Kendi aracimdir diye demiyorum verdigim paraya benim aracla yuruyebilecek yine benzer fiyatlarda baska bir arac oldugunu dusunmuyorum.
Fiyat/ performance tavan...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
abi para senin keyif senin ama harcayacak devamlı nakit paran yoksa hızlı araba arama derim ben gc 8 aldım hızlıydı ama benzin ve de servis derken kredi kartına bayağı bi girdik ,gc8 i satıp 5.20 aldım o da gitmedi ama masrafı bitmedi.bana sorarsan naçizane fikrim standart aile arabası al normal bin bide egsoz yaparsın kendin mutlu olursun yoksa sadece sanayiye çalışırsın paralarına yazık.Tabi parada seçimde sizin umarım aradığınızı bulursunuz
Babacan masrafsız araba mı var?O nasıl bişey ben henüz arkadaslarımda veya etrafımda hiç öyle bişey duymadım .. Masrafların coğu keyfii oluyo orası ayrı mesele ama şahsen ben hiç bi arabama at arabası muamelesi yapamıyorum .. Ki çoğu arkadasım da öyle .. İlla bi yerine bişey yapıyoruz, al bin vur kırbacı sat, bu sitede öyle bi adam yoktur zannımca
![]()
Masrafsız derken 5 kuruş harcamayalım anlamında değil.
Motor yaptırdın tamam dedin kafa rahat hoop yatak sardı.
İki yazlamak için senede sanayiye 4-5 bin harcamak dediğim.
Sonuçta bunlar 20 yasında sıfır sorun diye birşey olmaz.
Bütçeyi zorlamayacak küçük masraflar sorun değil diyeyim kısaca.
Örneğin ise sıfır sorun mübarek.
miilet yazıyor ama boş beleş hem ucuz hem sorunsuz şu devirde asma kabağı buralarda yetişmez
yok hondalar yatak yorgan sarıyormuş sen adam gibi yere yaptır düzgün parça kullan
işibilerek kullan sarıyor mu
sen al arabayı çalıştırır çalıştırmaz redline yaparsan ferrari olsa sarar![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Hayatinda hondaya binmemis adamlar yorum yapiyor ya deli oliyorum. Adam gibi kullanan yok bakim yapan yok kiymet bilen yok duzgun usta yok sonra arabam yatak sardi masraf cikardi vs vs
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
hem ucuz hem cam kenarı yok öle bi dünya ,bahsi geçen arabalar spor arabalar
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bu zamana kadar duydugumuz gordugumuz si in yag pompasi zayif lafi palavrami degil mi ?
puhahah sorma ya sabaha karşı bideyok kanka ben hiçbirzaman yatak sarmadım.O senin dediğin olay da aracın beynine giden sokette sorun olmuştu.Baya bir bulamadık sorunu sonra soketi elektrikçiye tamir ettirince düzeldi.
hayır benimki yatak vurma değil.Yüksek hararet sebebi ile 4. piston vuruntu yapıyordu.
Ben gittim taa o zaman 250 lira verdim çıkmasını aldım o parçanın , o parçada da aynı sorun varmışKaderimi kabullendim öle kullanıyorum
Gönül rahatlığıyla crx veya si alınmaz) Temiz alırsan rahat edersin o ayrı ama yaşını almış sert kullanılmış araçlar bunlar illaki birşeyler çıkıcaktır ama kronik sorunları yok bu araçların.Atıyorum eski peugolarda ekışmetre kronik bir sorundur mesela.Ben eski hondalarda öyle bir kronik sorun duymadım daha.Ha en çok karşılastıgım crx için 180- 200 üstünde egzos kopuyor
)) Sunroof uçabiliyor yüksek hızlarda.Bunun gibi şeyleri var
![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)