Bar35 Nickli Üyeden Alıntı
He diyip geçersin konu uzamaz, amacına varır.
Ayrıca evet Golf ile kıyaslanamaz çünkü rakibi değil, Scirocco ile kıyasmak gerekir.
----------
Şurada 1-2 kişi dışında bir Allahın kulu içi dolu yorum yapamamış. Evet alınır çünkü-Hayır alınmaz çünkü;
-Kullandım
-Kıyasladım
-Deneyimledim
Yok!
Fuarda içine bindim çok güzel, efendim internette fotolarda çok yakışıklı vs.
Bir insanı doğru bilgilendirmek, forumun amacına ulaşması istiyorsan eğer, o zaman rakipleri ile kıyaslamalı testini veya kendi yaptığın testini koyarsın, artılarını eksilerini yazarsın bu test üzerinden kişisel bir yoruma varırsın, karşı tarafta senin bu yorumunu okur gider kendisi DENEYİMLER.
Pro Ceed gibi spor amaçlara hizmet etmek için yapılmış bir aracın yol tutuşu, dinamikleri, frenleri, motoru, hissiyatı, direksiyonu, şasisi nasıl rakiplerinin nasıl avantajı dezavantajı nedir bunları cevaplamadan nasıl sonuca varacak alacak olan.
Bunun Hyundai, Kia, Vw,Renault ile alakası yok. Türk insanı hangi aracı kullanıyorsa o iyidir bu kadar basit.
Hyundai kullanır fanatik olur laf söletmez diğer bütün markalar enayi parasıdır,
Kia kullanır hepsinden sorunsuz ve ucuzdur,
Alfa kullanır hepsinden spor ve yakışıklıdır,
VW kullanır hepisnden kaliteli ve üstündür,
Toyota kullanır hepsinden sorunsuz Allahlık araçtır,
Renault kullanır hepsinden parçası ucuzdur vb
O yüzden konuya uygun amaca hizmet eden yorumlar yapmak forumlarda önemlidir. Şimdi Marka kavgalarınıza geri dönebilirsiniz.