User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
199 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Lütfen okuyun ve paylaşın !

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey sormak istiyorum amacım kesinlikle tartışma çıkarmak vs. değil fakat bu asalım,keselim,dövelim,sopalayalım vs. diyenler. Ali İsmail Korkmaz'ı dövenlerden ne farkınız kaldı?
    linç ederek döverek hiçbirşey olmaz adam hasta... Herşeyi geçtim

(burdan sonrasında kimseyi suçlamıyorum genel olarak hislerimi düşüncelerimi yazıyorum)

1 tane kediyi öldürdü diye neden 1 tane kedi diyorum (bende çok üzüldüm videoya mahvoldum) neden 1 hayvan diyorum şu sebepten e yahu demezlermi mezbahanelerde kesim yerlerinde hayvanlara neler yapıyorlar ? Nasıl kesiyorlar onları ? İşkenceler yapıyorlar.Bin kere ölmekten beter oluyor orda hayvanlar. E oda hayvan buda hayvan ne farkı var ? Birinin daha azmı canı yanıyor ? Birinin canı daha mı değerli ? İş keyfe zevke gelince hayvan hakları bir anda durur... Hayvanın hakkı midede kebap olur.. Ama işine gelince 1 kedi için ortalıgı yıkar insan türü. Bu kedinin canını bu kadar koruyorsan birazda diğer hayvanların koru canını... İnsan böyledir çünkü işine geleni görür işine gelmeyeni görmez...

bakalım neler oluyormuş mezbahanelerde

Official "Glass Walls" Video by Paul McCartney - YouTube

Hadi onuda geçtim , yahu barınaklarda hayvanlar açlıktan susuzluktan ölüyor , kalabalıktan birbirlerini parçalıyorlar onları düşünen yok... Kaç kişi acaba hayatında 1 kez barınak ziyaret etti.. Kaç kişi hayvan sahiplendirip can kurtartı... Burda adama sayıp sövmeyin demiyorum ama lütfen bu öldürülen kedinin haricinde de başka ölen hayvanların acısını duyun - görün

Yine söylüyorum amacım burdan belli kişilere yazmak değil , tabiki bu yazdıklarım sebebiyle beni utandırıcak ben sunu sunu yaptım dicek kişiler vardır sözüm meclisten dışarı ama genel olarak şu linç kampanyasına bakınca içimden bunlarıda söylemek geçiyor ne yalan sölim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bişey sormak istiyorum amacım kesinlikle tartışma çıkarmak vs. değil fakat bu asalım,keselim,dövelim,sopalayalım vs. diyenler. Ali İsmail Korkmaz'ı dövenlerden ne farkınız kaldı?
    Alaka nedir Ali İsmail Korkmaz ile ?

Birisi bir canlıya işkence yapmış,videoya çekerek ölmesini beklemiş ? Diğeri sokakta kimseye zarar vermeden hakkını savunurken dövülerek hayata veda eden biris ?

Kabahatler kanunu ile 300TL ceza ödeyerek serbest kalan birisine ne yaparsın ? İnsan vicdanen kendi adaletini sağlamak ister bu durumda..

sokarım öyle tipe 94lü bebe bartın da siyahi mi görmüş white power ve born to be white falan satanizmin doruklarındayım diye tweetler ?
    Hasta cart curt diye savunulamaz..o zaman bütün suçlular hasta aman cezalandırılmasınlar tedavi edilsinler salınsınlar sokaklara..

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BaDCaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alaka nedir Ali İsmail Korkmaz ile ?

Birisi bir canlıya işkence yapmış,videoya çekerek ölmesini beklemiş ? Diğeri sokakta kimseye zarar vermeden hakkını savunurken dövülerek hayata veda eden biris ?

Kabahatler kanunu ile 300TL ceza ödeyerek serbest kalan birisine ne yaparsın ? İnsan vicdanen kendi adaletini sağlamak ister bu durumda..

sokarım öyle tipe 94lü bebe bartın da siyahi mi görmüş white power ve born to be white falan satanizmin doruklarındayım diye tweetler ?
    Hasta cart curt diye savunulamaz..o zaman bütün suçlular hasta aman cezalandırılmasınlar tedavi edilsinler salınsınlar sokaklara..
    Bi insanı linç etmek için geçerli sebepler mi sence bunlar? Kesinlikle bu Can denilen itin yaptığını savunmuyorum,yanlış anlaşılmasın...
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bi insanı linç etmek için geçerli sebepler mi sence bunlar? Kesinlikle bu Can denilen itin yaptığını savunmuyorum,yanlış anlaşılmasın...
    Alın besleyin o zaman evde ne diyim bunuda dövmeye izin yoksa yaşasın humanizm.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Anlatmak istediğimi anlamadın. Gidin linç edin o zaman,hatta öldürün.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yüzünde nur yok tipini iktiğim adi erefsiz

s ve ş yi yazamıyorum klavye bozuk.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    linç ederek döverek hiçbirşey olmaz adam hasta... Herşeyi geçtim

(burdan sonrasında kimseyi suçlamıyorum genel olarak hislerimi düşüncelerimi yazıyorum)

1 tane kediyi öldürdü diye neden 1 tane kedi diyorum (bende çok üzüldüm videoya mahvoldum) neden 1 hayvan diyorum şu sebepten e yahu demezlermi mezbahanelerde kesim yerlerinde hayvanlara neler yapıyorlar ? Nasıl kesiyorlar onları ? İşkenceler yapıyorlar.Bin kere ölmekten beter oluyor orda hayvanlar. E oda hayvan buda hayvan ne farkı var ? Birinin daha azmı canı yanıyor ? Birinin canı daha mı değerli ? İş keyfe zevke gelince hayvan hakları bir anda durur... Hayvanın hakkı midede kebap olur.. Ama işine gelince 1 kedi için ortalıgı yıkar insan türü. Bu kedinin canını bu kadar koruyorsan birazda diğer hayvanların koru canını... İnsan böyledir çünkü işine geleni görür işine gelmeyeni görmez...

bakalım neler oluyormuş mezbahanelerde

Official "Glass Walls" Video by Paul McCartney - YouTube

Hadi onuda geçtim , yahu barınaklarda hayvanlar açlıktan susuzluktan ölüyor , kalabalıktan birbirlerini parçalıyorlar onları düşünen yok... Kaç kişi acaba hayatında 1 kez barınak ziyaret etti.. Kaç kişi hayvan sahiplendirip can kurtartı... Burda adama sayıp sövmeyin demiyorum ama lütfen bu öldürülen kedinin haricinde de başka ölen hayvanların acısını duyun - görün

Yine söylüyorum amacım burdan belli kişilere yazmak değil , tabiki bu yazdıklarım sebebiyle beni utandırıcak ben sunu sunu yaptım dicek kişiler vardır sözüm meclisten dışarı ama genel olarak şu linç kampanyasına bakınca içimden bunlarıda söylemek geçiyor ne yalan sölim.
    İnsan keyfi icin oldurmez, yasamini idame ettirmek icin bahsettigin hayvanlari keser. Gida amacli kesimhanelerde usule uygun, en az aciyla kesim yapma kurallarina uymayanlar zaten ceza aliyor. Tanik oldugun hadiselerde suc duyurusunda bulun. İnsan insan oldugu icin dogadakinden daha az vahsi sekilde olduruyor. Sen bir aslan vs icin bunlari yazabilir misin? Yazamazsin cunku o da keyfi oldurmuyor. Sana gore kebap vs keyifse ayri mesele...

Tahmin ettiginden cok hayvan sever insan vardir bu memlekette. Oyle olmasa sip diye polis ifadesini vs almaz. Bu kadar kisininde haberi bile olmaz. Tanidigim barinaga hic gitmemis, hayvan sahiplenmemis ama kapisinin onune yemek koyan bir suru tanidigim var.

Ayrica sen sokakta zor durumda olan hayvani besledikce daha aci cekecek yeni nesillerin dogmasina sebep oluyorsun bu konu hakkindaki dusuncelerin nedir?

Linc kampanyasina gelince Rahmetliyle yakinda. Uzaktan alakasi yok arkaslar yazmis. Suanda bursada olsa usenmem pataklar videoya cekip koyarim. Insan oldugun icin, tum hayvanlardan farkli muhakeme yeteneklerine sahil oldugun icin ona gore davranman gerekir. Bu okuz boyle yapiyorsa ve bu kadar rahatsa ben girisirim isteyen barbar vs desin. Karsindaki hayvan ya, cogunlukla ic guduleriyle haraket eden bir canli. Kisacasi saglam bi sopa atar yaptigi seyin nasil hissettirdigini anlamasi icin demo bile yaparim.

ahmet_xy
    Misafir
    cezası olmasa, bu iti öldürmek ülkemize yapılmış bir hayırdır.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Panter emel harici kimsenin gidip bu adami olduresi gelmez olm manyaklasma itinayla sopalanir ama herkes klavyede cellatta gercek hayatta anca tekme tokat

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniversitenin yaptığı açıklama sadece 1 günde 1000 lerce telefon alması kaynaklı bana göre.Okul bu çocuğa ne yaptırım uygulayabilirki? Okulla alakası yok olayın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Allahım pozlara hareketlere bak salak yemin ederim gerizekalı bu cocuk

Sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su tipe bak ya. ulan sacından tutup sacları derisinden ayrılıyıncaya kadar cekip koparmak isterdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnsan keyfi icin oldurmez, yasamini idame ettirmek icin bahsettigin hayvanlari keser. Gida amacli kesimhanelerde usule uygun, en az aciyla kesim yapma kurallarina uymayanlar zaten ceza aliyor. Tanik oldugun hadiselerde suc duyurusunda bulun. İnsan insan oldugu icin dogadakinden daha az vahsi sekilde olduruyor. Sen bir aslan vs icin bunlari yazabilir misin? Yazamazsin cunku o da keyfi oldurmuyor. Sana gore kebap vs keyifse ayri mesele...

Tahmin ettiginden cok hayvan sever insan vardir bu memlekette. Oyle olmasa sip diye polis ifadesini vs almaz. Bu kadar kisininde haberi bile olmaz. Tanidigim barinaga hic gitmemis, hayvan sahiplenmemis ama kapisinin onune yemek koyan bir suru tanidigim var.

Ayrica sen sokakta zor durumda olan hayvani besledikce daha aci cekecek yeni nesillerin dogmasina sebep oluyorsun bu konu hakkindaki dusuncelerin nedir?

.
    hocam kısaca cevap vericem ben senelerdir vejetaryenim.6 seneyi geçti.20-30 senedir hatta daha fazla süredir vejetaryen olan , hatta onların cocukları bile dogustan vejetaryen olan onlarca arkadaşım var.Dünyada da milyonalrca vejetaryen var. Yani insanın hayatta kalması için şu yüzyılda artık hayvan ölüsü yemege ihtiyaç yok.Bilim artık vucudunun ne alması gerektiğini sana tek tek açıklıyor düzenli ve düzgün beslendikten sonra et yiyen birinden çok daha saglıklı oluyorsun.Tek yapman gereken beslenmene dikkat etmek.Sokakta olanları besledikçe yeni nesillerin dogmasına acı cekmesine sebebiyet veriyorsun demişsin de pek öyle olmuyor , kısırlaştırma yapıyoruz sahiplendirme yapıyoruz elimizden geldiğince sokak hayvanını azaltmaya calısıyoruz ayrıca bu pek güzel bir düşünce değil "besledikçe acı çekicek" düşüncesi o zaman evsizlerede yardım etmeyelim , afrikayada yardım etmeyelim nasıl olsa onları "besledikçe" daha da acı cekicek nesiller dogacak... Öyle olmuyor işte elidnen geldiği kadar kurtarmaya calısıyoruz , kısırlaştırma yapıyoruz.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit Abi bitkileri de yemeyin , neticede onlarda canlı ve köklerinden bir sonraki sezon yeniden doğuyorlar

nasıl bir canilik, ruh halidir. başka bir canlıya acı çektirmek nasıl bir fantezidir, çözemiyorum. 300 tl cezada ne çokmuş ya, helal o hakime savcıya carta curta .
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit Abi bitkileri de yemeyin , neticede onlarda canlı ve köklerinden bir sonraki sezon yeniden doğuyorlar

nasıl bir canilik, ruh halidir. başka bir canlıya acı çektirmek nasıl bir fantezidir, çözemiyorum. 300 tl cezada ne çokmuş ya, helal o hakime savcıya carta curta .

ders 1 patates ve ineğin farkı )) Şaka bir yana o elemanın 300 tl verip serbest kalması , hayvan öldürmenin kabahatlar kanununa dahil olmasından... Yurtdısında ise "suç" olarak geçiyor.. En son bunu fransada kediyi duvara fırlatan genç çocugun 1 yıl hapis cezasına çarptırılması ile gördük.Kedi ölmemiş sadece yaralanmış idi ama 1 yıl yedi.. Burda da öyle olması lazım.

http://www.sabah.com.tr/Dunya/2014/0...-bir-yil-hapis

dahan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yabancı ülkelerle türkiyenin arasında dünya fark var,,

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üniversitenin yaptığı açıklama sadece 1 günde 1000 lerce telefon alması kaynaklı bana göre.Okul bu çocuğa ne yaptırım uygulayabilirki? Okulla alakası yok olayın.
    Ege Üniversitesinde ki olayda yanlış hatırlamıyorsam kediyi tekmeleyerek öldüren şerefsiz okuldan atılmıştı ya da bıraktı. Zaten artık o okuldan korkudan barınamaz. Kararsın hayatı.

_Burak_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben biyoloğum ;
    patates ve inek farkı denmiş
    ama mikroskopta incelendiği zaman suda bulunan paramesyum ya da chlorophyta rhodophyta phaeophytalara kadar herkes masum
    zaten bunların tüketilmesi mantıksız ama bunlarda yaşayan canlılar
    hepsinin tepkisi yönelimi , etkiye verdiği tepi farklı
    vejeteryanlara saygım var fakat mantığımda almıyor

not: bu zatı muhterem olmayan , kalitesiz aile çocuğu hakkında konuşmak bile istemiyorum ceza alırım

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ole bı fantazıler gecırdımkı ıcımden bu ite karsı neyse susuyorummmm

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)