Bolum muhtesem efsana yikimmmmmm
Falınız fallanmış, dötünüz kıllanmış...![]()
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Ben mi yanlis gordum yada benzettim.
Sokaktaki mahallelinin dans sahnesinde dans edenlerin arasinda Dogukan Manco mu wardi?
Yarisindan izlemeye basladim bu bolumu, bolum basinda rolu mu wardi acaba yada dizide oynuyomu?
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Dün yine çok iyiydi. Bir de bölüm süresi dikkatimi çekti. Zaman tuttum özetsiz yeni bölüm 60 dakika falan sürdü. En az 3-4 sezon sürmesi dileğiyle![]()
Her saniye artık bişi bekler oldum, mütiş bir dizi. Gülüp digerlerini kaçırıcam diye ekrana kitleniyorum resmen hhahaha. Ekip başarılı.
Adamlar Ntv den kendileri dediler kanalımız arkamızda dediler 2 sezon garanti gibi birşey ler dediler.. ocakdan başlayıp haziranda bitiricez dediler her sezonu..
öyle bir şey yok demekle ne diyorsunzu onu anlayamıyorum ben adamların yalancısıyım canlı yayında ntv de izledim dediklerini yazıyorum.. Kafamdan bir şey uydurmuyorum.. adamların yapımcı yönetmenin bilmediği bir şeymi biliyorsunuz biliyorsanız ekibede söyleyinde boşu boşuna çemesinler onca bölümü ..
adamlar 2 sezon garanti gibi deyince birde sezona geç başladı dizi ***** bayadırda çekiliceği biliniyordu herhalde bu sezonu komple çekip bitirmişlerdir diye düşündüm..![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)