Kimse kimseyi doymedi yanlis anlasilma oldu
Eğer şuan görünen gibiyse Gebze ekibi sopa - bıçak vs ile gittiyse ayıp olmuş.. Yakışmamış..
Tamam herkes az-çok para, dolayısı ile emek harcıyor arabasına ama sonuçta metal parçaları için değmez..
Talihsiz bi geceydi. Eski mahalle kavgası gibi 50 kişi bıçak sopayla gelmiş. Orçun sana yakışık almadı. Gelenleri bildiğin kavga dövüşe çağırmışsın. Öle olmasa her kapıyı açan elinde sopayla inmezdi.
beyler tek kelime konusuyorum gebzeyi temsilen hicbirimiz oraya kavga gurultu icin gitmedik sopa dir caki dir herkesin arabasinda var zaten kavga olan kisiler konuyla ve deneme ile alakasiz kisiler arasinda oldu az once hepsi ile konusup telefonda tatliya bagladik lutfen orada tartisma icerisinde olmayan kimse yazip sosyal mesaj vericem diye atese korukle gitmesin ufak bi surtusme oldu evet ama suan yine kardesiz zaten kendileride yazarlar foruma beni taniyanlar lutfen hassasiyetimi dikkate alsin
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-
powered by ÇİÇO GARAGE gebze -
ANV tuning bostanci..
OPELTECH service..
Hazımsız insanlardan uzak duracaksın zaten mustangci arkadasın daha önce jb ve ue 106 muhabbetinde de atarı gideri vardı gecilince de arabası kesme yapmıstı simdi de araba kesme yapmasın diye denemeye gelenleri kesmek istemis galiba illaki biseylerin kesilmesi lazim cunku zaten tatliya baglanir dendiginde ben bi yere baglamam demesinden tatsizlik cikaracagi sinyalleri vardi bicak sopa muhabbeti varsa ki bu kadar adam yalan soyleyecek degil terbiyesizlik degil pislik yapmislar
devo sen sakinleştirici bilinçli olan taraftın ama bazı içinizden bilmiyorum tanıyomusunuz çok çirkin muhabbetler çeviriyolardı aralarında, kimse oraya kavga etmek için gelmedi. otoban kenarlarında öyle harareti yükseltmek gruplaşmak falan yakışmadı.
enson özgünle orçun karşılıklı konuşuyolardı oz.forumda ne konuşulduysa aynısını zaten söledi orçunun yüzünede ama nedense gerdi sizin taraf ortamı bianda. bence..
TeamPASAOGLU
beyler kimse olayi abartmasin tatsiz bi yanlis anlasilma oldu biz oraya 4araba geldik 2 si deneme icin geldi biz herzaman ayni kisiler geliyoruz ve hic bir zaman sorun olmadi bicak olayi ustanin ciragi cikarmis olay farkli gelisince zaten biz hemen mudale ettik sobayi kimin cikardigini bilmiyorum ortada bi tane sopa bi tane cep cakisi var ortaligi karistirmasin kimse 50 kisi gelipte kavga cikarmadik olayin asli astari bu kimse buyutmesin dunden beri forumda kafasina gore herkes laf sokarsa ortaliga gergin bi gecenin sonunda yanlis anlasilma sonucu kavga cikti tartisan kisileride konusturduk mevzu kapanmistir...
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
1 e 1 olayi yaziyorum ilk agazdan ve en yakindan
Mirkelamdan ciktik hemen orcun ve muharremin arkalarindaydim yanda Erdem abi vardi
Ilk bastilar onlerine tir cikti muharrem sol seritteydi orcun orta seritte orta seritte tir oldugu icin muharrem yol verdi
2. Deneme basamadilar aksilik oldu
3. Denemede tam arkalarinda bastim sanirim 4. Vitese orcun atip nos acti emin degilim once lastiklerden duman geldi ardindan arabadan baya dumanlar gelmeye basladi benim aracima parcalar ucusmaya basladi ve inanilmaz bir duman
Selektor attim orcun hala basmaya calisiyodu baya bir selektor attiktan sonra orcun durdu hemen az onunde ilk ben durdum
Ppr kaanlar va herkes yangin tupleri ile kostular kaputu actilar vs hersey buraya kadar iyi
Gecmis olsun vs vs daha sonra mustang in arkasinda orcun baya bi atesli bagir cagir olay muharremde sakin bir sekilde yap kardesim gel dedi orcun ben gectim vs dedi muharremde ben ondeydim senin arabanin sorun cikardi dedi
Derken zaten genezeli arkadaslar clio ya 5 er 5er binmisler yani acik net art niyet vardi senelerdir rolla gelen adamlari simayen tanirim ama bazi kisileri hayatimda gormedim
Mami abiye biri bise dedi mami abi ile birisi ufak bir agaz dalasi yasadi derken minik dedikleri biri kosmaya basladi minik arkadas pek minik degildi o sira ppr kaan one cikti yumraklastilar kaan sarilip mustang i camurluguna yasladi o sira birisi kufur etmek istemiyorum
Kaana arkadan kafasina yumruk atti siyirdi ben gittim hop mop yaninda S3 ahmet vardi sahitimdir kardesim sen be yapiyosun dedim agznda biseyler geceldi baktim elde bicak
Dedim kardes araba bi sen bicak falan ne is dedim uzaklasti o sira tago tayfunda minik denen arkadas elini beline attigi icin kolundan tuttu assagi cekmeye calisti
Daha sonra minik denen arkadas uzaklastirildi
Ozgun ile hatta daha sonra tutmaya calistik ama olmadi pek sakinlesemedi
Olay tam sakinlesti orcun ozgunle baya hararetli tartismaya basladi o sirada uzun boylu bi arkadas sopa mopa geldi bariyere vurdu kufur kafir
Yani gebzeli arkadaslar pek iyi niyetli degillerdi kavgaya gelmisler
Bizdrn kimseden ne sopa ne bicak hic bise cikmadi
O sira polis geldi herkes kacti ben daha standart arac oldugum icin polisin onunu kestim miley kacti polis ile ufak bir agaz dalasindan sonra herkes dagaldi
Bubdan sonra gebzeli hic kimse ile roll yapmam yakin cevremede asla yaptirmam olay amacini asti
Amaciniz uzum yemek degil bagciyi dovmek zaten roll a cikmadan dalalimmi edelim mi tarzi konusmalar gecmis ayiptir istanbuldan gelen tum tayfa roll cu tayfaydi kimse yaninda eli sopali bicakli arkadas getirmedi
Orçunum herkes aracında sopa çakı taşır ama sağ koltukta arka koltukta ne işi var.
Küfürler havalarda uçuştu
Sakinleştirmeye çalışılan adamın üzerine yürüldü
İşin sonunda süt bebesi olduk
Kavganın sonunda ordaydım hala itiş kakış vardı. 10 kişi bilemediğin 15 adam vardı bizden nereye baksam sizden birileri vardı.
Mevzu nerden çıktı nereye gitti bilmiyorum
Ama size mevzuyu uzatmayalım dedikçe siz mevzu görmemişsiniz denildi?
Senin şahsın ve devrana diyicek bişeyim yok allah var sakinleştirmek için ne gerekiyosa yaptınız ancak yanınızda getirdiğiniz abileriniz kardeşleriniz ne yazıkki mevzu olsunda kavga edelim peşindeydi.
aren olay taraflar arasinda cozuldu gozlemlerin yanlis mami ile ppr kaan ile oZgun ve gereken herkesle konusup olayi anlattik ve cozduk lutfen diyorm saptirmayalim yani cozuldu yanlis anlasilma var ayrinti li yazarm yarin herkese iyi gecelr tekrardan uzgunum olaylar icin
Devran Ünyıldız... C20LET astra gsi-