DSG candır, keyiftir. Tavsiye ederim.
Yok yok anladim dediginibizim evin diger araci dsg. Henuz 2300 kmde ama o klasik singirdama sesi mevcut. Sorun yaratmaz ancak senin benim gibi takintili tipler icin can sikar
kaldiki yanlis hatirlamiyorsam 2012 sonrasi araclardaki dsgler yagli kavrama. Yani ilk nesil dsg ile ayni degil. Arizalar en baz duruma indirilmis vaziyette. Problem yaratacigini sanmiyorum. Birde alacagin aracin 11 aydan fazla garantisi varsa +2 ekletebiliyorsun ucreti karsiligi. En kotu o sekilde yaparsin kafan rahat olur. Umarim aklindaki araca kavusursun, simdiden hayirli olsun
![]()
http://www.techturkey.com/forum/otom...o-160-dsg.html
Bak incele kafana yatarsa konuşuruz.
manuel olsun damardan olsun ne o dsg piste çıkmayacağız ki o ibre ayağımın altında deviri son vurdurup tak diye 3 den 4 e indirmiyorsan kaldır at o arabayı çöpe
YamahA Xmax 250 ABS
Tamamen kendi fikrimdir kimse alınmasın lütfen ama, araba kullanmayı biliyorsan manuel.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
Bu devirde/teknolojide, bu kadar para vereceğim,
üstüne birde sol ayağımı mı kullanacağım ?
diyerek dsg alan ve servis kapılarında kalıp hem sol hemde sağ ayağını çürüten çok insan gördüm. hayatta attığınız her zar dü şeş gelmez
ben manuel al dsg ye olan soru işaretini kafandan kaldır derim.![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
2.el olucaksa ve garantisi bitmişse %50 riski bir durum oluyor.Geçmişinde yetkili servise hep gittiyse çok sorun çıkarmaz servisler.Ama garantisi bitmiş birde araç oynanmışsa DSG'de sorun çıkarsa hemen fatura ediyorlar.
Sıfır alıcaksanız tabiki DSG derim.Şuanki aracımda DSG iyiki DSG'li almışım diyorum.
Edit: Düz vites cevremde iki vag gurubu araç alıp'da şanzuman dağıtan arkadaşım var bu arada.
2008 senesinde 3000Binkm daha olmadan şanzuman dağıldı garantiden değişti.
Açıkcası Maneul al kafan rahat olsun demek garip oluyor.Bu iş şans kısmet meselesi.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)