User Tag List

Sayfa 11/12 İlkİlk ... 9101112 SonSon
217 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Chevrolet'te kapatıyoruz indirimi.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı h.guroglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanlız bu patlıyan satışlardan sonra türkiye pazarından çekilmekten vaz geçerse neler olur neler
    Aynısını karar alındığı günden itibaren ben de düşünüyorum.
    1-2 ülkeden çekilseler eyv ama bölgeden komple çekiliyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Spark alabilen var mı? görüşleri nelerdir? Cruze dışında model kalmamış zaten ama bir gemi gelcekmiş önümüzdeki hafta sadece liste kontrolü yapamadılar. İçinden spark çıkarsa almayı planlıyoruz... İkinci el bakıyorduk kardeşime 15 - 17 aralığında ama spark yine uygun fiyat gelirse şansımızı deneyeceğiz. en fazla 500 lira zam olur dediler.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben yine dıyorum min. 10 sene kullanmayacaklar almasın, daha çekilme haberı bile yokken kısa vade de zarar ettıren bır markaydı chevrolet. Allah korusun maddı sıkısıklık olur da satmak zorun da kalırsanız çok zorluk çekersiniz
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben yine dıyorum min. 10 sene kullanmayacaklar almasın chevrolet daha çekilme haberı bile yokken kısa vade de zarar ettıren bır markaydı chevrolet Allah korusun maddı sıkısıklık olur da satmak zorun da kalırsanız çok zorluk çekersiniz
    Dünya hali ne olacağı bilinmez ama satma düşüncesi yok kafamızda min. 5-6 sene binme planı var kız kardeşim kullanacağı ve az km yapacağını düşünürsek bu süre daha uzun bir zamanda alabilir.
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar 1.3dizel ltz hb aveo için fiyat alan varmı spark hiçbir bayide yok aveo dizel ltz için internette yazan 39bin tlden aşşağı teklif alan varmı acaba
    Hakkı Can Eryüzlü...

Oğuzhan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar fiyatları şimdi gördüm sitesinden donanımlara bakarken Aveo'da esp,yokuş kalkış desteği vs. var . 1.2 Aveo 27.500 1.2spark 22.800 pazarlıkla biraz daha düşerler sanıyorum sizce aradaki fark aveo almaya değer mi ? Forumdakil arkadaşlar bayilerde yok diyorlar sipariş verebilir miyiz ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oğuzhan K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar fiyatları şimdi gördüm sitesinden donanımlara bakarken Aveo'da esp,yokuş kalkış desteği vs. var . 1.2 Aveo 27.500 1.2spark 22.800 pazarlıkla biraz daha düşerler sanıyorum sizce aradaki fark aveo almaya değer mi ? Forumdakil arkadaşlar bayilerde yok diyorlar sipariş verebilir miyiz ?
    Oğuzhan şuan bayiilerde cruze dışında araç yok liste yapıyorlar mı bilmiyorum.
    Biz kız kardeşim spark sorduk. bütçe ona yetiyor.
    Önümüzdeki hafta bir gemi gelecekmiş Türkiye'ye ama içinden spark çıkıp çıkmayacağı belli değilmiş daha liste ellerine ulaşmamış. Eğer listede spark varsa alacağız. Konuştuğumuz fiyat her şey dahil alım satım vergi trafik sigortası falan 23.000 TL belki 500 tl falan zamlı gelebilir.

Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 fiyat listesi açıklanmış,

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay arkadaş tekrar eski seviyeye gelmiş fiyatlar. ulan chevy birşeyler dönüyo ama...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu konuda defalarca yazmışdım bu indirimli fiyatlar geçici bir süreliğine olur diye.. dediğim olmuş stokları eritmişler demek ki eski fiyattanda son siparişleri almışlardır ellerinde araba kalmayınca fiyatları çıkartmışlar..

Benim düşündğümdende erken çıkartmışlar fiyatları demek ki ellerinde pek bir şey kalmamış..

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu rakamlar geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner..
    işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
    bu satışlar uzun süreli olucağını düşünmüyorum kısa sürede biter diye düşünüyorum zaten arkadaşların anlattıklarına bakılırsa bu hızla bir kaç haftaya ellerinde stoklarında araba falan kalmaz...

bu rakamlar şu anki piyasa bence geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner.. işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
    Edit : ikinci mesaj atmıyım diye mesajı ediltleyip düzenledim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sparkta en fazla 500 - 1000 fiyat farkı olur diyorlardı zıplatmışlar ikinci ele yönelcez yine.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Kafamı vurcak duvar arıyorum şuhan elimde para varken gidip spark almadım şimdi karla satardım
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Günlerdir captiva aradık Tr'nin heryerini aradık nerdeyse ama malesef bulamadık.. 2014 fiyatları görünce iyice moralim bozuldu

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaptiva Ankara reis otoda 3 adet hazır olarak vardı

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2014 listesinde dikkat eğitimde 1.4 Ltz cruze sedan hb hiçbiri neden yok acaba?

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaptiva Ankara reis otoda 3 adet hazır olarak vardı
    Yok artık yaaa ) konya ordu antalya mersin aramadığımız yer kalmadı..Ankarada hiç şansımız yoktur diye düsünmedik bilee ama şansında böylesi demek ki Bu mesajı görmeyeydim daha iyiydi

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık yaaa ) konya ordu antalya mersin aramadığımız yer kalmadı..Ankarada hiç şansımız yoktur diye düsünmedik bilee ama şansında böylesi demek ki Bu mesajı görmeyeydim daha iyiydi
    biz reis otoyu aradıgımızda kapora alındıgını soyledıler :S
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

irfanakbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question

bende aveo nun dizel 6 vites 2. ellerine bakıyorum ama bu listedeki aveo my13 ile aveo my 13.5 kafamı karıştırdı. bu modeller arasında şase farkı falan mı var? yanda gösterdikleri resimlerde 13.5 sanki daha uzun bi araç vede şasesi yere daha yakın gibi ama 95 hp lik motor seçenegi olmadığı görünüyor. ltz dizel düşünüyorum. my13 mü yoksa my13.5 mu olduğunu nasıl anlıycaz. ***** sahibnden araba sitesinde öyle bir ayrıma gidilmemiş direkt d ltz lt ls şeklinde ayrılmış.
    profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.

''eski E36 mın şasesi sızlasın''

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı irfanakbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende aveo nun dizel 6 vites 2. ellerine bakıyorum ama bu listedeki aveo my13 ile aveo my 13.5 kafamı karıştırdı. bu modeller arasında şase farkı falan mı var? yanda gösterdikleri resimlerde 13.5 sanki daha uzun bi araç vede şasesi yere daha yakın gibi ama 95 hp lik motor seçenegi olmadığı görünüyor. ltz dizel düşünüyorum. my13 mü yoksa my13.5 mu olduğunu nasıl anlıycaz. ***** sahibnden araba sitesinde öyle bir ayrıma gidilmemiş direkt d ltz lt ls şeklinde ayrılmış.
    13 ile 13,5 arasındaki dışardan en belirgin fark yan sinyaller. 13,5da aynada 13de çamurlukta

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)