Araba lan bu... araba... bicak ve sopa ne yahu?
Gerçekten yazık çok yazık. Sadece arabaların konuşacağı yerde bıçak ve sopaların konuşması inanılır gibi değil. Forum üzerinden kavgaya davet yapılmış resmen
allah allah nasıl bi olaydır bu.. burda yazılanlardan çok daha sert tartışmalar olan denemeler okuduk hepsi tatlıya bağlandı... sopaya bıçağa girecek ne vardı?
Bu islerde iyice tehlikeli olmaya basladi.. Rekabet olucak elbette ama, bicak sopa ne demek. Insallah hicbir zaman olumle , sakatlikla sonuclanicak kavgalar olmaz.
Olmadi arkadaslar gercekten gebzeli arkadaslar sopayla bicakla gelmek nedir ??
Bizden kimse ne kavgaya gelmedi daha gebzelu hic bir araba ile denemem
Araba denemeye bicak ve sopa ile gelmek nedir? Nasil bir ruh hali ile denemeye bicak ve sopa ile gelinir? Arabayi otobanda cektim kenara, eve gitmek yerine yazilanlari tekrar tekrar okuyorum...
vay arkadaş gelinen noktaya bak yazılanlar doğruysa
yazıklar olsun söylücek bişey bulamıyorum
SMOKE VTEG+BOOST
herkes okuyor orda olan bilenler yazsa ya ne olduğunu.
allah akıl fikir versin kac yasında adamlar birde bana bu yasta gülünc geliyor su olaylar.araba denenicek sopa,bıcak nedir yakavga sebebine bak ben s2000linin yerinde olsam hic gitmezdim bile kimse kusura bakmasın da burda yazılan hitaptan seviye belliydi
Yaaaa arkadaş şu işin aslını anlatıcak bir vatandaş yokmu şu ortamda ??? Kim ne yapmış?kavga neden çıktı ?? Bıçak sopa çıkaran kimdir ??? Merakta kaldık burda ...
söyleseydiniz bir ring ayarlardık size hem olumsuz hava şartlarından da etkilenmezdiniz.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
her kafadan bi ses cıkıyo arkadaslar biri anlatsın atese veriyosunuz yine ortalık alevlenir .
İşin asli bilinmeden yazilip cizilmeye baslandi yine.
Bi ogrenelim kim kimi dovdu,kavga niye cikti,kufurmu edildi,dalgami gecildi,birbirinin ustune direksiyonmu kirildi, kim hakli kim haksiz bilmeden gebze lilere yuklenmenin ne manasi var...
sabah erkenden kalkıp işe gideceğim, tatlı tatlı konuyu okurken bıçak sopa muhabbetine döndü tadı kaçtı.
umarım kimseye bie zarar gelmemiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)