Bence kapalı alana sıkıstırmayalım kendimizi sonucta tum gun calısan insanlarız oksijen sartBostanlı cep olabilir gibi ? yada tam karşısında top sahasının önundeki cepte olabilir
![]()
Bence kapalı alana sıkıstırmayalım kendimizi sonucta tum gun calısan insanlarız oksijen sartBostanlı cep olabilir gibi ? yada tam karşısında top sahasının önundeki cepte olabilir
![]()
bence en iyi organizasyonu Berk007 yapar
c.tesi olursa bu sefer ben de katılımak istiyorum ...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Berk abi yoğun mu değil mi bilmiyorum. Cumartesi olursa ben uyarım. İlla yemek şart değil, aramızda diyet yapanlarda var çünkü.
İster pes oynayalım, ister gidelim cafede nargile içelim. Siz bilirsiniz.
Playstation derseniz benim dükkan var, buyurun gelin.
Yok cafeye gidelim nargile içelim derseniz de, çok güzel mekan ayarlarım. Yer ayırtırım, sorun olmaz.
Kokoreççi asım dibimde olmasına rağmen hiç yemedim İstanbullu arkadaşlar bahsediyorsa yemek lazımKonsept hiç farketmez hertürlü geliriz
![]()
asım iyiymiş güzelmişte adam akşam 7 de tzgahı yıkamaya başlıyor 2 seferde yetişemedik
illa kokoreç olması gerekmiyor yahu![]()
değişikliklere açığız ...
Subaru
Technica
InternationaL
Haftasonu çeşmedeyim maalesef.
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
beyler bostanlı filan sadece ksk tayfası katılır cogunluk olarak daha orta bişey düşünelim.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Ortada düzgün park alanı olan bi ikea var
kskde cok mekan var
karsı tarafta hep sıkısık
aramızda diet yapanlar var allahını seven birdaha kokoreç yazmasın haha![]()
abiler çarşambaya kadar final modundayım da çarşamba sonrası her yere gelirimbalçovadan adam toplar geliriz farketmez
![]()
-Fırat
Cesme de guzel fikir aslinda
sedirde bi kahvalti iyi gider![]()
Subaru
Technica
InternationaL
En güzeli geçen defa ki gibi akşam serinde baumax önü park sorunu yok geniş..Orda bişeyler yedikten sonra ikea otaparka gecip sohbet muhabbet etmiştik çokda güzel olmuştu kimselerin de olmaması ilaç gibi gelmişti sessiz sakin takılmıştık![]()
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)