User Tag List

Sayfa 10/13 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
231 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Bebek Huqqa Vale hizmeti rezaleti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şişeyi masaya getirmiyolar normalde,istenirse getiriyolar.ananas lüle nargilesi başarılı tavsiye ederim valeside tanıdık olanların aracına özen gösteriyo yabancıya bilemem ama
    INFINITE PERFORMANCE

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu disina cikmayiniz arkadaslar .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 Hafta Önce Pazar Günü Arkadaşımın Golf Aracı Ile Rumelihisarı NAR Cafenin Valesi Yaşlı Bir Vatandaşı Ezdi Yoğun Bir Noktadır Orası Havada Güneşli Olunca Pazar Günü Kalabalığı Ile Nasıl Becerdi Siz Düşünün Asıl Mesele Vale Kazayı Üstlendi Ama Sadece Ben Çarptım Şahısa Olan Bölümünü Araçta 15.000 TL Hasar Var + Amcanın Hastane Masrafları En Önemli Nokta Ise Valenin Herhangi Bir Sigortası Veya Narda Çalıştığına Dahi Bir Evrak Yok Istanbulda Vale Hizmeti Veren Mekanların Yarısının Hizmeti Gayrı Resmiidir.Sormak Gerek Mecbur Kalıp Verdiğimiz Zaman Sigortanız Varmıdır Diye.

Huqqa Iyi Bir Mekandır Herşeyin En Iyisi Olması İçin Çabalayan Bir İşletmecisi Var,Bunlar Markayı Ciddi Zedeleyici Durumlar Mekan Işletmecisine Bende Bu Durumu Birebir Olarak Anlatıcam Bu Konuyuda Görürse Daha Etkili Olut

AlpEren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    CAK99 plaka tt eğerki sahibi tanıyorsanız haber verin huqqa nın valesi launch control dahil herseyi yaptı arabaya..

mody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AlpEren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    CAK99 plaka tt eğerki sahibi tanıyorsanız haber verin huqqa nın valesi launch control dahil herseyi yaptı arabaya..
    bu olay yeni olduysa, huqqa'nın uyarıları pek dikkate almadığı gibi bir durum çıkıyor ortaya...
    Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Saro-Ş Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 Hafta Önce Pazar Günü Arkadaşımın Golf Aracı Ile Rumelihisarı NAR Cafenin Valesi Yaşlı Bir Vatandaşı Ezdi Yoğun Bir Noktadır Orası Havada Güneşli Olunca Pazar Günü Kalabalığı Ile Nasıl Becerdi Siz Düşünün Asıl Mesele Vale Kazayı Üstlendi Ama Sadece Ben Çarptım Şahısa Olan Bölümünü Araçta 15.000 TL Hasar Var + Amcanın Hastane Masrafları En Önemli Nokta Ise Valenin Herhangi Bir Sigortası Veya Narda Çalıştığına Dahi Bir Evrak Yok Istanbulda Vale Hizmeti Veren Mekanların Yarısının Hizmeti Gayrı Resmiidir.Sormak Gerek Mecbur Kalıp Verdiğimiz Zaman Sigortanız Varmıdır Diye.

Huqqa Iyi Bir Mekandır Herşeyin En Iyisi Olması İçin Çabalayan Bir İşletmecisi Var,Bunlar Markayı Ciddi Zedeleyici Durumlar Mekan Işletmecisine Bende Bu Durumu Birebir Olarak Anlatıcam Bu Konuyuda Görürse Daha Etkili Olut
    Nar'a en son gittiğimde valeyi dövüyordum az kalsın anlatmaya gerek yok zaten yazıdada belli ediyor valeleri.

birazcık gerisinde ispark var çıkın oraya siz bişey demeden abi bu araç basık aşşaağa indirmeyin burda kalsın falan muamelesi görürsünüz.
    Livestrong

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kim bu huqqa nın valeleri , ne kadar kazanıyorlar

Huqqa ya gidip konuyu gösterip , doğru vale benim diyesim geldi , kazançlarını merak ettim iş bulma arefesindeyim zaten
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

CyberKnight - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mekan: Fenerbahçe Burj Cafe

Genelde hep gittiğim mekandır ama aracımı hiç valeye vermem prensip meselesi,bi gün gittim yine mekan önüne park alanına parkettim baktım vale geldi anahtar istiyor, yok dedim vermedim,diretti, bende aldım aracı birkaç mekan öteye park ettim.Sonra geçtim mekana oturmaya başladım, aradan 10 dakika geçmedi Burj Café valelerinden biri golf6'yı aldı tadilat halindeki kaldırım taşlarının birine çaktı,araçtan indi tampona bakmadı bile,anahtarı yerine koydu.Bu mekanın valelerinden zaten gördüğüm kadarıyla çoluk çocuk,pek tavsiye etmem araç emanet etmenizi.
    Makine Mühendisi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valelerle uğraşmamak için genelde istediklerinde yer gösterin ben bırakım giderken de veririm paranızı diyorum... cıktıgımda bazen geliyorlar almaya bazen gelmiyorlar.. altımda dünyanın en külüstür arabası bile olsa hicbirine vermek istemem... arabalara hayvan muamelesi yapıyorlar..

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CyberKnight Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mekan: Fenerbahçe Burj Cafe

Genelde hep gittiğim mekandır ama aracımı hiç valeye vermem prensip meselesi,bi gün gittim yine mekan önüne park alanına parkettim baktım vale geldi anahtar istiyor, yok dedim vermedim,diretti, bende aldım aracı birkaç mekan öteye park ettim.Sonra geçtim mekana oturmaya başladım, aradan 10 dakika geçmedi Burj Café valelerinden biri golf6'yı aldı tadilat halindeki kaldırım taşlarının birine çaktı,araçtan indi tampona bakmadı bile,anahtarı yerine koydu.Bu mekanın valelerinden zaten gördüğüm kadarıyla çoluk çocuk,pek tavsiye etmem araç emanet etmenizi.

Bende cliors varken bi kere vermiştim valeye(Mekan yine Burj). Kesici sesini duydum arka sokaktan sonra araba geldi, vale birde abi çok güzel gidiyor araba dedi tabi motor buz gibi vs. Bi ufak diyalog yaşamıştık, sonrasında oraya arabamı hiç bırakmadım, arkadaşlarım olmadığı sürece de uğramadım.
    .

rahmi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu valeler mekandan sogutur insanı.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nisantasinda adini hatirlayamadigim meshur bir meyhaneye hayatimda ilk ve son defa rs i birakmistim.Geldigimde aracin icinde anormal bir koku jant surterek parketmis(iterek sokmuslar) baski balata bitirmis.Ben sadece park ettim birsey yapmadim diyor bide .....Sans eseri alkollu degildim cok nazik yaklastim bide biz hiyari doveriz diye arkadaslarini cagirmis çip..

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen sene sevdiğim bi abimle bara gitmiştik, altımızdaki araç şahin(sarı) vale geldi abi aracı alamayız otopark dolu dedi, yeni kasa 520 bir yanında c180 vardı bu iki araçtan bitanesini kaldır benimkini sok gerekiyosa sahibini çağır buraya vs tarzı konuştu vale garibim bizim abinin tipten ve giyinişindn korkmuş olmalı 520yi çıkarttı soktu şahini oraya

Arada bi valeye sert çıkmakta ağır abi ayakları oynamakta fayda var, alın terimle kazanıp aldığım aracı g-tüne don alamayacak ama "Ferrari teslim eden var sen kimsin havaları" yapan yamyamlara teslim etmem ben.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

sagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her vale bir değildir heralde
    35 KU 606- Outlander MT Turbo
    34 ENP 29 - TypeR
    34 VTE 64 - S2000
    34 VG 3670 - Type-R
    10 E 6622 - Civic vti

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sagi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    her vale bir değildir heralde
    işletmecide bir değil

kimi arabaları hızlı getir müsterileri bekletme gerisine karısma der

kimisi bana az şikayet getir der.

ona görde vale yolunu çizer.

cok düzgün valelik yapanlar arabanın canını almayı bilmiyormu yada apaçi gibi olanlar adam gibi araba sürmeyi bilmiyoralrmı illa biliyorlar.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    " araba dolu " göster ben park ediyim dedinmi hiç biri yanaşmıyor itinayla çalışıyor deneyin
    1881 - 193

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanlıca lacivertin valeleri de hisara doğru gazlıyor, otağtepeye çıkan yokuşun orada el freni çekiyorlar. Allah akıl fikir versin.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu vale sektörünü bitirseler ya madem herkes sikayetci

YasinTEMUR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu valeler her yerde sıkıntılı galiba Eskişehirde 222 de valeye ver aracını akan trafikte geri geri bi hareketler bi hareketler o yüzden artık yürüyerek gitmek daha mantıklı heryere çektiriyosa giriceksin yoksa hadi hayırlı işler diyip geçmek daha iyi ben alın teriyle araba alıcam biri gelip benim önümde gazlıcak soğukmuş sıcakmış demeden çat diye basıcak günahtır ya

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)