Yapacaginiz is harika. Adi gecen hic bir yerde yoksunuz haber etmiyorsunuz sonra neden izmirde toplanilmiyor bu yuzden iste
Yapacaginiz is harika. Adi gecen hic bir yerde yoksunuz haber etmiyorsunuz sonra neden izmirde toplanilmiyor bu yuzden iste
Akşam kokoreç ekürisi + gelebilcek arkadaşlarla birer kahve çay muhabbeti yapsak mı yer olarak özkanlar tarafında ki coffemania çok müsait park sorunu falanda yok uyar mı ne dersiniz..?
ALLAH VAR GAM YOK..
canım çekti sabah sabah, olmadı ki bu şimdi
en son alanyada canselmo can ile yediğimiz, izmir gibi olmaz ama orda bulunabilecek en iyisi diyelim
![]()
Beyler hareket gösterin ben simdi kokorec ekurisinden 1-2 arkadasa ulasicam gelebilcek olanlar da yazsın buraya 20:30 civarı gibi buluşma olur yine..
ALLAH VAR GAM YOK..
Aslında o benimde aklıma geldi şimdi maç sever arkadaşlar gelemeyebilir diye 1-2 arkadasla konustum gelebilirim dedi 19:30a kadar bekleyelim bakalım mevcut kaç olucak ona göre hareket ederiz..
ALLAH VAR GAM YOK..
Arkadaşlar maç muhalefeti nedeniyle başka bi gün olsun artık 2-3kişi olabilcektik sayıyı artırmak adına ortak kararlaştırdığımız başka bi gün olsun çay kahve muhabbetimiz![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Olsun güzel bi buluşma havalar daha fazla ısınmadan..Park sorunu olmayacak şekilde bi yere karar verilsin bostanlı falan cumartesi buyuk sıkıntı olur
ALLAH VAR GAM YOK..
Valla 19:30 da kokoreç yenırmı bılmem bence tadı gece çıkıyo bu yemeğin. Can yakıcı araçlar varsa foto makınemlı bırlıkte gelırım. Tabı benı alabılcek babayiğit varsa![]()
DR. OWL
sanırım en orta nokta alsancak olur o zaman ama orada da liman dışında düzgün ve müsait park yeri bilemiyorum![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)