Bu Sayı benim icin cok ozel.
Alacak olan arkadaslar anlayacakdır.
Onur Bey Ellerinize saglık.
KA Style
Ekip olarak neredeyse 1 hafta ofiste yatıp kalktık. Göreceksiniz ki Tuning Türkiye Ağustos sayısının dergi ebatı Japonya ve Amerika'da yayınlanan bir çok modifiye dergisinin ebatına ayarlandı. Yurt dışındaki basın bu tip dergilere "cep dergi" diyor. Takip edenleriniz varsa İmport Racer ve İmport Tuner dergilerinin ebatıyla eş değer. Düşündük ki uzun süredir süre gelen tasarımımızı değiştirelim. Bu konuda tasarım ekibimiz gerçekten çok çabaladı. İnanın 60-70 saat uykusuz vaziyette bilgisayara bakmak nedir tahmin bile edemezsiniz. Sizlerin beğenmesi bizler için çok önemli. Çünkü bu dergiyi odamızdaki dolaplarda saklamak için yapmıyoruz. Sizlere yerinizden kalkmadan farklı şehirlerde hazırlık aşaması yıllar süren araçları ayağınıza getirmek için çabalıyoruz. Tüm bunların haricinde teşekkür edilmesi gereken kişilerin de olduğunu düşünüyoruzBaşta Oz ve Savaş Paşaoğluna çok teşekkür ediyoruz. Power FM'in bir sözü vardır mutlaka duymuşsunuzdur... "Diğer radyolarında dinlediği tek radyo" İşte diğer dergilerin de takip ettiği tek dergi olmamızdaki en büyük güçlerimiz bu iki isimdir. Ve şüphesiz siz bilinçli okurlarında Tuning Türkiye'nin hazırlanmasında büyük emekleri var. Bu bağlamda bizlerden yapıcı eleştirilerinizi esirgememenizi rica ediyorum ki geçmişte bizleri ağır eleştirenlerin bu konuda halen mesajlarını göremiyorum...
Zaman yiğidi öldürüp hakkını verme zamanı![]()
Loading World's Best Magazine...
Evet R32'de kullanılan motor ama Onur beyinde dedigi gibi setuplar biraz daha farklı ama genede bi SUV icin fena sayılmayacak bi performansı var 6ileri tiptronik olmasıda avantajı bence,en azından 2.5TDI'ından iyiAma TR'de en cok satan T-Reg 2,5 R5 ve 3.0 V6TDI..3.2,3.6 V6 ve 5.0 V10 fazla getirilmedi ve satılmadı Vergiler+Yakıttan dolayı
![]()
+Bisey daha sormak istiyorum suv tarzında bi aracın dergide yayınlanması icin illa ki bodykit v.s mi gerekli?
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
yoksa burak abinin s2000 keplerimi cıktı
www.egeturbo.com
Turbo asker
Siyah Astra Vmax ? Markus un Almanyadan gelip beyin yazdığı araç mı ?
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Bahsi geçen Touareg, taktir edersiniz ki Türkiye'de eşi benzeri olmayan bir araç. Bu araca hem tasarımından dolayı hemde profesyonel hazırlanmış hifi sisteminden dolayı yer verdik. Dergiyi aldığınız zaman aracın ne denli profesyonelce hazırlandığına da şahit olacaksınız. Ufak tefek motor modifikasyonlarına da sahip. Son dergilere bakarsanız motor modifiyesine yöneldiğimizi görebilirsiniz. Örneğin ilk sayfada görebileceğiniz martı kanat sistemli Peugeot 206 da sizler için pek önem taşımıyor olabilir. İlk bakışta fiber dolu body-kitli bir araç gibi gözükebilir. Standartında 75 HP gücünde olan bu araç turbo uygulamasıyla 120 küsürlü beygirlere ulaştı. (Şu an tam rakamı hatırlayamadım) Dinamometre üzerinde de bunu ispatladı. İlla 300-400 HP'lik uygulamalara yer vereceğiz diye bir şeyde haliyle yok. Bu tamamiyle bütçeyle ilgili bir şey. Sonuç itibariyle artık Tuning Türkiye'de gerek body-kit, gerek motor, gerek hifi sistemlerinde rutin tasarımlar ya da uygulamalara yer vermeyeceğiz. Göreceksiniz ki sayfaları değiştirirken farklı bir dergi okuduğunuzu hissedeceksiniz. İlk sayfada yazıldığı gibi... 2008 yılının en iyi tuning dergisi!
Almak istedigim cevabı aldım tesekkurler alıp bakıcam zaten touareg'e..Suv'larında sadece bodykitli olanlarını degil,performans modifiyesi yapılanlarınıda gorebilirmiyiz? diye sormak istemistim guzel bi cevap aldım,tesekkurler tekrarBasarılar,Kolay gelsin..
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
güzel olmuş elinize sağlık alacağım dergiyi ama benim bi sorunum var hiç poster alamıyorum..kartal real alışveriş merkezinden alıyorum dergiyi ne zaman gitsem dergilerin poşetleri yırtık içindeki poster yada hediye verilen şeyler yok..2 dergi aldım biri TT diğer trtuning 2 dergininde poşeti posteri yoktu..bunu nasıl iletirsiniz bilmiyorum bilerekmi yırtıyo alışveriş merkezi görevlileri yoksa içindekileri çoluk çocukmu çalıyo anlamadım
.bu sefer erken bi tarihte gidip alayım birileri bişeyleri çalmadan![]()
Dilerseniz bir gazete bayisinden ya da D&R gibi özel bayilerden satın alabilirsiniz. Bu tip yerlerde bahsetmiş olduğunuz gibi yırtık dergi poşetleri ve eksik promosyonlar olmuyor. Malesef alışveriş merkezlerinde satışa sunulan dergilerimizde bu tip sorunlarla karşılaşıyoruz. Aslına bakarsanız promosyon veren tüm dergiler bu sorunlarla karşı karşıya. Dergi 1 Ağustos Cuma günü bayide olacak. Sabah 9'dan itibaren tüm gazete bayilerinden temin edebilirisiniz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)