Haklısın kusura bakma iyi geceler.
torku limitli tuttuktan sonra yazlımdan,dsg'den korkmaya gerek yok. Kronik arıza olarak kabul ediliyor servislerde zaten,bakımları düzgün yapılan araç olduktan sonra korkmayın, hiç bir servis kapıdan çevirmez.İyi niyet garantisinden halledersiniz işinizi.
slowest tsi of cosmos
iyi niyet garantisi dediğinde müşteri elini cebine atmıyormu ?
arkadaş 2. el alacak niye riske girsin onu anlamadım. Genç adam çatır çatır atsın vitesleri aklında acabalarla yaşamasın.
yoksa dsg 5 para etmez diyen yok. Ama her daim risk, manuelde ise bu durum yok denecek kadar az yani 5 diye 3 e atmazsa..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Tr genellemesi yapmanın bir anlamı varmı ben arkadasın hissiyatına dayanarak aklın yolu bir dedim![]()
he senin yaşın kemale ermiştir ya da bıkmışssındır istemezsin.
ben empati yaparak yazıyorum 17-18 yaşında olsam manuel vites alır zevkle vites değiştirerek araç kullanırdım.
30 umdan sonra da oto. alırdım yeter diyerek..
dsg çok king şanzıman ya google yazın dsg sorun diye kaç sayfa yazı çıkacak bir bakın..
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
hersey ortada genelde problemliler bunun dahasi yok yani...simdi kesin biri cikar bugatridede bu sanzumani kullaniyolar derallah akil fikir versin
sen herşeyi güllük gülistanlık gösterme ben kötü olanları cımbızla çekmedim arkadasların yasadıklarını kopyaladım buraya ,okusaydın keşke neyse bidaha yazıyım...bak ilk sefer para yok ikinci seferde nolmus.tabi herkesin para verecegi anlamına yada vermecegi anlamına gelmiyor. ücret vermeyen yok demedim zahmet olcak ama ücretsiz degişen olsun bizahmet garanti adı üstünde.
1881 - 193∞
bana degil onu vw ye yada araç sahibine söylemek lazım..
seve seve herzaman .bilmeye bilirsin her forumda carsaf carsaf var
1881 - 193∞
Şu dsg kavgasını yapmak yerine durum iyi analiz edilse?
1- Dsg piyasada bulunabilecek en iyi otomatik şanzımanlardan birisidir. Daha iyileride dsg'den türemiş safkan spor otomobillerindeki modellerdir. Lütfen *** atmayın.
2- Dsg söylendiği kadarda sıkıntılı bir şanzıman değildir. Şayet kavraması biterse ve garantin yoksa dışarda 2000tl den aşağıya yaptıramazsın.
3- performans almak ama rahatta etmek istiyorsan alacağın en ekonomik en ulaşılabilir şanzımanlardan birisidir dsg..
Gelelim BENCE neden dsg( daha doğrusu genel olarak otomatik) almak saçma?
Şahsen yaşım gereği olur karakterim olur bir takım sebeplerden ötürü tüm kontrolün bende olmasını tercih eden bir kullanıcıyım. Saçma sapan bir yerde dsg'nin kararsızlığından ötürü kaybeceğime, kendi hatamdan kaybederim. Nede olsa bir hissiyatım var beklentim var ikinci seffere düzelir. Ama dsg'de makine sonuçta. Makinedense kontrolün bende olması daha güzel.
Otomatik arabaya binmezmiyim, evet binerim ama bu araçtan asla ama asla performans beklemem. Bence otomatik alınmasının tek iyi yanı konfordur. Bu yöndende cvt şanzımanlar çift kavramadan daha ilerde diye düşünüyorum..
Sonuç olarak, dsg alıyım bide yükleyim dersen bence yanlış yaparsın al onu pıtır pıtır bin keyifle. Hiçte sorun falan yaşamazsın. Ama yüklüycem şöyle hızlancak böyle hızlancam dersende bile bile ladese gerek yok derim. Hem arabanın potansiyeli beklediğin kadar artamıycak hemde korkacaksın, yada bu konudaki gibi dsg 'mi kırılır kesin yorumlarıyla canın sıkılacak.
Şuda bir gerçekki, çok iyi pilotaj'la dsg'yi aratmayacak kadar hızlı vites atılabilir.
Huzur Spec ---> 1.6 TDI S-LINE A3 8VS
DSG sanzumanın spor sanzuman dışında vites geçişlerinde çok boşluk ver sarsma oldugunu duymuştum 40 bin kilometrede 2011 passat 1.4 tsi a bindim kullanmadım arka koltukta vites geçişlerindeki boşluk ve sarsıntı bariz hissediliyor. Kıa ceed ve hyundaı i30 da ise öyle bir sıkıntı yok
Sıfır km alma ihtimalin varsa dsg al, yoksa manuel al. Garantisi bitmiş VW bana göre hem manuel hem dsg her turlu risk o da ayrı mesele.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)