User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
147 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Kia pro ceed gt alınırmı ?

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bar35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    He diyip geçersin konu uzamaz, amacına varır.

Ayrıca evet Golf ile kıyaslanamaz çünkü rakibi değil, Scirocco ile kıyasmak gerekir.

----------

Şurada 1-2 kişi dışında bir Allahın kulu içi dolu yorum yapamamış. Evet alınır çünkü-Hayır alınmaz çünkü;

-Kullandım
    -Kıyasladım
    -Deneyimledim

Yok!

Fuarda içine bindim çok güzel, efendim internette fotolarda çok yakışıklı vs.

Bir insanı doğru bilgilendirmek, forumun amacına ulaşması istiyorsan eğer, o zaman rakipleri ile kıyaslamalı testini veya kendi yaptığın testini koyarsın, artılarını eksilerini yazarsın bu test üzerinden kişisel bir yoruma varırsın, karşı tarafta senin bu yorumunu okur gider kendisi DENEYİMLER.

Pro Ceed gibi spor amaçlara hizmet etmek için yapılmış bir aracın yol tutuşu, dinamikleri, frenleri, motoru, hissiyatı, direksiyonu, şasisi nasıl rakiplerinin nasıl avantajı dezavantajı nedir bunları cevaplamadan nasıl sonuca varacak alacak olan.

Bunun Hyundai, Kia, Vw,Renault ile alakası yok. Türk insanı hangi aracı kullanıyorsa o iyidir bu kadar basit.

Hyundai kullanır fanatik olur laf söletmez diğer bütün markalar enayi parasıdır,
    Kia kullanır hepsinden sorunsuz ve ucuzdur,
    Alfa kullanır hepsinden spor ve yakışıklıdır,
    VW kullanır hepisnden kaliteli ve üstündür,
    Toyota kullanır hepsinden sorunsuz Allahlık araçtır,
    Renault kullanır hepsinden parçası ucuzdur vb

O yüzden konuya uygun amaca hizmet eden yorumlar yapmak forumlarda önemlidir. Şimdi Marka kavgalarınıza geri dönebilirsiniz.
    Her zaman "he deyip" geçilmiyor işte.
    Belkide bilerek yapılıyor bilmiyorum ama vwciler bu işin suyunu çıkardılar artık.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bence çok doğal bu tür sohbetler neticede konu kia hyundai pegeout honda mazda v.b gibi markaların alternatif modelleri oldumu biraz ağır olucak ama kimseye itafende yazmıyorum her zaman hazımsız yada eğitimsiz bilgisiz birileri iğneleyici aşalayıcı bir şeyler yazıyor.. onun saçmalamasını birileride ciddiye aldımı konu olmadık yerlere uzuyor..
    Lafım kimseye değildir kimse üstüne alınmasın çünkü bu genelde her tür bu tip alternatif konularda oluyor honda konusundada oluyor pegeoutdada oluyor renaultdada oluyor..

o yüzden şaşırıcak bir şey yok..

Bence Pro ceed etrafında sohbete devam edelim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    He diyip geçersin konu uzamaz, amacına varır.

Ayrıca evet Golf ile kıyaslanamaz çünkü rakibi değil, Scirocco ile kıyasmak gerekir.

----------

Şurada 1-2 kişi dışında bir Allahın kulu içi dolu yorum yapamamış. Evet alınır çünkü-Hayır alınmaz çünkü;

-Kullandım
    -Kıyasladım
    -Deneyimledim

Yok!

Bir insanı doğru bilgilendirmek, forumun amacına ulaşması istiyorsan eğer, o zaman rakipleri ile kıyaslamalı testini veya kendi yaptığın testini koyarsın, artılarını eksilerini yazarsın bu test üzerinden kişisel bir yoruma varırsın, karşı tarafta senin bu yorumunu okur gider kendisi DENEYİMLER.

Pro Ceed gibi spor amaçlara hizmet etmek için yapılmış bir aracın yol tutuşu, dinamikleri, frenleri, motoru, hissiyatı, direksiyonu, şasisi nasıl rakiplerinin nasıl avantajı dezavantajı nedir bunları cevaplamadan nasıl sonuca varacak alacak olan.

Bunun Hyundai, Kia, Vw,Renault ile alakası yok. Türk insanı hangi aracı kullanıyorsa o iyidir bu kadar basit.

Hyundai kullanır fanatik olur laf söletmez diğer bütün markalar enayi parasıdır,

O yüzden konuya uygun amaca hizmet eden yorumlar yapmak forumlarda önemlidir. Şimdi Marka kavgalarınıza geri dönebilirsiniz.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bindinmi / gidip incelendinmi /kullandınmı en başta

eski sephia / accent kafası detected

bu konuyu renault cok güzel aştı eski spring broadway den nerelere geldiler ama ııh yok kore neymiş

yolda sürekli herkes ucup kacıyomus hissiyat var galiba karamülsel sepeti gibimi duruyo uzaktan 204 beygir

neden istedin madem benzer tiipli sciroccodan yola cıkarak salak saçma sticklerlı araca para vericegme bin kat daha şekli semali sıfatı düzgün dikkat cekecek kafanı her cevirdiginde göremeyecegin bir araçın olacagı için

Fabia vrs ve proceed Gt - YouTube

BORKED

kanki benim kilom 1400(+/-20) gt içiin tam hatırlamıyorm ama o jantlar donanım (kafadan 18 jantı cam tavanı) vs.ile imkanı yok 1500(+/-30) den aşagı
    olmasının ve bunlara ragmen 7.7 fabrika verisi var 0-100 için

herneyse buda servise ugradıgımda cekmiştim

1881 - 193

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aldıktan sonra milletin saçma sapan muhabbetlerine maruz kalmamak için bile alınmaz
    Tango-1 never dies.

utkunoa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Golfüde ne büyüttünüz hani a3 falan deseniz anlıycam Golf dediğiniz şu vw ceo nun i30 un koltuğuna oturup bunlar bu aracı nasıl yapmış biz böyle yapamıyoruz dediği golf mü..

Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz ara ara hatırlatmak gerekiyor

BORKED

IAA 2011 Hyundai new generation i30 and Martin Winterkorn (Chairman of the Volkswagen AG) - YouTube

1:56 dakikada diyorki:

''Bmw kann's nicht, wir können's nicht, warum kann's der? Do scheppert nix!''

Türkçesi :

''Bmw yapamıyor, biz yapamıyoz, bunlar nasıl yapıyor? Burda hiçbişi tıkırdamıyor!''

o i30 un içine oturan adam ve o lafları eden adam vw ceo su çaycı mahmut efendi değil

bende bu haberı arıodum yana yakıla tesekkurler
    1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
    2008 BMW E92 M3
    2017 BMW F82 M4 Competition
    #unptuned

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten videoda abartı yok forumdan yılmaz ve fatihle gittik .yeni bmw 3 serisi bıle dıreksyondakı yukarı assagı ıcerı dısarı harekeete tak tuk vururken enterasandır mesela bunlarda yok ceo boşuna şasırmamış.

kımse fanatıklık yapmasın gıtsın test etsın her aracta oldugu gıbı . bıde alış amacı onemlıdır.

alakasız olcak ama polo gtı ve ıbıza cok guzel araclar ve spor araclar tıpkı ceed gt gıbı. sırf o salak konsolu yuzunden asla ıbıza almam dıyorum. bu 'bence'dır sence farklı olabılır. yanı kımseye dayatma yapamassınız. herkesın kriterı farklı.
    kımı derkı ben o aracı recarosu var dıye almam gıder kendım takarım daha hızlı arabaya bınerım gıbı. kımı full çakılı ıster sunroofuna kadar polo gti da adam sunrrof bıle almıyor neden ağırlık yapıyomuş lan yerım ağırlıgını 100 kg fark etsın ne olucak ? ama mahmut abi için o 100 kg çok onemlıdır vs vs vs dıye uzar gıder konu

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben önyargılıydım kia ve hyundai'ye karşı. Yakın bir abimin i30'una bindikten sonra leon'dan hatta birazda passat'tan soğudum. İ30 benim çok hoşuma gitmişti tarzı,donanımı,rahatlığı denemeye değerdi. Aynı donanımlarda bir vw araca sahip olmak istersen aralarında hemen hemen 25-30.000 tl oynayabilir.

Tabii herkesin görüşü ve fikri kendine o yüzden insanlar ''bence'' kelimesini kullanıyor.
    imzasız..

DoganSuper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu gidişle %90 alcaz gibi

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herneyse buda servise ugradıgımda cekmiştim

Yazımda 1-2 kişi dışında diye belirttiğim kişilerden birisi sizdiniz zaten alıntılamanız gerek yoktu.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şurada 1-2 kişi dışında bir Allah'ın kulu içi dolu yorum yapamamış. Evet alınır çünkü-Hayır alınmaz çünkü;

-Kullandım
    -Kıyasladım
    -Deneyimledim

Yok!

Bunun Hyundai, Kia, Vw, Renault ile alakası yok. Türk insanı hangi aracı kullanıyorsa o iyidir bu kadar basit.

kelimesi kelimesine katılıyorum.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben eski kafa denilen kısımdanım ve 70 küsür bin lira verip kia almam şahsen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha önce de söyledim; yok şu paraya şu araba alınır mı, yok bu paraya bu araba alınır mı vs... bu konuyu açsam, yazsam sabahı bulur diye söyledim.

1 yıl içinde sahip olduğum otomobiller, verdiğim paralar ve etraftan gelen yorumların sadeleştirilmiş halleri:

2003 jaguar x-type 2.5 (140.000 km) 33.000 tl
    bu paraya bu donanım iyiymiş ama yakıtı yorar seni. satarken de çok zorlanırsın.

2013 citroen ds5 1.6 thp (0 km) 80.000 tl

tipi 10 numaraymış ama o para citroen'e verilir mi abi Allah aşkına!

2001 mercedes e200 kompressor (96.000 km) 58.000 tl

ooo çok temizmiş ama çok para vermişsin. o paraya yeni kasasını alırdın.

2003 bmw 5.20i (202.000 km) 38.000 tl

bu km'deki bmw alınmaz, ha Allah var çok temiz.

2013 audi a3 1.4 tfsi (0 km-özel sipariş) 122.000 tl

yuh! 120.000 lira a3'e verilir mi abi kafayı mı yedin!

dikkat edin, hemen hepsinde genel olarak şu yorum var: "o para ona verilir mi?" ya da "çok vermişsin" vs... ulan ne kadar tecrüben var? pazardaki fiyatlandırmalardan ne kadar haberdarsın ya da otomobillerin niteliklerine ne kadar hakimsin? ha sen x markaya y parayı vermezsin, o ayrı konu. bu türlü her görüşe saygımız var ama önce bilgi, deneyim be gözün sevem...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

gan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okuyunca aracı web sitesinde araştırdım tasarımı çok güzel.
    Biraz scirocco biraz megane coupe ye benziyor gibi geldi. Ama bu zamanlarda hangi araç birbirine benzemiyor ki!

Teknik özelliklerinde yakıt tüketimini bulamadım. İç trim kalitesini kullananlar yorumlar zaten ama aracın hızlanması bana motor gücüne göre biraz zayıf geldi. Hiç degilse sıfır 100 ü bir yarım saniye aşağıda olabilirdi bence.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu okuyunca aracı web sitesinde araştırdım tasarımı çok güzel.
    Biraz scirocco biraz megane coupe ye benziyor gibi geldi. Ama bu zamanlarda hangi araç birbirine benzemiyor ki!

Teknik özelliklerinde yakıt tüketimini bulamadım. İç trim kalitesini kullananlar yorumlar zaten ama aracın hızlanması bana motor gücüne göre biraz zayıf geldi. Hiç degilse sıfır 100 ü bir yarım saniye aşağıda olabilirdi bence.
    abi senın yada bındıgın arac gıbı atmo değil bu. yazılım egoz vs vs ile 2.5 sn bıle atar .turbo olunca imkansız olmuyor

devir turbo devri . bu her turbolu arac ıcın gecerlı.

ceyhun737 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha önce de söyledim; yok şu paraya şu araba alınır mı, yok bu paraya bu araba alınır mı vs... bu konuyu açsam, yazsam sabahı bulur diye söyledim.

1 yıl içinde sahip olduğum otomobiller, verdiğim paralar ve etraftan gelen yorumların sadeleştirilmiş halleri:

2003 jaguar x-type 2.5 (140.000 km) 33.000 tl
    bu paraya bu donanım iyiymiş ama yakıtı yorar seni. satarken de çok zorlanırsın.

2013 citroen ds5 1.6 thp (0 km) 80.000 tl

tipi 10 numaraymış ama o para citroen'e verilir mi abi Allah aşkına!

2001 mercedes e200 kompressor (96.000 km) 58.000 tl

ooo çok temizmiş ama çok para vermişsin. o paraya yeni kasasını alırdın.

2003 bmw 5.20i (202.000 km) 38.000 tl

bu km'deki bmw alınmaz, ha Allah var çok temiz.

2013 audi a3 1.4 tfsi (0 km-özel sipariş) 122.000 tl

yuh! 120.000 lira a3'e verilir mi abi kafayı mı yedin!

dikkat edin, hemen hepsinde genel olarak şu yorum var: "o para ona verilir mi?" ya da "çok vermişsin" vs... ulan ne kadar tecrüben var? pazardaki fiyatlandırmalardan ne kadar haberdarsın ya da otomobillerin niteliklerine ne kadar hakimsin? ha sen x markaya y parayı vermezsin, o ayrı konu. bu türlü her görüşe saygımız var ama önce bilgi, deneyim be gözün sevem...
    Abi daha önce de bu konuları konuştuk sen aynı örnekleri yine vermiştin tekrar veriyorsun zaten ama işte bir şey diyemezsin ki sonuçta kişiden kişiye değişir daha bu olayın ayrı boyutları da var örnek veriyorum;

120 A3 e vermişsin bari 1.6tdi ve sline olanını alsaydın diyenler de çıkacaktır yani hani illa bir şey söylemek için söyleyen o kadar çok insan var ki . İnfinitiyi aldık 100.000 euroyu geçti gelmiş forumdan biri diyor ki onun yerine az daha koyar panamera alırım . Ne diyeceğimi bilemedim valla O yüzden bu tartışma hiç bitmez konuya dönecek olursak çok yakışıklı bir araç parasının hakkını donanımlarını veriyor tarz bir araç sahibi olmak isteyenler için birebir bence

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ceyhun737; aynen kardeşim.

şunlar bazı modellerin dizel ya da benzinli en dolu versiyonlarının fiyatları. piyasanın aslında nerelere ulaştığını bir kez daha düşünün ve varın hesabınızı siz yapın:

toyota corolla: 76.000 tl
    nissan qashqahi: 90.000 tl
    citroen ds5: 105.000 tl
    hyundai accent blue: 56.000 tl
    fiat 500l: 62.000 tl
    vw golf: 88.000 tl
    suzuki s-cross: 86.000 tl
    renault clio: 54.000 tl

sayısız çoğaltabilirim... şimdi bu fiyatlara bakılarak çok kaliteli ve eksiksiz donanımlı bi pro_ceed gt 73.000 eder mi, kesinlikle eder bence. ha alınır mı? o artık alıcı kişiye kalmış...
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FATİH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @ceyhun737; aynen kardeşim.

şunlar bazı modellerin dizel ya da benzinli en dolu versiyonlarının fiyatları. piyasanın aslında nerelere ulaştığını bir kez daha düşünün ve varın hesabınızı siz yapın:

toyota corolla: 76.000 tl
    nissan qashqahi: 90.000 tl
    citroen ds5: 105.000 tl
    hyundai accent blue: 56.000 tl
    fiat 500l: 62.000 tl
    vw golf: 88.000 tl
    suzuki s-cross: 86.000 tl
    renault clio: 54.000 tl

sayısız çoğaltabilirim... şimdi bu fiyatlara bakılarak çok kaliteli ve eksiksiz donanımlı bi pro_ceed gt 73.000 eder mi, kesinlikle eder bence. ha alınır mı? o artık alıcı kişiye kalmış...
    Sizlere bir örnek daha vereyim yeni C serisi yani w205 kasa en aşağı 130.000tl den gelecek ve ortalama donanımlı amg paket 140 ları bulacak düşünün ki 142.000 tl ye e180 veriliyor yani şimdi yeni C alanlara da o paraya E alırım diyenler de çıkacaktır

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    herkes için her aracın fiyat eşiği değeri vardır..

bana sorsan 5 sene önce bir araca 20 bin tl den fazla vermezdim
    2 sene önce 40 bin tl den fazla vermezdim
    şimdide en fazla 60-70 den fazla hayatta vermem o parayıda verirsem en iyisini alırım misal şu anda Allah izin verirse 2006-2007 arası E200 arıyorum kendime..

o parayı verirsem en iyisini alırım.. kimse bana 70 bin tl üstüne c segmenti araç aldıramaz deselerki iç trim dış tirm kompozitleri altın kaplama gene almam.. Ama bu benim tabiki alanada sonsuz saygı duyarım..

70 bin tl yi mercedese verdim mi kapıdan çıkdım mı arabaya bakdım mı dışardan paramın hakkını fazla fazla görürüm ama C segmenti ne olursa olsun içimde hep bir boşluk olur..

herkesin bir yaşam şekli arabaya bakış açısı var tarzı var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes için her aracın fiyat eşiği değeri vardır..

bana sorsan 5 sene önce bir araca 20 bin tl den fazla vermezdim
    2 sene önce 40 bin tl den fazla vermezdim
    şimdide en fazla 60-70 den fazla hayatta vermem o parayıda verirsem en iyisini alırım misal şu anda Allah izin verirse 2006-2007 arası E200 arıyorum kendime..

o parayı verirsem en iyisini alırım.. kimse bana 70 bin tl üstüne c segmenti araç aldıramaz deselerki iç trim dış tirm kompozitleri altın kaplama gene almam.. Ama bu benim tabiki alanada sonsuz saygı duyarım..

70 bin tl yi mercedese verdim mi kapıdan çıkdım mı arabaya bakdım mı dışardan paramın hakkını fazla fazla görürüm ama C segmenti ne olursa olsun içimde hep bir boşluk olur..

herkesin bir yaşam şekli arabaya bakış açısı var tarzı var..
    Senin w211 aradığını okuduğumdan beri bir araç arıyorum abi sana bizim eski araç onu bulursam direk almaya gidiyoruz sana öyle söyleyim yani hiç kaçırmadan. İstersen detayları p.m ile söyleyebilirim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)