bazı sözleri aşırı, doğru söylüyorsunuz, neyse bu alışveriş sayesinde şehirlerarası 2.el alışveriş yapmamayı öğrendim :)
Printable View
neyi sacmalıyoruz?
adamın taktıgı volan beni gram ilgilendirmiyorki isterse brodway volanı taksın, araba onun isterse döker benzini yakar, benim cebime giren yok cıkan yok
yanlız adama once megane rs denilen sonrada motorda sokulme laguna volan cıkan
volana ne diceksin, zaten onuda gec o volan 500 lira arada yani 500 lira bazıları ekmek yemiş kim yedi bu ekmegi ben adamı uyandırıyorum yoksa gene cebime giren yok, uyanıklılık yaparken bole yaparlar adamı senden uyanıgı cıkar ekmegini yer
bana deseydi ben laguna volan takıcam iyi kotu bulurduk onuda o paraya
neyse onuda kendi bilir gram ilgilendirmiyor herkesin parası malı kendine saygı duyarım sonuna kadar
napalım dünyanın sonu degil
benim takıldıgım mevzu bu degil
birinle iyi kotu anlastıktan sonra farklı arayısları devam ettirirse bir insan orda kafalarda soru isareti belirir. ben net bir insanım karsımdakindende onu beklerim
bir mal vardır ortada fiyatı sudur işine geliyorsa anlasırsın ve alırsın yada işine gelmez
almassın insanlarıda bosuna oyalamassın herkese senden alayım deyip 3 yeri birden idare etmessin, net olursun dersinki tamam kardesim fiyatın bana uymadı malın bana uymadı seni kafamdan eledim. hadi finalde birinle anlastın son dakka gene farklı bir alternatife donersen uydurma bir sebeple bu dahada kötü olur
acıkca deki kardesim ben sıfır volan buldum, evet senden bu volanı aldık ama farklı bir alternatif cıktı geri yollamak istiyorum, karısndakide biraz bozulsada finalde sana derki, tamam kardesim yolla geri npalım der gecer
ama olay malı boklamaksa olay cok farklı yere gider simdi oldugu gibi
o volanda bozuk falan degil
cok bilmiş ustalar demişki volanın ust tarafı dönüyor bu volan toparlamıyor o yuzden bozuk:D
eger o volan o sebepten bozuksa ben bugune kadar 2 kişiyi kazıkladım:D
cunku sattıgım volanlar 7-8 cm ileri geri donuyordu, adamlarda su an hayal goruyor bozuk volan kullanıyorlar
su an elimde 1 adet cıkma volan daha var oda donuyor ole, oda bozuk, denk gelirse bir kişiyi daha kazıklacam:D
güldürmeyin kendinizi ya, adı ustunde oynar volan
o volanın ustu zaten donmesi lazım
donmemesi lazımsa adam niye dual mass yapıyor, clio gibi single mass yapar gecerdi
o sıfır motordan alınan volanın ust kısmı donmuyor yani olemi:D peki:;)
bu ustalar 10 sanıyede anladı bozuk oldugunuda diğer yanık dıyen usta yanık + bozuk demedı o an ben ona takıldım...sen ılk postunda yanık bu ve bozuk deseydın uzamazdı sanırım bu kadar konu.tanımam ıkı kısıyıde bastan sonada okudum konuyu 10 sayfa yanık konusu varken son anda bozuk konusuna döndü mesele.
peki ya sitede daha önce olan olaylar gibi, kalipson parayı gönderse diğer arkadaş malı göndermese ne olurdu? ya da söktük kırıldı kusura bakma başka volant bul deseydi? kalipsonun başka alternatiflere bakması neden bu kadar tepki görüyor cidden anlamıyorum, şu an garajımda bir sürü turbo ve parçası var, ne olur ne olmaz satın alıyorum kime ne? her dediğinize eyvallah ama adam madem bu almaktan kaçacaktı o kadar arayıp da neden parayı yatırsın? sanki mal konsinye geldi, arkadaş uyarsa öderim dedi parasını, sonrasında daha uygun buldu gelen malı b.kladı şimdi de göndermeye çalışıyor... ayrıca konuyu açan o bile değil...
yapmayın etmeyin bu kadar, karşıdakini bilerek volantı bozmakla itham etmek ona şerefsiz demektir, ustayı kendi komisyon alacağı parçaya yönlendirdi demek, onu ekmek yediği işte sahtekarlık yapıyor demektir, çoğumuzun bildiği Şahin ustaya bile dil uzatmak hiç kusura bakmayın ama kimsenin de haddi değildir...
600 lira için bu kadar adam suçladınız, bence artık susun, MRS i de ustaların çoğu hiç anlamıyormuş onu da öğrenmiş olduk sayenizde...
abi durum bu ise sorun ne ? ankaranin bozuk dedigi volani sen burda satabiliyorsun.. yani volan bozuk degil zaten olanda olmus yapacak tek bisey var parayi gonderip ankara ustalarina gore bozuk olan ama sizin yazdiklariniza gore sapasaglam olan volani alip bir baskasina satmak
konu gereksiz uzadı arkadaşlar. sonuçta bu kul yapısı. fabrikasyon bozuk olabilir, yolda bozulmuş olabilir. buna bakan da kul; yanık değil der yanık çıkar, bozuk değil der bozuk çıkar. konuyu en başından beri takip ediyorum. lütfen birbirinizi daha fazla kırmayın. kul bu beşer de şaşar da. Sonuçta malzeme geri gönderilecek. sen gelince görürsün yada al işte yanık değilmiş de bozukmuş ben haklıyım gibi söylemlere iki tarafta devam ederse kalpler kırılacak.
abi neyse herkes kendine gore haklı
yanlız renaultsport camiası biraz ufaktır ve herkes birbirini tanır o dedigin sekilde bir kazık kolay kolay kimse kimseye atmaz
sonra olay volanın geri alınması degilki ben inancla teldede konustum volanı geri almam vs tarzı birsey hicbir zaman demediki simdiye kadar
volanı zaten geri alıcak para geri gidicek
takılınan mevzu burda baska
inanc bir gun beni arıyor abi senin volanı almak isteyen kişi benim volanıda almak istiyor diyor, sizde burda bir aksilik yokmu?
sonra sunuda diyeyim ben filanca usta bilmemne parcacı tanımam kailede almam
ama ortada bir matematik var 500 tl ye alınabilen bir volan volan 1000 tl ye satılmıs
dedigim gibi beni cokta baglayan bir sey yok alan memnun satan memnunsa insallah kullanıcıda hayırlısyla kullanır
ama kusura bakmayında ermiş bile olsa su ulkede ustasıda parcacısıda gelecek 500e hayır demez herkez kazancının pesindedir bir kere once bu bilinmesi lazım
he tabiki ben su yaptı bu ayarlıyadı oteki gelen volanı bokladı diyemem onu işin içindekiler daha iyi bilir
ama matematik belli;)
bu mesajı ben yazmadım konuyu takip eden bi arkadaşım yazmış görünce bende merak ettim neden böyle bi konu açılmış acaba :D
hem yanık diye takılmayan volan yanık değil bozuk çıktı ki oda sözde bu konuda Aytuğ abi gerekli açıklamayı yapmış zaten ki Gökhan abi olsun Aytuğ abi olsun mrs üzerine baya bilgili kişiler hayatları o arabalarla geçti. Baskıyı kurma örneği mesela kim biliyor ki yetkili serviste bile yapılmıordur belki ama araştırıp bulmuşlar öğrenmişler :) sanayideki x ustanın y ustanın bozuk dediği volan blki başka arabaların volanları baz alındığında bozuk diye yorumlanablr ama aytuğ abi gerekli açklamayı yapmş volan bozuk değil olması gereken o zaten :)
İnanç abinin bu kadar sinirlenerek malının arkasında durmasının sebebide o zaten malına sonuna kadar güveniyor ve ortada volana bi *** atma söz konusu neden *** atılmıştır iade edilmek isteniyor bilemem tabi ama bütün konudan ortaya çıkan şey volanın bozuk yada yanık olduğundan değil başka sebeplerle iade edilmek istenmesi ;)
peki konuyu kalipson açsaydı 'RedSun nickli üye bana yanıl bozuk volant sattı, şimdi de malı geri almıyor, alsa da parasını sattığında ödeyecekmiş' dese ne olacaktı? ben satıcının neden bu konuyu açıp sonrasında bu kadar uzattığını anlamadım, sonuçta malı satan kendisi...
konuyu aykut acsaydı volanda gercekten bozuk olsaydı redsun parayıda yeseydi
aykut haklı olurdu abi nolcak
gayet net:D
vay namıssız redsun derdik bizde:D
ama bu bir varsayım sadece
peki bunu açabilecek durumda değil miydi konuyu kalipson? adamı yalancının şerefsizin önde gideni ilan edeceksiniz neredeyse de, adam öyle olsa konuyu kendi açardı burada savunma durumunda olması gereken de satıcı olurdu...
tekrar rica ediyorum, artık 600 km uzaktan tanımadığınız kişi, servis vs ler hakkında ithamlarda bulunmayı bırakın... kalipson da konya malı mı torostan çıkma mı ne aldıysa bu saatten sonra sadece kendini ilgilendirir, ancak kendi aranızda güler dalga geçersiniz nasıl kazıklamışlar adamı diye... burada gıyabında konuşup itham ettiğiniz kişiler bu olaydan çok rahatsız ve de tanıdığım kişiler, 600 liralık kişiler de değiller, lütfen artık konu kapansın...
bu iş çok uzamadımı?
tamamda hiç bi usta bu volana yanık dememiş ki(volanı takıcak usta hariç) onlara göre yanık değil fakat bozuk ama iade edilme sebebi yanık olması burda büyük bi çelişki ortaya çıkıyor.
Alıcı başka bi forumda megane 2.0 t ile laguna 2.0t nin volanlarını araştırıyor.Aklıma tek neden geliyor megane a laguna volanı takılmış ilerde sorun çıkar mı çıkmaz mı ne olur ne biter o öğrenilmek isteniyor kafasındaki şüpheyi bi şekilde atması lazım :)
Zaten o volanda 500 liralıkmış 1000 liraya satın alınmış geçmiş olsun :)
bence de çok uzadı, TSE den rapor alıp getirse arkadaş yine kendini anlatamayacak bu kesin belli oldu, şimdi de 500 liralık volantı 1.000 liraya aldı diye dalgalar başladı... kusura bakmayın ama dünyada her işi bilen o çok küçük dediğiniz herkesin herkesi tanıdığı camia değil, burası Ankara, 1.000 liraya volant dahil 3.30 SACHS baskı balata takım aldığımı bilirim Başpınar BMW Ümit'ten... kazık yediyse de yanlış parça taktıysa da artık alıcıyı bağlar, konunun özünü de hiç bir şekilde değiştirmez...
Suanda laptpoum yok ucagim yeni indi. Uygun bir firsatini bultugumda ben yazicagin son seyi yazicam. Eger haksizsam uzerime duseni yapicam. Kimsenin Parasi bende kalmaz. Ama kimseninde oyununa gelmem. O oyunu bozarim. Ben kiz gibi mal yollicam sonra benim malimin adi bozuk olucak yanik olucak. O malin ben tertemiz oldugunuda kanitlayacam.