User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
197 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Lpg Zammı hk.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizlere bir soru
    Lpg zammı olmadan 1 gün önce orta susturucu ve katalizörü kestirip boru kaynattırdım az ses yapsın diye Ses hoşuma gittikçe doğal olarak devirli kullandım.
    Araba 20 liraya(gaz litresi 2.75) 60 70 km arası gidiyordu.Bugün bi baktım 42 km de(litresi 3.10 kuruş) bip bip öttü benzine geçti.Ortalama 50 kuruşa geliyor.Yani benzin gibi birşey oldu Zam ve egzost tan önce 30 kuruş yakan bir arabanın 50 kuruş yakması normal değil dimi ? Egzosu orjinale çevirsem ne kadar farkeder sizce ?
    15.3 lt yakmissin Ben daha 13.5 litrenin üstünü görmedim. Farkediyor sanırım baya

Ekleme, devirli kullandım demişsin yeni farkettim. O zaman stock egzozla 1 lt felan düşer anca

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zam zaten yurtdısı kaynaklı,kaynaklıda;otv nın bukadar yuksek olmasını kımse sorgulamıyor...

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizlere bir soru
    Lpg zammı olmadan 1 gün önce orta susturucu ve katalizörü kestirip boru kaynattırdım az ses yapsın diye Ses hoşuma gittikçe doğal olarak devirli kullandım.
    Araba 20 liraya(gaz litresi 2.75) 60 70 km arası gidiyordu.Bugün bi baktım 42 km de(litresi 3.10 kuruş) bip bip öttü benzine geçti.Ortalama 50 kuruşa geliyor.Yani benzin gibi birşey oldu Zam ve egzost tan önce 30 kuruş yakan bir arabanın 50 kuruş yakması normal değil dimi ? Egzosu orjinale çevirsem ne kadar farkeder sizce ?
    takoz falan koy pedalın altına

131mirafiori - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni hedefim benzinde gazdan daha az yakmak artik
    Alıntı Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılbaşında Antalya-Eskişehir-Antalya yapıcaktım.Lpg'de mi Benzin'de mi karlı olurum ? Bu zamdan sonra

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı güneşbalkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yılbaşında Antalya-Eskişehir-Antalya yapıcaktım.Lpg'de mi Benzin'de mi karlı olurum ? Bu zamdan sonra
    Aracının ne yaktığını ve bulunduğun yerdeki akaryakıt fiyatlarını bilmiyoruz. Uzun yolda benzinde kac litre tüketiyorsa x benzin litre fiyatı, benzinde tükettiği x 1.2 x LPG fiyatı. Bu ikisinden hangisi daha küçükse o daha tasarruflu olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    klasik kat iptali sorusu
    kat iptali çok mu yakar az mı yakar tartışılıyor arada ama sanırım kattan sonra devirli kullandığıız için daha bi çok yakıyor..

srgn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tayf Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    içinde bulunduğumuz durumun özeti burdur.

adamlar 10 yılda ülkeyi soydu soğana çevirdi 80 yıllık cumhuriyetimizin bütün kazanımlarını 10 yılda sattılar yetimin hakkını yediler , tamamiyle dışa bağımlı bir ülke olduk , devletin tek geliri vergi oldu , imalat ihracat diye bişey kalmadı , şunu iyi belleyinki bu ülkede artık vatandaş devlet için çalışıyor ama gerçekte olması gereken bunun tam tersidir devlet vatandaş için çalışmalıydı , bu saatden sonra bu iş cok zor yaşım 32 oldu benim ömrüm yetmez heralde bunu görmeye , Allah çocuklarımıza refah içinde yaşamayı nasip eder inşallah , memleketimizin durumu hiç iyi değil bu nereye kadar böyle gider bilemiyorum , devlet vergi alabilmek için herkesin yakasına yapışıyor sigara firmaları indirim yaptı diye devlet hepsine inceleme başlatmış düşünün artık bu ülkede birşeylerin fiyatı ne zaman düşer ??

buraya sayfalar dolusu yazılır aslında ama neye fayda , bu memleket badem bıyıklı din sömürücülerin elinde harap oldu gitti yazıklar olsun bu devleti bu hale getirenlere , bunların hiçbirinin yatacak yeri yok başta rte ve ona yandaşlık edenler
    adamlar öyle şeyler yaptılarki dağıttıklarıyla kalmıyolar kendileri set olup gidince bile kimse düzeltemeyecek ülkeyi. şuanda sadece zenginlerin yaşayabileceği bir ülke haline geldi. ilerde hiç yaşanmayacak hale gelecek. gidişat o şekilde. sağlık hizmetini bile para almadan vermiyor devlet. yeminli tayyip yeminini yerine getiriyo işte. lpg zammını falan değil herşeyi ofsayt adamların düzgün tek işi yok. bugün okudum pkk açık açık tehdit etmiş adamlar kimlikleriyle meşru şekilde basın açıklaması bile yapıyolar. sebebi kim sizce? yol kapatmayla falan olcak iş değil bu artık. gezidekileri gördük adamın umrunda değil yaptığı şeyden memnun olup olunmaması. oda bilinçli yapıyo zaten.
    L4404 | you are away

güneşbalkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracının ne yaktığını ve bulunduğun yerdeki akaryakıt fiyatlarını bilmiyoruz. Uzun yolda benzinde kac litre tüketiyorsa x benzin litre fiyatı, benzinde tükettiği x 1.2 x LPG fiyatı. Bu ikisinden hangisi daha küçükse o daha tasarruflu olur.
    Yine lpg karlı gibi görünüyor şu an.uzunda hesaplamadım ne kadar yaktığını

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İçine ettiniz ülkenin, içine... Adam hala bana mısın demiyor, zammıydı, ülkeyi karıştırmasıydı, terördü,...vs zorladıkça zorluyor, bıçak kemiği kırdı hala kastırıyor o bıçak arkadan çıkacak diye...

Yazık ya,...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya protesto falan olayina benim aklıma bişeyler geliyor ama yapmak biraz cesaret ve hakaten iyi bir yapılanma gerekli! Kimse de cesaret etmez diye düşünüyorum! Boş bitik depolarla 70 80 araba aksam trafiğinde e5e cıkacan orda e5ın ortasında arabaların alanının gazi bitecek kontak kapatıp yolu kapatılan! Gelen polise de gaz bitti dıceksın istanbulu kıtlıceksın anasını satım!
    Öncelikle arabaların hepsinin yakıtı aynı yerde bitmez ki.

Olacakları tahmin etmek zor değil...

Polis gelir,hır gür çıkar. Arabalar bağlanır,ambulans itfaiye gibi arabalar acil bi durum olursa yetişemez,bir şeridi açık bırakılsa dahi illa ki o şeridi kapatan bi dengesiz çıkacaktır.

Özetle; Tutmaz bu iş.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benzinli ya da lpg li d segmenti vw grubu araçlarınız itina ile yok pahasına alınır

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun acıklama gelmıs subat ayında eskı fıyatına gerı donucekmıs yanı kısaca bızı secın dıyorlar anladınız?

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu da mı gol değil....

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu işin lpg'si benzini dizeli pek kalmadı artık, araç sahibi olmak eskiden lüksmüş şimdi ihtiyaç, her evde iyi kötü bi araç var hemen hemen. o yüzden yapılıcak bişeyde pek görünmüyo gibi, bu hükümet gitse başkası gelse yine aynısı olucak hiçbirinin birbirinden farkı yok çünkü herkes kendi taraftarının cebini doldurmakla meşgul geri kalan halk ne yaparsa yapsın, bizden değilseniz sürünün mantığı var hepsinde..
    Barış

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlardan beteri olmaz bence.
    Bunların...... yatacak yeri yok.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

spree1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi vurgun.30 kuruş geçirip 5 kuruş indirim yaparlar yakında.
    Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
    Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.

Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barakuda26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işin lpg'si benzini dizeli pek kalmadı artık, araç sahibi olmak eskiden lüksmüş şimdi ihtiyaç, her evde iyi kötü bi araç var hemen hemen. o yüzden yapılıcak bişeyde pek görünmüyo gibi, bu hükümet gitse başkası gelse yine aynısı olucak hiçbirinin birbirinden farkı yok çünkü herkes kendi taraftarının cebini doldurmakla meşgul geri kalan halk ne yaparsa yapsın, bizden değilseniz sürünün mantığı var hepsinde..

Bana ne abi diğerlerinden. Beni senelerdir bunlar kandırmaya çallışıyor. Yok kişi başı milli gelir 3 katına çıktı. Yok ithalatımız yükseldi, yok ekonomik gelişmede çinden sonra 2. ülkeyiz vs. diye.
    Instagram: mutusgarage

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben oturdum hesapladım buraya da uzun uzun yazdım ama gerizekalı ipad sayfayı yeniledi silindi yazdıklarım.. Özet geçiyorum lpg de hala %30 tasaruf ediyorum e60 5.20 de.. Benzinle kullanıcam lafları bi bana mı saçma geliyo acaba.. 10.000 km de hala 1400küsur lira cebimde kalıyo.. X5 de kar daha da artar.. Ha eskiden süperdi o yrı mesele bu kadar vergi mi olur aynen bence de o başka

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)