Kuş serisi olarak söylediğiniz gibi en son Mini Cooper görünümlü Hacı Murat çıkarmıştık. Gerçekten çok diri ve ilgi çekiciydi. Bir espirisi vardı. Gitt'e benziyor fakat daha fazla aksesuarlıydı. Şahin çıkarmayı şahsen ben isterim ama sizinde söylediğiniz gibi "Aaa şahin çıkarmışlar" demelerinden çekindiğimiz için bu konuya ağırlık vermiyoruz. Ankara'da komple Evo 8 süspansiyon sistemlerinin ve motor parçalarının adapte edildiği 300 HP'lik Turbo şahinler bile var. İnanmadığımda içine oturtup zorla tur attırdılar. Şahit oldumHatırlarsanız MJU plakalı Subaru'ların korkusu bir şahin de vardı. Bu araçlar elbette çekilebilirdi ama dediğim gibi nasıl artık sıradan body kitli araçlara yer vermiyorsak, araç tercihinde de özen göstermeye çalışıyoruz. Bu araçlar fazlasıyla güzeller, hatta bir honda için birebir uyan parçalardan daha enteresan geliyor bu araçlara yapılan işlemler. Çünkü işçilik, emek var. Ankarada bir çekimde şahinine 30 milyar para harcayan bir adamla bile karşılaştım. Parası bol. Neden başka bir araç alıp da modifiye etmiyorsun dediğimde işin zevki diğer araçları şahinle geçmekde diyor. Tercih meselesi tabiki...
Loading World's Best Magazine...
bakalm beklıoruz toureg ın sahıbı arkadasm soluyodu yaz basnda cıkıcak dıe sonunda cıktı bakalm hmen cekımler fln nası olmus mrk ettım bu sayıyı
yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. umarım beğendiniz bir sayı olur. bir önceki bu ve bundan sonraki bir çok dergimiz sizlerin desteğiyle daha da güzelleşecek. hep dediğimiz gibi sizler bizler firmalar ve bu sektör bir oldukça dergimizdeki araçlar da şenlenecek bizim emeklerimiz de artmaya başlayacak. firmalar da daha uygun ve daha kaliteli ürünleri sizlere sunacak. bu bir üçgen...herkes bir şeyleri istesin yeter ki. kendi aracım için de gaza gelip bir iki saattir amerikadan parça bakmaya başladım. bu demek ki bir anda insana heyecan ve heves gelebiliyor. dergimiz için de aynı durum söz konusu. bundan bir kaç ay öncesi yaşadığımız çizgi ve yayım politikası yerini daha avrupai bir görünüme verdi. yapılan eleştirileri asla kulak arkası etmeyiz. yazı işleri mudurumuz onur ziya demir, söylenecek bir çok şeyi söylemiş zaten...bu ay ki sayımızda da hatalarımız veya yanlışlarımız olabilir. eğer öyle bir durum yaşanırsa dergimiz daha piyasaya çıkmadan affınıza sığınıyoruz. Gelelim bu ayki sayfalara. tuning denildiği zaman avrupa veya amerikada insanların aklına gelen ilk şey motor oluyor. bizzat gözlemlediğim yurt dışı muhabbetlerinde oradaki insanların amacı ilk etapta motor yuklemek. son zamanlarda biz de ülke genelinde bu yöne ağırlık vermeye başladık. sanırım daha çok motor modifiyeli araçları göreceğiz dergimizde. bir kaç arkadaşın sorusuna ben de açıklık getirmek isterim. Dergi için sadece motor veya dış kısım olması şart değil. kimisi dış kısmına 15-20 bin ytl harcamıştır kımısı de dış kısmında jant kapağı kullanarak motorunu 30 bın ytllık harcamayla doldurmuştur. bu bır zevktır. o da yayımlanır o da yayımlanır. sadece birinden biri olması yeterlidir. Şahin serisi isteyenler için onumuzdekı sayılarımızda bır kaç araca yer vermeyı dusunuyoruz...aracın kuş serısı olması bızı asla kucultmez. cunku yıllar once hepımız o araclarla otomobıl kullanmayı ogrendık onlarla dört tekerleğın zevkını yasadık. sımdı o araclara bırseyler yapılmıs ve onları da motor olarak yuklemıssek bundan asla utanmayız. satıslarımızın dusmesı veya kalkması sadece araclarla olacak ıs degıl. aynı zamanda ınsanların da her sekılde dergılere destek vermesı gerekır. bu ay evo onumuzdekı ay sahın olması bence bısey degıstırmez. ayrıca sahın sahıplerını bu sekılde davranarak asağılamıs olmamız dogru bır hareket olmaz. dedıgım gıbı eger bı emek varsa bu emeğı en guzel sekılde degerlendırmek gerekır. bana her zaman ılgınc gelen 500 beygırlık bır cıvıctense 300 beygırlık bır sahındır. eger bu da kalıtelıyse o zaman dergıde kendıne yer bulur.
saner , bi de enter'a basarak yazmayı öğrensen okumamız daha kolay olacak be abi
ellerinize sağlık , bu sayı çok güzel görünüyor.
efe abi güzeldienter a basarak yazmayı ögrensen =)
mertcan sen nerdesın be kardesım ?
gecmıs olsun ya cok sevındım...uzun donemdı sanırım
gelıcez kardes en kısa zamanda goruselım valla.. en son senınle bı mavı si cekmıstık.. sonra ben gıttım askere..gelmısım sen gıtmıssın![]()
ellere sağlık güzel bir sayı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)