User Tag List

Sayfa 20/33 İlkİlk ... 10181920212230 ... SonSon
611 sonuçtan 362 ile 380 arası

Konu: Deneme talebi 400+

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu arada mustang da sorun yok sadave su tapasi patlamis gorulen duman su dumani
    Denemede onumde bisey yoktu ve 180 dan arkama aliyorum muharrem kardesim sag olsun birakiyor video mevcut kimse disardan cekilmis tiras video koymasin
    Bu arada durbune gerek yokmus yada 35 r li vtec 1.4 tsi kadarda gitmiyor demek ...
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 e 1 olayi yaziyorum ilk agazdan ve en yakindan

Mirkelamdan ciktik hemen orcun ve muharremin arkalarindaydim yanda Erdem abi vardi

Ilk bastilar onlerine tir cikti muharrem sol seritteydi orcun orta seritte orta seritte tir oldugu icin muharrem yol verdi

2. Deneme basamadilar aksilik oldu

3. Denemede tam arkalarinda bastim sanirim 4. Vitese orcun atip nos acti emin degilim once lastiklerden duman geldi ardindan arabadan baya dumanlar gelmeye basladi benim aracima parcalar ucusmaya basladi ve inanilmaz bir duman

Selektor attim orcun hala basmaya calisiyodu baya bir selektor attiktan sonra orcun durdu hemen az onunde ilk ben durdum

Ppr kaanlar va herkes yangin tupleri ile kostular kaputu actilar vs hersey buraya kadar iyi

Gecmis olsun vs vs daha sonra mustang in arkasinda orcun baya bi atesli bagir cagir olay muharremde sakin bir sekilde yap kardesim gel dedi orcun ben gectim vs dedi muharremde ben ondeydim senin arabanin sorun cikardi dedi

Derken zaten genezeli arkadaslar clio ya 5 er 5er binmisler yani acik net art niyet vardi senelerdir rolla gelen adamlari simayen tanirim ama bazi kisileri hayatimda gormedim

Mami abiye biri bise dedi mami abi ile birisi ufak bir agaz dalasi yasadi derken minik dedikleri biri kosmaya basladi minik arkadas pek minik degildi o sira ppr kaan one cikti yumraklastilar kaan sarilip mustang i camurluguna yasladi o sira birisi kufur etmek istemiyorum

Kaana arkadan kafasina yumruk atti siyirdi ben gittim hop mop yaninda S3 ahmet vardi sahitimdir kardesim sen be yapiyosun dedim agznda biseyler geceldi baktim elde bicak

Dedim kardes araba bi sen bicak falan ne is dedim uzaklasti o sira tago tayfunda minik denen arkadas elini beline attigi icin kolundan tuttu assagi cekmeye calisti
    Daha sonra minik denen arkadas uzaklastirildi

Ozgun ile hatta daha sonra tutmaya calistik ama olmadi pek sakinlesemedi

Olay tam sakinlesti orcun ozgunle baya hararetli tartismaya basladi o sirada uzun boylu bi arkadas sopa mopa geldi bariyere vurdu kufur kafir

Yani gebzeli arkadaslar pek iyi niyetli degillerdi kavgaya gelmisler

Bizdrn kimseden ne sopa ne bicak hic bise cikmadi

O sira polis geldi herkes kacti ben daha standart arac oldugum icin polisin onunu kestim miley kacti polis ile ufak bir agaz dalasindan sonra herkes dagaldi

Bubdan sonra gebzeli hic kimse ile roll yapmam yakin cevremede asla yaptirmam olay amacini asti

Amaciniz uzum yemek degil bagciyi dovmek zaten roll a cikmadan dalalimmi edelim mi tarzi konusmalar gecmis ayiptir istanbuldan gelen tum tayfa roll cu tayfaydi kimse yaninda eli sopali bicakli arkadas getirmedi
    Mevzuyu iyi görmüşsün Özgün ile Orçun tartışmaya başladılar o arada götün yiyorsa şöyle böyle deneyin lafları oldu ve aradan bi arkadaş Özgün e doğru yönelmeye çalışınca bende kolundan tuttum 1 dakika dedim ondan sonra Selçuk araya girdi aradan minik denilen arkadaşta koşunca Kaan da ona yöneldi o arada iki arkadaşın elinde çakı vardı ve bariyerin dibinde karambol peşindeydiler mevzunun özeti bu

siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tutunma sorunu oldu mu ? videoları alalım
    Anıl Atabey

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayretler içince okuyorum.Videoları beklerken olan olaylara bak.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denemede onumde bisey yoktu ve 180 dan arkama aliyorum muharrem kardesim sag olsun birakiyor video mevcut kimse disardan cekilmis tiras video koymasin
    Bu arada turbune gerek yokmus yada 35 r li vtec 1.4 tsi kadarda gitmiyor demek ...
    orcun sadece sunu soyleyım sana bugun denedıgın arabanın gucu 350 hp 0.8 bar basan bı 35r lı vtec ztn dahada deneme yapmayalım sen 10 20 boy gectın herkes de gorecegını gormustur uzatmanın anlamı yok

CİVİC TURBO ILE GAZLAYA GAZLAYA DONDUK BU ARADA

Basınc acmaya gerek olmadıgını herkes gormustur ztn 1.4 tsi larıda pek yabana atma benden demesı 300 hp dynodynamıx ıyıdır

Bu arada söylemeden edemıcem arabanın ayarı en son 4 YIL ONCE DR ECU tarafından yapılmıştır bugun en ufak bı ayar yapılmadı araca sadece cılalı yıkandı ve 4 yıllık bujı lerını degıstırdım
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı @Lp2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    orcun sadece sunu soyleyım sana bugun denedıgın arabanın gucu 350 hp 0.8 bar basan bı 35r lı vtec ztn dahada deneme yapmayalım sen 10 20 boy gectın herkes de gorecegını gormustur uzatmanın anlamı yok

CİVİC TURBO ILE GAZLAYA GAZLAYA DONDUK BU ARADA

Basınc acmaya gerek olmadıgını herkes gormustur ztn 1.4 tsi larıda pek yabana atma benden demesı 300 hp dynodynamıx ıyıdır
    Bende gorecegimi gordum suratin 5karisti 0.8 eminim zaten
    O yuzden sabahtan beri 0.8kaybettin allah ne versiyse muhabbeti yapildi neyse ben kimse ile denemiyor 1500 kg +bagajda 50 kg komur +extra 50 kg daha parca tutnmak icindi yazin bu halinden 150 daha hafif olur sende basinc acarsin hadi hayirli isler
    DR.ECU

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada durbune gerek yokmus yada 35 r li vtec 1.4 tsi kadarda gitmiyor demek ...
    Gordugumu yazdim Orcun Allah beterinden saklasin ama benim arabaya parcalar geldi benim ve Erdem abinin rs4 un on cam yag icinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gorecegimi gordum suratin 5karisti 0.8 eminim zaten
    O yuzden sabahtan beri 0.8kaybettin allah ne versiyse muhabbeti yapildi neyse ben kimse ile denemiyor 1500 kg +bagajda 50 kg komur +extra 50 kg daha parca tutnmak icindi yazin bu halinden 150 daha hafif olur sende basinc acarsin hadi hayirli isler
    Bi daha denemeye gerek yok orcun benım yuzum arabalardan 5 karış olmaz ama sağ şeritte dururken senın yuzun 5 karıştı ama ınsallah arabanı hızlandırırsın o zaman yazın hızlı arabalarla denersın

BENIM ARABAM 350 HP ÇÖP TENEKESİ HONDA CİVİC

KİMSE KUSURA BAKMASIN 350 HP LİK Bİ HONDA BU KADAR GIDIYOR :d
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gordugumu yazdim Orcun Allah beterinden saklasin ama benim arabaya parcalar geldi benim ve Erdem abinin rs4 un on cam yag icinde
    onlar yag degıl kardesım su su benımde mercedes ın on camı yag ama bızım gorduklerımız hayal yalan soylemeyın
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bi sikinti yok saolasin tapayi firlatmis onun parcalaridir yoksa tapa taktik suyunu tamamladik sorun yok yinede saolasin
    DR.ECU

MTZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bugune kadar Aren in agzindan 1 kelime yalan ciktigini gormedim. Buyuk ayip yapilmis taa oralara kadar gidenlere. Giden herkeste adam gibi adam ve saygili insanlardir. Muhabbet haddini asinca is cok cirkinesiyor malesef. Neyse her musibet bir ders nede olsa
    LSX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    daha uzatılacak bı sey yok ısteyen ıstedıgını desın konussun herkes oradaydı olanlarıda gordu denemelerıde gordu ztn maslak ta olanlar arabanın durumunuda gordu

orcun kardesım sen gectıgını kabul edıyorsan gectın ıstedıgın kadar ondeydın ok mevzuda kapansın amk arabasını 40 yılda 1 kere cıkartalım dedık ondada yıne olaylar
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Burak. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 e 1 olayi yaziyorum ilk agazdan ve en yakindan

Mirkelamdan ciktik hemen orcun ve muharremin arkalarindaydim yanda Erdem abi vardi

Ilk bastilar onlerine tir cikti muharrem sol seritteydi orcun orta seritte orta seritte tir oldugu icin muharrem yol verdi

2. Deneme basamadilar aksilik oldu

3. Denemede tam arkalarinda bastim sanirim 4. Vitese orcun atip nos acti emin degilim once lastiklerden duman geldi ardindan arabadan baya dumanlar gelmeye basladi benim aracima parcalar ucusmaya basladi ve inanilmaz bir duman

Selektor attim orcun hala basmaya calisiyodu baya bir selektor attiktan sonra orcun durdu hemen az onunde ilk ben durdum

Ppr kaanlar va herkes yangin tupleri ile kostular kaputu actilar vs hersey buraya kadar iyi

Gecmis olsun vs vs daha sonra mustang in arkasinda orcun baya bi atesli bagir cagir olay muharremde sakin bir sekilde yap kardesim gel dedi orcun ben gectim vs dedi muharremde ben ondeydim senin arabanin sorun cikardi dedi

Derken zaten genezeli arkadaslar clio ya 5 er 5er binmisler yani acik net art niyet vardi senelerdir rolla gelen adamlari simayen tanirim ama bazi kisileri hayatimda gormedim

Mami abiye biri bise dedi mami abi ile birisi ufak bir agaz dalasi yasadi derken minik dedikleri biri kosmaya basladi minik arkadas pek minik degildi o sira ppr kaan one cikti yumraklastilar kaan sarilip mustang i camurluguna yasladi o sira birisi kufur etmek istemiyorum

Kaana arkadan kafasina yumruk atti siyirdi ben gittim hop mop yaninda S3 ahmet vardi sahitimdir kardesim sen be yapiyosun dedim agznda biseyler geceldi baktim elde bicak

Dedim kardes araba bi sen bicak falan ne is dedim uzaklasti o sira tago tayfunda minik denen arkadas elini beline attigi icin kolundan tuttu assagi cekmeye calisti
    Daha sonra minik denen arkadas uzaklastirildi

Ozgun ile hatta daha sonra tutmaya calistik ama olmadi pek sakinlesemedi

Olay tam sakinlesti orcun ozgunle baya hararetli tartismaya basladi o sirada uzun boylu bi arkadas sopa mopa geldi bariyere vurdu kufur kafir

Yani gebzeli arkadaslar pek iyi niyetli degillerdi kavgaya gelmisler

Bizdrn kimseden ne sopa ne bicak hic bise cikmadi

O sira polis geldi herkes kacti ben daha standart arac oldugum icin polisin onunu kestim miley kacti polis ile ufak bir agaz dalasindan sonra herkes dagaldi

Bubdan sonra gebzeli hic kimse ile roll yapmam yakin cevremede asla yaptirmam olay amacini asti

Amaciniz uzum yemek degil bagciyi dovmek zaten roll a cikmadan dalalimmi edelim mi tarzi konusmalar gecmis ayiptir istanbuldan gelen tum tayfa roll cu tayfaydi kimse yaninda eli sopali bicakli arkadas getirmedi
    herkes yarım yarım bise attı ortaya merak icinde kalmıstık aydınlatma icin tesekkürler gecmıs olsun her 2 tarafada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onlar yag degıl kardesım su su benımde mercedes ın on camı yag ama bızım gorduklerımız hayal yalan soylemeyın
    Ya neyi mana ediyon kirildimi araba ne oldu benden dahami iyibiliyon arabacimi oldun hemen
    Dun ucuyordunuz ne oldu simdi ozgunun dynoda 350 hp dediniz yani 400 hp 1000 kg gelirmi sahibeli oda
    Benim aracim 150 shotla yuruyorsa hatta 200 lerden sonra yanindan gidiyorsa olmus be kusura bakmada
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya neyi mana ediyon kirildimi araba ne oldu benden dahami iyibiliyon arabacimi oldun hemen
    Dun ucuyordunuz ne oldu simdi ozgunun dynoda 350 hp dediniz yani 400 hp 1000 kg gelirmi sahibeli oda
    Benim aracim 150 shotla yuruyorsa hatta 200 lerden sonra yanindan gidiyorsa olmus be kusura bakmada
    bız sen saga cektıgınde hemen yanına kostuk kardesım kırılırsa senın kadarda bız uzuluruz emek vermıssın arabana

0.8 BAR LA BU KADAR UCUYR CİVİC 2 BARI HIC DUSUNME

aynen senın araban cok hızlı kardesım maşallah roket gıbı gıdıyor allah kaza bela vermesın

ORCUNNN ALLAH RIZASI ICIN DAHADA UZATMA BENCE SEN GECTIN KARDESIM ARABAN COK HIZLI OK
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bız sen saga cektıgınde hemen yanına kostuk kardesım kırılırsa senın kadarda bız uzuluruz emek vermıssın arabana

0.8 BAR LA BU KADAR UCUYR CİVİC 2 BARI HIC DUSUNME

aynen senın araban cok hızlı kardesım maşallah roket gıbı gıdıyor allah kaza bela vermesın

ORCUNNN ALLAH RIZASI ICIN DAHADA UZATMA BENCE SEN GECTIN KARDESIM ARABAN COK HIZLI OK
    Ben gecmede degilim ordada soyledim ben kimseye degil muharreme soyluyorum senle aramda bisey olmaz sana dunde soyledim bana durbun nerde onu soyleyin ben ordayim arkadas tasak gecilecek gibi degilmis dimi onu soyle ben senin arabaya tek laf ettim mi onu soyle kardesim
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben gecmede degilim ordada soyledim ben kimseye degil muharreme soyluyorum senle aramda bisey olmaz sana dunde soyledim bana durbun nerde onu soyleyin ben ordayim arkadas tasak gecilecek gibi degilmis dimi onu soyle ben senin arabaya tek laf ettim mi onu soyle kardesim
    ya arabama laf etsen ne olucak orcun teneke arabam teneke ıcın laf mı edılır ya nerelere geldı konular baglayın tatlıya hala şu hızlı ben ondeyım sen ondesın konusuluyor
    Dr.Ecu EcuTuning

TFSİ KİNG

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun araban ama hizlidir ama yavastir

Sen oraya farkli gelmissin kardesim

Istanbuldan gelen herkes bu siteye uye ve gelenleri tek tek yazarimda herkeste tanir istersen yazarimda ama sen yaninda birak siteye uye hatta birak roll u arabadan anlamayan adamlarla gelmissin bildgin turbun yapip mahalleden adam toplamissin

Seninle gelen adam senin sorumlulugundadir

Denemeye cikmadan aranizda daliyim mi dalalim dalarsak vs muhabbet gecti mi ?

Biz oraya isten ciktik kimimiz hanimini evde birakti kimimiz isimizi iptal ettik geldik maksat gazliyalim sonra bi yerde duralim muhabbet edelim olay tatliya baglansin eskidende hep boyle olmadi mi

Kusura bakmayin ama her denemeniz olay her denemeniz tartisma arkadas

Her seferinde magduru mulayimi oynuyosunuz iciniz fesatmis ve art niyetli insanlarmissiniz

Gecmis olsun kaza bela olmadi Allah beterinden saklasin ama bu hirs seni cok yasatmaz sen arabaya binle kardesim stresini baska yerlerde at kendini birak baskalarinada yazik edeceksin

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi birazda ben yazayım 1 bven orcunla tartışırımda atışırımda sonu gülerek olur biter tasak yapar gideriz ama hayattta kavga etmem öncelikle bunu bazı insalar götün yiyiyosa lafını ters anlamış Cesaretin varsa basarsın 500 shot demeliymisşim bu benim hatam okadar insan iiçinde ama hala arkasındayım basabiliyorsan bas o shotları yürüsün kırılmasında araban bizde mutlu olalım 1 v8 yollarda die
    evet orcun araban 350 400 beygirlik bir honda ile güzel gidiyor illla galip düşünülme olayı olsaydı eger zaten S2k hepimizden hızlıydı bu gece buda bir gerçek ondan dolayı demekistediklerim farklı

2.si sopa nedir bıcak nedir saçma gerçekten yakışmadı ...

3.sü 0.9 0.8 arası 1 ton sorunlar vardı allah ne verdiyse açsak araba aşa yukarı 5 saniyelerde giderdi buna emin olun yalan sölemenin manası yok araba alptugda duruyor gidip binin bakın yalanmı gerçekmi

4. orcun araban kimse tüü kaka demio ( bendemiorum en azından) evet güzel ama eksiklerini tamamla nosunu bas bizde tamamlayalım yeniden deneyin ozaman ozaman gerçekleri görelim bence geçemezssin civic i açık sölüyorum
    insallah arabanda sıkıntı yoktur ordada söledim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)