Aslında tek muhalefette sendin, kılıçdaroğlu gibiydin ama kaldıramadı demekki
Herkes destekliyordu m3 e lpgmi olur layn diye![]()
Aslında tek muhalefette sendin, kılıçdaroğlu gibiydin ama kaldıramadı demekki
Herkes destekliyordu m3 e lpgmi olur layn diye![]()
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Benzine verilen parayı dert etmedin lpg'yi dert ettin demek olsun be otur çay var içersen yol var gidersen![]()
Birinden daha kurtuldu forum,iyi iyi![]()
Bi bitmediniz
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
bilinçli tüketici vermiş cevabı
demekki artık lpg=taksici mantığından kurtulmuşuz.
benzin=yakıt
mazot=yakıt
e85=yakıt
methanol=yakıt
ethanol=yakıt
cng=yakıt
lpg=yakıt
Adamlar LPG ye vergi indirimi yapıyor...
Adamlar LPG de otopark önceliği veriyor...
Ekstra indirim yapıyor...
Biz takılabilir mi diye düşünüyoruz... neden takılmasın... Patlarsa Benzin deposuda patlar. aynı yakıt kesme sistemi kaliteli LPG lerdede var. Merdiven altı taktırmassan sıkıntı yaşamassın LPG de...
ben şahsen ne zaman arabaya binsem kendimi aptal gibi hissediyorum
az kullandığım için lpg yi düşünmedim hiç
allahtan scooter var
benzin fiyatları şaka gibi
hala bunu anlamayan insanlar var.
belki böyle yazınca anlarlar
1 litre benzin 5 lira
kutu kola 330ml (0.33 litre)
yani sen 3 tane kutu kola kadar benzine 5 lira veriyorsun.
ve sen kozyatağından 2. köprü yoluna gir, daha köprüye gelmeden bu bitmiş oluyor.
kabaca şehir içi araçlar 100km de 10 litre yakar
1 litre ile 10km anca gidersin.
Çok ayıp etmiş, hemen aramızda para toplayıp arabayı alalım, BMW ye haber verelim, çabuk bir şeyler yapalım.
ister lpg taktırır. ister motoru söker dizel motor taktırır. kime ne bundan???
taktırdıysa en iyisini yapmış helal olsun valla...
sanada kapak olsun...
EcuTech
son model 100 bin 150 bin EUR luk jiplerde görüyorum ben LPG yi m3 e takmış adam çok mu. Herkesin kendi cebine göre bir hesabı vardır şahsen ben performanslı arabaya takmam lpg ama takanı da yadırgamam.
Muhalefet değil ama görüş çeşitliliği olsun.
Biraz duruma uç noktalardan da bakmak lazım. E30 M3'ünüz olsa LPG takar mısınız? Bu tarz özel ve sayılı araçların ben orjinal şekilde muhafaza edilmesi taraftarıyım ve LPG takanı da yadırgıyorum. Tahminimce M araç alma potansiyeli olan insanların en az %50'si de LPG takılmış olanı tercih etmeyecektir. Ferrari'ye LPG takmaktan en ufak bir farkı olduğunu da düşünmüyorum, benim görüşümdür.
Diğer yandan 500.000TL'lik bir araca da LPG takılmasında bence bir yanlış yok. Taşıt amacıyla kullanılan araçlarda masrafı düşürmek ve doğaya da daha az zarar vermek yapılacak en doğru harekettir.
Ama böyle bir konu açılması aşırı abes olmuş. Sonuçta mal adamın malı, kime ne.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)