Nasıl yürek var anlamış değilim içim acıdı oturup ağlıcam nerdeyse adam utanmadan fotoğrafını çekip paylaşmış umarım tez zamanda bulur belasını..
Printable View
Nasıl yürek var anlamış değilim içim acıdı oturup ağlıcam nerdeyse adam utanmadan fotoğrafını çekip paylaşmış umarım tez zamanda bulur belasını..
Hangi Yürek Buna Dayanırki... Şerefsizin Çocukları Sizi Yetiştirenlerinde Sizinde Taa........
Kucuk yasdan beri ava gidiyorum ama bu canilige rastlamadim!
Bunu yapan amk O.Ç su avci degil,disiye atis yapmis! Disi erkegi ayirt edemetmyen pislikten avci olmaz!
Diyecek kelime bulamiyorum! Bulunduysa vuran,en agir cezayi almali!!
vahşet!!! insanlıktan nasibini almamış şerefsiz !
sabah sabah içim kötü oldu yapanları Allah bildiği gibi yapsın..
Keşke linke tıklamasaydım...Allahından bulsun :(
bildiğin vahşet , allah bin türlü belasını versin vuran ****** çocuğunun.
arkadaşlar foto çok vahim. psikolojinizin,moralinizin bozulmaması için açmayın isterseniz.Bakmaz olaydım uzun süre çıkmaz içimden.
bizim komşu da bu işlere çok meraklıydı aynı şekil de dişi tavşan vurmuştu 3 sene önce bıraktı av işini
5 yaşımdan beri amatör şekilde avlanırım sapanla başladım bu işlere şimdi ne uçan ne kaçan fakat babamın en başından beri öğrettiği ve üzerinde durduğu tek konu var. Serçe de olsa dişi hayvanı öldürme. !
Böyle spor böyle bir duygu olmaz olsun.... Ne olursa olsun bir insanın silah kullarak spor adı altında kendi vahşi duygularını törpülemesini anlamlandıramıyorum
Avlanmak nasıl bir spor oluyor ben de bunu alamıyorum. Uçan kaçan kendi halinde doğasında yaşayan hayvanlara ateş etmek nasıl bir spor anlayışıdır acaba ? Sene 2013 olmuş ve insan mağaralardan çıkıp ekip biçmeye başlayalı 10000 sene olmuş ama hala bir hayvan vurma sevdasıdır almış başını gidiyor. El kadar kuşun etine mi ihtiyacımız var yoksa dağda bayırda gezen geyiğin derisine etine mi ? İhtiyacı olmadığı halde bir canlıyı öldürmeyi insan kendine nasıl hak görür anlamış değilim.
Keşke tıklamasaydım link'i görünce sabah sabah delirmemek elde değil,ayrıca ben avcıyım diyen biri dişi ile erkeği ayırt eder,ve biraz inançlı avcı ise dişi geyik ve karacaya tüfek doğrultmaz,cünkü yazılana göre onlarda cennet kokusu vardır,kısacası çok büyük günahtır...
ya bu resmi koyup buna AVCILIK, bu nasıl av falan demeyın,bunlar vicdansız katiller,zamansız yapılmış bir karaca avı hemde dişi!Hiçbir gerçek avcı böyle bir av yapmas ve yapılmasınada izin vermez!
ama turkiyeden olduğunu sanmıyorum bu resmin,
Allah belalarını versin...
Bu hayvan nerde vurulmuş acaba,avda vurulduğunu biliyosunuz madem biraz detaylı paylaşsanızda bilsek