Evet arkadaşlar yer neresi şimdi nereye gelelim 17:30 - 18:00 gibi ineriz sanırım biz. Ona göre planımızı yapmamız lazım.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Abi valla milletin sesi çıkmıyor Forum Bornova'ya gelin ben saat 7:30-8:00 gibi gelirim en kötü gelenlerle oturulur bi sohbet muhabbet edilir yemek filan yenir.
Sessizliği anlatmanın en iyi yolu sessizliği haykırmaktır. www.wolfson-music.com
Arkadaşlar ben istanbulluyum pek bilmem ama urla çeşmealtı diye bir yere gittim deniz kenarı yollar baya geniş ve çok güzel bi kumrucu var![]()
men dakka dukka.
Forum candir zaten o saatten sonrada nereye gideceksek yollar sakin olur diye düşünüyorum gerisi forumda konuşulur.
Forum Bornova iyidir ama saat erken sanki sıcakta fenalık geçirmeyelim oralardaSaat biraz daha geç olsun yada o saatte gelen arkadaşlar erken gitmesin birlikte vakit geçirmeye fırsatımız olsun..
ALLAH VAR GAM YOK..
kimseye hiç birşey uymuyor anlasılan
20.00 forum hayırlı olsun
sandalye vs getirmeyi ihmal etmeyelim
hot dog + sınırsız ıcecek 4.90
güzel serinleriz![]()
Ne mevzu oldu be arkadaş. Adamlar Ankara'dan geliyor, biraz uyum sağlamak lazım. Yarın akşam 8 de görüşürüz![]()
Sandalyeleri de almışım değmeyin keyfimeYarın işler çok yoğun 9 civarı orda olucam inşAllah
ALLAH VAR GAM YOK..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)