kuzenim için çok araştırmıştım bu sınıfı.. navara en güzeli ama en nazlısı sanırım.. yakıtı efsane olmuş halk arasında kimse sorsan çok yakar başedilmez dediği için satarken zorlanılabilir..
biz hülux almak istemiştik kesinlikle ama bütçeyi uyduramayınca l200 aldık.. tipini hiç sevmezdim ama zamanla alışıyo insan seviyo bile
ben olsam hilux alırdım ama yine de
Bi soru daha sorucam bu arada, 4 çekerlerinin hususi kullanımlı olanlarında k1 belgesi tarzı şeylere gerek yok di mi?
ARkası makasılı savrulma dediği o. birde otomatik de 13 litre yakar ortalama.15 gördüğü de oluyor.arkası dar evet. diz mesafesi dar.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Manuel 10 civarı yakarsa iyi bi değer benim için.
Ben peugeot 206 panelvanla yedim ceza ya, kullanım hususi olsa bile kamyonet gibi radarda ceza yiedim.
Eski arabalar maalesef resimler gibi temiz kalmıyor. Bi de benim 3008in bagaj panzotunu çıkardım şu an 2/3 bagajı sadece bebek arabaları kaplıyor, o yüzden haftasonu eğlencesi için devasa bagaj hacmi istiyorum![]()
Arac sirket ustune olunca K1 istiyolar 2400 tl civari cezasi var ama sahis adina olunca pek sorun olucagini sanmiyorum.Yine de kopru ve otoban girislerinde ogsyi tercih edip en soldan gecmenizde fayda var.
Bu arada ufakliklarin bebek arabalari,cantalari vs olacaktir illa ki.Bagaja kabin dusunebilirsiniz.4 kisi+bavulla yolculuk yagmurlu havalarda zor oluyor![]()
kabinli navaraya binecegine gel ben sana hafta sonları canter'i verim kardeşim 215x375 net kasa içi![]()
doldur doldura bildiğini k1 de var sıkıntı yok
![]()
/// Swap 30
Açıkçası 3-4 pickup tecrubem oldu skystar ssangyong vs o paralara alınabilcek en güzel araç ssangyong en az yakanı 50 kuruş yakıyordu bu araçlara 30 kuruş yaktıranlar nasıl yaktırıyor anlamış değilim şuan duster kullanıyoruz 8.5 lt yakıyor yani buradan düşünebilirsiniz off road da ise skystar güzeldi navvara full olursa birde araçınızdan daha çok kullanırsınız heybetli araç insana güven veriyor![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)