User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
239 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Deneme Talebi bu akşam 28,12,2013

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı WilliamsRenault Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

belki bu sefer 200 den sonra geçersin hani iddia ediodun ya özcanda kapak etmişti yeni geldi aklıma bak komik arkadaş iyi gülmüştük ozaman dikiz aynasında aracının resmini almışım resmen

erken merken basıonda gene işin olmuyo rüyada yaşamayız biz bak videodaki de rüya değil
    helal be mike tyson gibi vites atıyorsun.

Gürkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

belki bu sefer 200 den sonra geçersin hani iddia ediodun ya özcanda kapak etmişti yeni geldi aklıma bak komik arkadaş iyi gülmüştük ozaman dikiz aynasında aracının resmini almışım resmen

erken merken basıonda gene işin olmuyo rüyada yaşamayız biz bak videodaki de rüya değil
    ulan sen ne hayalci adamsın 5.viteste tependiğini biliyorum arabanın içinde bak seni hiç sevmem daha fazla yazmazsan iyi olur
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    helal be mike tyson gibi vites atıyorsun.
    hahahahahahahahaha
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı 34tb9544 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka denedin mi formulu
    FRRRRRRR boyle mi oluyo f bide 7 tane R
    bilmemeniz normaldir piyasası 10-15 arasında gezer altınızdaki 80-90 binlik araçlara binince pek bakmassınız bu tip araçlara bizim maddiyatımız buna el verdiği için araştırıp alırız memur olduğumuz için alırken 250-500 liraya bile pazarlık ederiz böyle araçlarda sonra bu roll sevdamız yüzünden kredi çekip aracı yüklemeye çalışırız yapılmayanı yaparız dönüp dolaşıp altınızdaki 80-90 liralık araçlarla yürücek hatta geçecek araçlar yaratırız bizimde zevkimiz bu nabalım
    he bu arada fabrikasyon 147hp olarak çıkan bir araçtır f7r megane coupe
    google a f7r yazsanız daha detaylı bilgiler alabilirsiniz tabi merak ediyorsanız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilmemeniz normaldir piyasası 10-15 arasında gezer altınızdaki 80-90 binlik araçlara binince pek bakmassınız bu tip araçlara bizim maddiyatımız buna el verdiği için araştırıp alırız memur olduğumuz için alırken 250-500 liraya bile pazarlık ederiz böyle araçlarda sonra bu roll sevdamız yüzünden kredi çekip aracı yüklemeye çalışırız yapılmayanı yaparız dönüp dolaşıp altınızdaki 80-90 liralık araçlarla yürücek hatta geçecek araçlar yaratırız bizimde zevkimiz bu nabalım
    he bu arada fabrikasyon 147hp olarak çıkan bir araçtır f7r megane coupe
    google a f7r yazsanız daha detaylı bilgiler alabilirsiniz tabi merak ediyorsanız..
    buda fakir edebiyatı senin arabanı boklayanmı oldu burda
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gürkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bahane uydurduğumu duydunmu kardeşim sen boş konuşuyosun senmisin red 106 nın sahibi o benimle muhattap olsun ben sökmek istesem söker gelirdim sökük değil diye bahane uydurmam
    siz bu olayı iice sidik yarışına getirdiniz he bu arada erdal benım kuzenımdır aracın sahıbı o veya ben farketmez bızım erdalla aramızda mal ayrımı yok benım aracım onun ustunedır onun aracı benım ustume bu fark yok neyse burda mal tartışması yapmayalım konuya gelelım dıorum bızım ıcın dıolar ama denemelerı sıkıntılı SİZİN DENEMELERINIZ COK MU NORMAL HER ROLLINGINIZ DE KONU KARISIO DIORUM YA DEVO ILE DENEDIGINIZ DE GECILDINIZ BI KABULLENIN ARKADAS O KONUDADA POLIMIK YARATTINIZ YOK PLAKALARI DEĞİŞTİNİZ FALAN MUHABBETLERİİ

OKAN KARDESIM KONUNUN SANA DONDUGU YOK SADECE ARKADASLAR NEREYE LAF ATACAKLARINI SASIRDI
    sonucta rollıng yapıoruz e bunuda vıdeo cekmemız cok abest deıl herhalde ve bu konu buralara gelmeseydı bu vıdeoyuda koymazdık. düzgün bi havada haberlesiriz yine deneme yaparız sorun yok
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadasim sen o gece orda miydin onuda gectik kuzenin video cekti tum gece donus yolunu bi zahmet kesmeden bicmeden bir yuklesin neyin tartismasini yapiyosun ? Dun isine gelen yerleri kesip biciyo koyuyo sonra mini hizli diyo ama donuste denemedim diyo ya guzel kardesim 6. Kez yaziyorum yukleyin izleyelim biz cekmis olsak yukleriz cekmedik esseklik ettik

WilliamsRenault
    Misafir
    buda fakir edebiyatı senin arabanı boklayanmı oldu burda
    fakir edebiyatı değil kardeşim gerçekler bunlar bize babamız almıyor bu araçları
    adam kalkmış f7r ney diyor klavye kısa yolumu ulan bu adama cevap bile verilmezde insanlık edip öğrensin istiyoruz belkide biliyorda dalga geçiyor kendince arkadaş var bi yarası heralde anlamıyorum bu tipleri şimdi noldu sen öle yazınca ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fzs106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    siz bu olayı iice sidik yarışına getirdiniz he bu arada erdal benım kuzenımdır aracın sahıbı o veya ben farketmez bızım erdalla aramızda mal ayrımı yok benım aracım onun ustunedır onun aracı benım ustume bu fark yok neyse burda mal tartışması yapmayalım konuya gelelım dıorum bızım ıcın dıolar ama denemelerı sıkıntılı SİZİN DENEMELERINIZ COK MU NORMAL HER ROLLINGINIZ DE KONU KARISIO DIORUM YA DEVO ILE DENEDIGINIZ DE GECILDINIZ BI KABULLENIN ARKADAS O KONUDADA POLIMIK YARATTINIZ YOK PLAKALARI DEĞİŞTİNİZ FALAN MUHABBETLERİİ

OKAN KARDESIM KONUNUN SANA DONDUGU YOK SADECE ARKADASLAR NEREYE LAF ATACAKLARINI SASIRDI
    sonucta rollıng yapıoruz e bunuda vıdeo cekmemız cok abest deıl herhalde ve bu konu buralara gelmeseydı bu vıdeoyuda koymazdık. düzgün bi havada haberlesiriz yine deneme yaparız sorun yok
    devranın derdinden sanane kardeş devranı ben tebrik ettim kendiside yazar buraya burnunu sokma haddin olmayan şeylere erdal yazsın sen bi çekil kenara bak tt de benim ikiz kardeşim ama donuyla gerdeğe girmem
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fakir edebiyatı değil kardeşim gerçekler bunlar bize babamız almıyor bu araçları
    adam kalkmış f7r ney diyor klavye kısa yolumu ulan bu adama cevap bile verilmezde insanlık edip öğrensin istiyoruz belkide biliyorda dalga geçiyor kendince arkadaş var bi yarası heralde anlamıyorum bu tipleri şimdi noldu sen öle yazınca ?
    sana açıklama yapmıcam yazma kardeşim konuya
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakir edebiyati yapiyosun yapma bunu iste kimse sana araban ucuz tu kaka dedi mi red 106 da aynisini yapti yok arabamizi ucuz goruyolar gecince uzuluyolar falan yapmayin bunu iste komik duruma dusmeyin kardesim kimse ne ima etti nede boyle bi hatekette bulundu herkes f7r yi bilmek zorunda mi sen kimsin bide konuya dahil oldun senin gibi gereksiz yazanlar yuzunden laf kalabaligi oluyo
    Horoz dovusunu ne kadar cok seviyosunuz bi bitmedin sende donem donem ortaya cikip kaos yaratip ban yiyosun bu konudan uzak dur senle hic bi platformda muattap olmak istemiyoruz hadi arkadasim

WilliamsRenault
    Misafir
    devranın derdinden sanane kardeş devranı ben tebrik ettim kendiside yazar buraya burnunu sokma haddin olmayan şeylere erdal yazsın sen bi çekil kenara bak tt de benim ikiz kardeşim ama donuyla gerdeğe girmem
    ozaman kaldır otomobil kısmından TT yi yeri geldi TT TT die forumda yırttın kendini
    şimdi gerdeğe girmem giyosun
    adamında kuzeni oda onu savunuo sanane ?
    ortada bir video var ve adam geçmiş öle yada böle
    sende geç sende çek işine geleni koy neyin muhabetini yapıosunuz hala ?

Erdal Uzunoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her zaman derim babanin ogluylada denesen video olucak en temizi ister koy isterme koyma ama kayit olucak böyle polemikler yasanmamasi icin, neyse gürkan cikip tekrar dener soru isareti birakmaz zaten eminim

He bide anlayamadigim su 106 nin sahibi ben gectim demiyor iste video diyor diger denemeler var diyolar mini hizli guzel vs diyor ama evet beni gecti demiyor bunu söylemek bu kadar zormu ya buda bir erdemliktir

mını sahıbının degısık konusmaları var
    ben ne kımseyı dedıklerı gıbı 10 boy gectım dedım nede baska bısey vıdeo dedıler bende bende olan vıdeoyu sadece 2 aracla denedım onu koydum varsa sızdede benı gectıgınız yada gecmedıgınız fark etmez koyun vıdeonuzu dıorum

allahta vıdeo cekmısız kısada olsa vıdeo oldugu halde red106 yı gectıklerını soyluolar bıde vıdeomuz olmasa demekkı bıze vilayet filan koyduklarını söylicekler

toplamda 40 dk ya yakın pesınızde gıtmısım sadece mını ve 207 ıle denemısım onun kesınlıkle kesmeden bırazda atıcam eklerım buraya izlersiniz red106 o gece kimle denemis

gene soyluyorum benım ıcın sıfır sıkıntı ben ne mınıyı nede 207 yı gectım demedım vıdeo ortada ...
    MagicPerformance

PEUGEOT 106 GTI 1997 S16
    34 GZA 29

cnatkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya okan seni gebze ye bekliyorum artık gel misafirimiz ol muhabbet ederiz sonra da hep beraber otobana cıkarız f7r nasıl yürüyo görelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen donuste video cektin mi cekmedin mi ?

Donuste sec ve cop la denedin mi denemedin mi

Bunlara cevap ver lutfen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ozaman kaldır otomobil kısmından TT yi yeri geldi TT TT die forumda yırttın kendini
    şimdi gerdeğe girmem giyosun
    adamında kuzeni oda onu savunuo sanane ?
    ortada bir video var ve adam geçmiş öle yada böle
    sende geç sende çek işine geleni koy neyin muhabetini yapıosunuz hala ?
    sanane lan sanamı vericem onun hesabını adamın asabını bozma daha fazla
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

WilliamsRenault
    Misafir
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fakir edebiyati yapiyosun yapma bunu iste kimse sana araban ucuz tu kaka dedi mi red 106 da aynisini yapti yok arabamizi ucuz goruyolar gecince uzuluyolar falan yapmayin bunu iste komik duruma dusmeyin kardesim kimse ne ima etti nede boyle bi hatekette bulundu herkes f7r yi bilmek zorunda mi sen kimsin bide konuya dahil oldun senin gibi gereksiz yazanlar yuzunden laf kalabaligi oluyo
    Horoz dovusunu ne kadar cok seviyosunuz bi bitmedin sende donem donem ortaya cikip kaos yaratip ban yiyosun bu konudan uzak dur senle hic bi platformda muattap olmak istemiyoruz hadi arkadasim

f7r ı bilmek zorunda değilde f7r ında klavye kısa yolu olmadığını bilmicek kadarda salak değildir heralde cooper la deneriz dediğime göre bir araba bu arkadaş gerizekalımıda bunun araba olduğunu anlayamıyor ?
    Boş laf yapmayın herkes neyin ne olduğunu yazışmalarda görüo zaten küçümsüyonuz küçümsüyonuz sonra video koyunca anam yandım ben yan yattım çamura battım neyin derdindesiniz ?

laf cambazlığı yapmayın

adamın yaşı daha 24 altında 100 binden pahalı arabalar var çoğuda babasının hediyesi
    bu adamlar kalkıpta burda kimsenin alın teriyle kazandığı aldığı emek harcadığı arabaya bu ithamla yazamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    erdal uzunoğlu gel bu akşam deniyoruz geliyomusun
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    f7r ı bilmek zorunda değilde f7r ında klavye kısa yolu olmadığını bilmicek kadarda salak değildir heralde cooper la deneriz dediğime göre bir araba bu arkadaş gerizekalımıda bunun araba olduğunu anlayamıyor ?
    Boş laf yapmayın herkes neyin ne olduğunu yazışmalarda görüo zaten küçümsüyonuz küçümsüyonuz sonra video koyunca anam yandım ben yan yattım çamura battım neyin derdindesiniz ?

laf cambazlığı yapmayın
    gel ulan sende sanada gider
    COP&AYF

KARAMÜRSEL SEPETİ

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)