Ben yazdığınızı görmedim internetim koptuğu için kafadan ban attınız hemen nys sze ii oynlr xS
Printable View
Ben yazdığınızı görmedim internetim koptuğu için kafadan ban attınız hemen nys sze ii oynlr xS
Ekranın ortasına yazıyorlar spec geç M6 yaparak diye.. Sen hala T base gidip adamı vurma peşindesin Mert.
Olur böyle şeyler gencler sikmayin o canınızı :D
anasini satim girdigim takim yeniliyor=)
napim 29 umdan sonra kantir oynamaya çalişinca böyle oluyor demekki=)
Selim gel boşver, amaç kafa boşaltmak..
[QUOTE=Slmcnsl;7657220]anasini satim girdigim takim yeniliyor=)
napim 29 umdan sonra kantir oynamaya çalişinca böyle oluyor demekki=)[/QUOTE
kriter yaş değil ki ben 23'üm ancak amatör bile değilim. serkanyazgan ve qatrio nickli arkadaşların taraf seçmesini bekliyorum, zira kendilerine karşı oynamak hiç zevkli değil :D
Bak hellrot balans ve manevraya,oynamayı bilmiyor ama geliyor oyuna bot bot geziyor ortalıkta. :hehe:
Bir saat içinde bende giricem çok uzun zamandır oynamıyorum
Şimdi sana hayasızca hakaretler edebilirim ama gerek yok be kardeşim. Sana vuran vurmuş bide ben vurursam yazık olur :) :) Biliyorsun elim biraz ağır tam ayarlı vuramıyorum fazla kaçıyor genelde ;) Bu arada her türlü rot,balans,disk,balata işleriniz itina ile yapılır :D :D :D
Kuzen pc nerdeyse bizle yaşıt olsun o kadar :D :D :D
cabblede ct ken hayatımın oyununu oynadım okadar adam alıp bombayı nasıl çözdüm halen şoktayım :hehe::hehe:
uyuodum bebek gibi uykudan ulan maç kaçtı dıye uyandım ashuas insan yuzunu bıle yıkamadan cs gırınce demekkı oynayamıomuş asuhhuas :D
elinize saglık serkanı biraz kanser etsemde güzeldi genel olarak pompalıya fena uyum sağladım :)
Bundan sonra artık fazla giremicem yoğunculuğum başlıyor size iyi eğlenceler arkadaşlar.
mertcan gurban oluyum artık şu map'e cabble deme :hehe: cbble ismi onun :hehe:
by carızma en sonkı macta hep aynı yerden arda arda vurunca artık oraya gıtmemeye karar verdım :D
Dust_2 de erkenden gidip mahzene guzelce pusu kurmusum, ayni takimdan oldugum hellrot geldi oldurdu beni. Ulan karsi taraf oldurse zoruma gitmez ya :D
akşama vuruş varmi
Dun aksam ibugra kimdi? :)
cıbıllı de mertcan :D