklı tüketim üzerine. Sıradan değişim olayları. Mesela o pc ekranı kır 7 sene sonra ücreti karşılığında 30 iş günü içerisinde yapmak zorundalar. Yapamazlarsa en az o özelliklerde yoksa daha iyi özelliklerde cihazı tamir ücreti karşılığında vermek zorunda.

8 yıllık plasma tv değişimine şahit oldum. Power board'u yok diye
    abi bununla birlikte toplam servıse 4.oldu touchpad arızası ıle gonderdık bırkere pil arılazı geldı sarj almıyordu servıse gonderdık pil degıstı geldı yıne sarj etmıyordu sımdı yine servısten geldı yıne sarj kendı kendıne kapanıyo 3 arızası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi bununla birlikte 4.gidişi toychpad arızası ıle gonderdık bırkere pil arılazı geldı sarj almıyordu servıse gonderdık oil degıstı geldı yıne sarj etmıyordu sımdı bununla bırlıtke 3 arızası pil ıle bırlıkte 3 kere arıza yaptı yanı pilden
    Burada önemli olan senin şikayetin değil servisin yaptığı teknik müdehale. Elindeki servis fişlerinde yapılan işlemlere bak. 3 aynı işlemse tamamdır. Yoksa üşenme yolla gitsin 5i tamamla.

Fişlerin var değil mi? Yoksa işin daha zor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burada önemli olan senin şikayetin değil servisin yaptığı teknik müdehale. Elindeki servis fişlerinde yapılan işlemlere bak. 3 aynı işlemse tamamdır. Yoksa üşenme yolla gitsin 5i tamamla.

Fişlerin var değil mi? Yoksa işin daha zor
    abi 1-2 tane fiş var ama servıs kayıtlarında zaten benm pc mın kac kere servıse gıdıp geldgı kayıtlarda mevcuttur abi 5 i yollamak ıstemıyorum artık gına geldı bıktım 5 ay boyunca servıste gectı pc nın ömrü ne olursa olsun mahkmeye verıcem abi bu 2. oluyor servısten arızalı gelişi diğerınde dedgım gıbı pil sarj almıyordu geldgıdne mıkrfon gırıslerı calsımıyordu yeni taktıkları pilin kösesi darbelıydı
    simdide anakart degıstırmısler ana kart cıkma usb gırıslerı pislık dolu ve pil kılıdlerının 1 tanesı yok
    illallah dedirtti artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi 1-2 tane fiş var ama servıs kayıtlarında zaten benm pc mın kac kere servıse gıdıp geldgı kayıtlarda mevcuttur abi 5 i yollamak ıstemıyorum artık gına geldı bıktım 5 ay boyunca servıste gectı pc nın ömrü ne olursa olsun mahkmeye verıcem abi bu 2. oluyor servısten arızalı gelişi diğerınde dedgım gıbı pil sarj almıyordu geldgıdne mıkrfon gırıslerı calsımıyordu yeni taktıkları pilin kösesi darbelıydı
    simdide anakart degıstırmısler ana kart cıkma usb gırıslerı pislık dolu ve pil kılıdlerının 1 tanesı yok
    illallah dedirtti artık
    o zaman şansını denemiş olursun. ki dene bence. Kayıtlarından döksünler ne var ne yok. Bu mahkemeler daha çok tüketici için varlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o zaman şansını denemiş olursun. ki dene bence. Kayıtlarından döksünler ne var ne yok. Bu mahkemeler daha çok tüketici için varlar.
    aynen abıcım daha once denemedgıme pişmanım acıkcası ıns mahkemede yüzümüz güler zamanını ayırıp yardımcı oldugun ıcın teşekkür ederım abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen abıcım daha once denemedgıme pişmanım acıkcası ıns mahkemede yüzümüz güler zamanını ayırıp yardımcı oldugun ıcın teşekkür ederım abi
    Estağfurullah kardeşim. Teşekkürlük bir durum yok. İnaşllah derdine derman olurlar. Genelde dediğim gibi tüketici mahkemeleri tüketici lehine karar veren tamamen tüketici dostu bir kurum.

Yorumlanacak bir durum olursa senin lehine yorumlanır. İçin rahat olsun. Tüketici mahkemeleri en son belediye binaları içindeydi. Bir belediye'ye uğra derim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estağfurullah kardeşim. Teşekkürlük bir durum yok. İnaşllah derdine derman olurlar. Genelde dediğim gibi tüketici mahkemeleri tüketici lehine karar veren tamamen tüketici dostu bir kurum.

Yorumlanacak bir durum olursa senin lehine yorumlanır. İçin rahat olsun. Tüketici mahkemeleri en son belediye binaları içindeydi. Bir belediye'ye uğra derim
    pazartesi günü ilk ısımız o olucak abı burada muratpaşa kaymakamlıgı ıcınde sıtesındede baktım mailda attım gıdıp dılekcede verıcem

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)