Verildimi bilmiyorum ama incideki konu
inci sözlük
Birde şu görüntü var ama plakadan harfleri değiştirmek kadar kolay birşey yok tabi..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...35406516_n.jpg
Printable View
Verildimi bilmiyorum ama incideki konu
inci sözlük
Birde şu görüntü var ama plakadan harfleri değiştirmek kadar kolay birşey yok tabi..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...35406516_n.jpg
Paul ölmedi kesin bilgi RT
beyler umutlanmanın bi manası yok kızı vs. alayı acıklama yaptı ölümü şaibeli olabilir fakat kesın olarak öldü adam
way beee ilk defa ülke gündemlerini başkası değiştirdi
Yahoo!
garajiymis
Fast & Furious star Paul Walker dead in fiery car wreck: Actor killed after Porsche GT driven by his friend crashed into pole | Mail Online sayfada çıkan ilk videoda 0.32 den itibaren cesetleri çıkartıp taşıyorlar heralde
O saat e kadar cesetleri çıkarmamışlarmı yani arabadan :) Kimse mi görmemiş yani geçtiğimiz sayfadaki duman görünen uzaktan çekim video da bir sürü araç duruyor , kimse mi yardım etmedi? Kimse mi görmedi ? M3 cü hadi etmedi ama okadar araba duruyo . Bu adam ölmüşse işin içinde başka şeyler var , ölmediyse de belki de yardım kuruluşunun sesini duyurmak istedi olabilir . İlk akla gelen film ama , bir sürü teori uydurduk face de + olarak bunu eklemek istedim . Bu arada kendi garajının sayfasında 1 aralıkta paylaşım yapılmış , adam öldü madem hiç mi bu adam ile ilgili birşey yazılmaz foto paylaşılmaz ?
burdaki videodan sonra daha teori üretmeye gerek yok...
örnek kişiliğiyle, yardım severliğiyle ve filmleriyle hatırlanacak...çok sevildiği için öldüğüne inanmak istemedi kimse...ama bu video netleştirmiştir inşallah şüphesi olanları...
iyi adamdı...
http://www.street-cover.com/wp-conte...aul-Walker.jpg
adam öldü yada öldürüldü ama serinin 7. filminde gişe için yada sosyal mesaj vermek için böyle bişey gerçekten komik kalır. sabotaj varsada kimse açıklamaz. gökhan özen kaset çıkartmıyo biraz mantık.
haber cıktıgından berı ılk okudugumdan beri(gece yarısıydı twitterdagordum sanırım) inanmadım ne biliyim .hiç rahmet vs de dilemedim(ki dilenmez muslumandan başkasına dıye bılıyorum)
ama allah biliyoya 11eylul olayı haberde cıktııgında ulan bunda bı ıs var yıllarsorada olsa cıkcak ortaya dediydim (ki çıktı) kişisel masturbasyonuma son vericek olursam eğer.
Bence ölmedi.
superpages harita adres 25601 Hercules Street, Santa Clarita, Kaliforniya 91355, Birleşik Devletler maps iyice yakınlaştırırsanız tabelasına kadar kibrit kutusuna kadar herşeyi gösteriyor ben baya inceledim asfaltı takip ederseniz drift izlerini bile görürsünüz daha önceden yapılmış
oldu mu olmedi mi bilemem ama kazada kesin bir is var.. bu kadar saibeli kaza gormedim.
Ilginc olan sey kaza yerinde ambulans giderken vs. 2kisininde ailesinden kimsenin olmamasi
Yol bu ise çok normal,150 ile bile ağaca çarpsa arabanın ortadan ikiye bölünmesi an meselesi oluyor...
Euroncap'in Polo Test adını verdiği,ağaca veya direğe çarpma silimile edildiği testte arabalar 30 km/h hızla direğe vuruluyorlar ve en iyi araba en az 30-40 cm içeri giriyor. Bunun 120 km/h hızla yapıldığını düşünün(120/30=4,Hızın kareseiyle ortantılı arttıpından dolayı 16 kat daha fazla etki gösterecektir).
Yani en kral arabanın pole test videosunu izleyin 30 km/h hızla ne hale geliyor birde 120-130 km/h hızlarla o gelen zararı 16 katını düşünün.Malesef :(
Şu örnekteki gibi Lamborghini kaç km hızla vurdu ve ortadan ikiye ayrıldı.Tabi sürücü kabini sapasağlam.
Lamborghini Aventador Crash - Split in Half [VIDEO] - YouTube
Lamborghini Aventador splits in half after Crash - YouTube
Malesef ölümü çok basit oldu :(
Mahir gelse çözerdi olayı, ayak numaralarına baksınlar sahte cesettir belki
bu ikisi cok ayri kazalar. Burada Lambo zaten bolunmesi hesaplanan yerden 2 ye ayriliyor. Digeri ise direk Carbon mono body nin ortasindan ikiye ayriliyor.
http://content.worldcarfans.co/2004/...02_1071big.jpg
Onunu arkasini ikiye ayirabilirsiniz de direk bunu ortadan ikiye ayirmak cok ama cok zor bir is.. Zaten bunu bu halde yapmalarinin sebebi darbe halinde her tarafin parcalanip darbeyi abzorbe etmesi, fakat arabanin tam Karbon monobody den ikiye ayrilip geri kalan tarafin ayrilmamasi da cok garip. Yani benim mantigimda bu kokpiti ortadan ikiye ayiracak bir force olsa arabanin geri kalan parcalarini cok cok uzak yerlerde bulmamiz lazimdi. Bu kabini ortadan ikiye bolmeyi birak o kadar kuvvetli bir darbede arabanin kici basi baska yerlerde olurdu fakat kaza mahaline bakinca normal eski tip sasi gibi agaca sarilip kalmis duruyor ve agac hasarli degil : )
Koskoca kaza mahalinde bir tane kazayi gormeyen cati kati videosu yayinlanmasi da suphelerimi arttirdi.