User Tag List

Sayfa 5/6 İlkİlk ... 3456 SonSon
106 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kaza yaptım allah rızası için akıl verin.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş bir araba almak için böyle işler yapılır mı, yok galerinin kredi kartından çekmeler yok full krediler cepte başka para yok senet imzalamalar arabayı parayı verip satışı almadan almalar...

etrafında sana akıl veren olmadı mı hiç böyle iş mi olur ne yapıyorsun sen diye, araba için bu kadar sıkıntıya girilir mi bazen gerçekten çok şaşırıyorum
    hiç sorma arkadaşa üzüleyim mi sinir mi olayım bilemedim okuyunca. Ama TR de genelde durum böyle , millet yemiyor içmiyor araba alıyor 40 türlü borçla harçla , sanki bu araba suyla çalışıyor , kaza yapınca gökten parçaları iniyor, vergisi sigortası yok sanki , sonrasını düşünen yok.

Ben sana akıl veremeyeceğim dostum ama tek söyleyeceğim bundan sonra ayağını yorganına göre uzatırsın umarım. Geçmiş olsun.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    satışını almamışsın sen aracın. Sigortası bitikmiydi? Bitikse bile satışı hiç yapmadan eski sahibi adına sigorta yaptırsan araca o sigotadan faydalanılamazmı? Muayne yok diye ceza yazarlar belki tek zararın ceza olur. Bu fikir verilmiş zaten, sigortası vardır belki kaskosu bile vardır aracının bir öğren bunları. Mevcut sigortadan kaskodan faydalanıp 3 5 bırakırsın kasko sigorta kimin adınaysa onun alıcağı indirimleri bozduğun için. Tramerde kayıtlar çıkar o ayrı.. Ayrıca 3bin lira tutar dedi diye o kadar tutmak zorunda değil hasar kimi ustalar şişiriyor arkadaş 307 ile kaza yaptı kaput radyatör çamurluk ön panel felan baya hasar aldı çekici almış bir ustaya götürmüş aracı 7bin lira dedi ustamız, ordan aldık başka yerde 3bin gibi bir rakama hallettik herşeyiyle. Parçaları kendiniz araştırıp çıkmacılardan vs temin ederseniz dahada indirebilirsiniz fiyatı.

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkes satışını al sigortanı yaptır demişte hasarlı araca sigorta yapılmaz
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardesim aldıgın aracın sigortası devir işlemi yapıldıktan sonra 15gün sonrasına kadar geçerlidir.kaskoda aynı sekilde olabilir ruhsat sahibi eger satısı vermediyse zaten kaskosuda vardır tahminlerime göre.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chatlaxs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes satışını al sigortanı yaptır demişte hasarlı araca sigorta yapılmaz
    Ben internet üzerinden yaptırdım sigortamı kim gördü aracımın hasarsız olduğunu.

canimrecepcim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi her sigorta yapar mı bilmem ama , geçen yaz bir sürücü amansız şekilde bana çarpmıştı.çarpan adam alkollü , ehliyetsiz ve sigortasız lagunaydı.adamla anlaşıp sigortasını yaptırmak üzere yolladık.ertesi gün sigortasını yaptırıp geldi fakat dikkat etmen gereken hususlardan en büyüğü şudur.

çektiğin fotoğraflar ile tutanağın tarihi saati düzgün örtüşsün.çünkü fotoğrafların özelliklerine bakıldığı zaman tarihi ve saati görüyolar.uyuşmadığı takdirde hasarı ödemiyor.

benim başıma gelen de buydu fotoğrafları geceden çekip tutanağı ertesi gün yazınca sigorta ödemeyi yapmadı.

yine de dedikleri gibi cana gelmemiş şükür ama sen sigortanı illaki biryere yaptırırsın tanıdık falan aracılığı ile.

edit : ayrıca sigorta yaparken kim arabaya bakıyor bilmiyorum 1283912 senedir sigortalarımızı yapan firma rizede ve arabanın bir kere bile rizeye gittiğine veya resim yollandığına şahit olmadım.sadece kredi kartı numarasıyla ödemelerini alırlar gerisine karışmazlar.
    - Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cgty06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sakin ol olmuşla ölmüşe çare yok. Canına bi zarar gelebilirdi ya da bi yayaya çarpabilirdin. Satışı aldıktan sonra aracın eski sigortası 10 gün geçerli. Diğer aracı o sigortadan yaptırabilirsin. İnşALLAH senin arabanın da fazla bi hasarı yoktur. Çekersin kapalı bi yere imkanın olduğunda yaptırırsın.
    çok geçmiş olsun, yapabileceğinin en iyisini yazmışlar zaten.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş bir araba almak için böyle işler yapılır mı, yok galerinin kredi kartından çekmeler yok full krediler cepte başka para yok senet imzalamalar arabayı parayı verip satışı almadan almalar...

etrafında sana akıl veren olmadı mı hiç böyle iş mi olur ne yapıyorsun sen diye, araba için bu kadar sıkıntıya girilir mi bazen gerçekten çok şaşırıyorum
    Ki alınan arabada ucuz bir araba değil , daha dikkatli olmak lazım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten çok geçmiş olsun. Zor bir durum ama çözümüde yok değil. Çözümü daha deneyimli arkadaşlarımız ve abilerimiz yazmışlar... Çözülemeyecek dert yok. Yeterki Allah sağlık sıhhat versin. Tekrar geçmiş olsun.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracı göstermeden kasko yaptırırsın önceden çekilmiş fotolarla. ama benım tavsıyem araban için haram para harcama fazlasıyla çıkar senden. bende ilk arabamı aldığımda 3 ay sonra kaza yapmıştım. senınle aynı psikolıjıdeydım. sonra anladımki hallolmayacak bişey değil. Karşı tarafın hasarını sigortadan karşılattır ama .

BosphorusBoys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0506 909 97 53 beni ara yardımcı olayım.
    No Comment!

Kadir54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün yazılanları tek tek okudum. Benim yorumum şudur ki SEN çaktırmadan sigorta veya kasko yaptırıp bütün günahını bu sigorta şirketlerine yıkarsan yada bu tür taktiklerin peşinde koşarsan. Böyle talihsiz olaylar başına daha çoook gelir.
    Ne diyeyim insan evladıyım..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kadir54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün yazılanları tek tek okudum. Benim yorumum şudur ki SEN çaktırmadan sigorta veya kasko yaptırıp bütün günahını bu sigorta şirketlerine yıkarsan yada bu tür taktiklerin peşinde koşarsan. Böyle talihsiz olaylar başına daha çoook gelir.
    bence yorumunuz çok talihsiz olmuş , bu ülkede o kadar yalan dolan düzenbazlık hile varken kazayı yapan abinin yapmayı düşündüğü yada yaptığı şey devede kulak bile değil sigorta şirketlerinde binbir yol var zaten . Geçmiş olsun umarım en ucuz şekilde yırtarsınız ilk arabamızı aldığımız günün ertesi günü bizde kaza yapmıştık duygunuzu anlıyabiliyorum yaşayan bilir tekrardan geçmiş olsun

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence yorumunuz çok talihsiz olmuş , bu ülkede o kadar yalan dolan düzenbazlık hile varken kazayı yapan abinin yapmayı düşündüğü yada yaptığı şey devede kulak bile değil sigorta şirketlerinde binbir yol var zaten . Geçmiş olsun umarım en ucuz şekilde yırtarsınız ilk arabamızı aldığımız günün ertesi günü bizde kaza yapmıştık duygunuzu anlıyabiliyorum yaşayan bilir tekrardan geçmiş olsun
    haksızlığın küçüğü büyüğü olmaz. Birilerinin daha büyük kötülükler yapıyor olması başka birilerinin küçük kötülükler yapması için hafifletici sebep değildir.

Hele ki iki lafından birinde sürekli allah yardımcım olsun allah aşkına falan yazarken sonra bu tip işlerin peşinden koşmak bence hiç doğru değildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haksızlığın küçüğü büyüğü olmaz. Birilerinin daha büyük kötülükler yapıyor olması başka birilerinin küçük kötülükler yapması için hafifletici sebep değildir.

Hele ki iki lafından birinde sürekli allah yardımcım olsun allah aşkına falan yazarken sonra bu tip işlerin peşinden koşmak bence hiç doğru değildir.
    orasıda var abi haklısın ama ne biliyim kazayı yapan abinin tek illegal yapacağı şey sanırım kazayı sonra yapıldı gibi göstermek olacak anladığım kadarıyla oda

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yazanları okudum bende bi iki kelam edeyim. Az yom tanıyanlar ne iş yaptığımı bilir.

Sen bi şekilde sigorta ve kasko yaptın ve sigorta şirketi bunu trafik kameralarından veya başka bir şekilde tespit etti.

Sonrasından haberin varmı? Neler olduğundan.

Sadece hasarını ödememezlik yapmıyor. Seni SİSBİS e bildiriyor. Hemde tc nonla burda kayıt altına alınıyorsun sigorta sahtekarlığından ve bundan hangi sigorta şirketine girsen tavan fiyatlar yada hiç fiyat verilmiyor.

Eğer şirket kafayı takarsa mahkemeye veriyor ve hayatın bu şekilde değişmeye başlıyor.

Eksperi kandırmak falan filan boş işler bunlar ya yakalanırsamı düşün kanun ve kurallar çok değişti.

Yaptın bi hata ailenin haberi varmı?

Onlarla konuşmayı dene ayrıca senet olayını bi an evvel kurtarmaya bak. Eğer başkalarının eline geçerse üstüne başka mevzularda açılır.

Geçmiş olsun şimdiden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde ikamet editorsun kardesim sen
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @Day Walker abi bahsettiklerini bilmediğim için yapılan şeyde herhangi bi dolandırıcılık gibi bişeyin söz konusu olacağını tahmin edemedim , ilk yazdıklarımdan dolayı kusura bakılmasın

CKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç suan birbaskasının üzerinde mevcut olan sigortayı kullan. Satışını vermeden arabasını veren adamda hatalı..
    Kardeşim yapacağın şu; sakın cepten harcama. Araç sahibine anlat olayı rapor tutun, sonra satışı al ve kendi adına Sigorta'nı yaptır..

Birisine araç emanet veriyorsan herturlu sorunu kabul etmiş olman gerek.. Sigorta hiç yoksa bu senin sorunun değil, sana sigortasız araç verip trafiğe çıkaranda hata..

Geçen sene bir arkadasım doblo ticari araç aldı. Senin gibi satışı 1 hafta içinde almış.
    Bu 1 hafta içinde 2500 tl K Belgesi yok diye trafik cezası yemiş. Burda ruhsat sahibi o aracı o sekilde teslim ettiği için cezaya katlandı..
    Seninki de bu misal.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)