Spark alabilen var mı? görüşleri nelerdir? Cruze dışında model kalmamış zaten ama bir gemi gelcekmiş önümüzdeki hafta sadece liste kontrolü yapamadılar. İçinden spark çıkarsa almayı planlıyoruz... İkinci el bakıyorduk kardeşime 15 - 17 aralığında ama spark yine uygun fiyat gelirse şansımızı deneyeceğiz. en fazla 500 lira zam olur dediler.
arkadaşlar 1.3dizel ltz hb aveo için fiyat alan varmı spark hiçbir bayide yok aveo dizel ltz için internette yazan 39bin tlden aşşağı teklif alan varmı acaba
Hakkı Can Eryüzlü...
Arkadaşlar fiyatları şimdi gördüm sitesinden donanımlara bakarken Aveo'da esp,yokuş kalkış desteği vs. var . 1.2 Aveo 27.500 1.2spark 22.800 pazarlıkla biraz daha düşerler sanıyorum sizce aradaki fark aveo almaya değer mi ? Forumdakil arkadaşlar bayilerde yok diyorlar sipariş verebilir miyiz ?
Oğuzhan şuan bayiilerde cruze dışında araç yok liste yapıyorlar mı bilmiyorum.
Biz kız kardeşim spark sorduk. bütçe ona yetiyor.
Önümüzdeki hafta bir gemi gelecekmiş Türkiye'ye ama içinden spark çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş daha liste ellerine ulaşmamış. Eğer listede spark varsa alacağız. Konuştuğumuz fiyat her şey dahil alım satım vergi trafik sigortası falan 23.000 TL belki 500 tl falan zamlı gelebilir.
vay arkadaş tekrar eski seviyeye gelmiş fiyatlar. ulan chevy birşeyler dönüyo ama...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Bu konuda defalarca yazmışdım bu indirimli fiyatlar geçici bir süreliğine olur diye.. dediğim olmuş stokları eritmişler demek ki eski fiyattanda son siparişleri almışlardır ellerinde araba kalmayınca fiyatları çıkartmışlar..
Benim düşündğümdende erken çıkartmışlar fiyatları demek ki ellerinde pek bir şey kalmamış..
Edit : ikinci mesaj atmıyım diye mesajı ediltleyip düzenledim..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Günlerdir captiva aradık Tr'nin heryerini aradık nerdeyse ama malesef bulamadık.. 2014 fiyatları görünce iyice moralim bozuldu![]()
bende aveo nun dizel 6 vites 2. ellerine bakıyorum ama bu listedeki aveo my13 ile aveo my 13.5 kafamı karıştırdı. bu modeller arasında şase farkı falan mı var? yanda gösterdikleri resimlerde 13.5 sanki daha uzun bi araç vede şasesi yere daha yakın gibi ama 95 hp lik motor seçenegi olmadığı görünüyor. ltz dizel düşünüyorum. my13 mü yoksa my13.5 mu olduğunu nasıl anlıycaz. ***** sahibnden araba sitesinde öyle bir ayrıma gidilmemiş direkt d ltz lt ls şeklinde ayrılmış.![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)