Olacak ben La'den tanıdık buldum helva kavurtup dağıttırıcam :)
Yahu yatın uyuyun mekanı cennet olsun, sayenizde bende saati 01:30 yaptım :)
Printable View
Bu m3 olayı açığa çıkaran kısım bence neden mi ? m3 orada ve arkadasından doğal kazaymışcasına herkesi inandırmaya yönelik videoyla hepimize yutturdular çocuk araçtan iner inmez aracın arkasına geçiyor niye yaklaşmıyor dersiniz ? videoların devamını niye çekmemiş video zaten ütüyle çekilmiş bilerek kalitesiz telefonla çekmişler içerde yanan kimse yok ya bu adamlar çarpar çarpmaz baygınlık mı geçirdiler ? aracın ön tarafı sağlam airbag vs yok mu bu araçta onlarda görünmüyor ön torpido tamamen sağlam...
Vee m3 ne arıyor orada sıradan bir adam çekse inanıcam yardım organizasyon dönüşü bu adamın etrafında hiç mi paparazzi yok olay anında tek bu video dolanıyor...
**REAL VIDEO..Paul Walker died in fatal Car accident. Paul Walker crash scene footage: - YouTube
ölmedi film sahnesi kesnlikle nerde görüntüler? en azından kaza anı görüntüleri çıkardı şimdiye
Nedir düşüncen abi ? Ben hala o sokakta kamera olmamasına anlam veremiyorum daha dogrusu görüntü olmamasına.. Çünkü google mapste hareketli gezebiliyorsun caddeyi, bu sisteme masraf eden direk mobese neden koymuş olmasın ? Üstelik amerika gibi bir ülke. Çok çelişki var
26 sayfa önce verildi moruk video çok geriden geliyosun :D
EXCLUSIVE Paul Walker 's Car Accident at Time of Impact Caught in surveillance camera - YouTube
Benim anlamadığım nasıl bir den paul walker diye söylenmeye başlıyo çocuk m3 te normal değil sanki filimden çıkmış gibi anca bu kadar denk gelir.
Bu olayı çözse çözse artık
Yerli Fbi Müge Anlı çözer
beyler birde bu olay ilk duyulduğunda camdan çekim yapılan bir video vardı..araç yol ortasında yanıyordu..sonradan bu fotolar ağaçlık yerde yanan fotolar çıktı ortaya..bir iş dönüyo ama hayırlısı..
bu arada beyler pamuk eller cebe :D 'TechTurkey CS 1.6 Pro Server' ıçın para topluorz yardımlarınızı beklıorz, allah kabul etsın.. :D
m3 den inenin paul walker demesi direk ne alaka ama onu anlamadım
Cgt o mevkide unlu heralde walkerin arabasi falan diyo sanirim videoda. M3un jantlarida sevmedigim 18 inclerden :D
Yakınlarında tuning firması yok mu ordan gelmiştir m3 neden takıldınız bu kadar ?